Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''
- Konu Sahibi kedi35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Şubat 2013
- 2.634
- 940
- 248
çok doğru söylüyorsun canım bu squat bacaklara da yarıyor yaa bacak kaslarım ağrıyor gerçi henüz 6.gündeyim ama ilerleme kaydettiğimi farkediyorummmm
Tabii ki canım, squat bacak kaslarını da çalıştırıyor.. Ben de bacaklarımda biraz toparlanma seziyorum sanki ama net değil açıkçası.. Bir de ölçüler aynı kilo fazla çıkınca anlayamadım bu işi.. :/
Neyse bakalım dikkat ediyorum artık..
Ama galiba yemek ve egzersiz düzenimde de bir hata yaptım ben, egzersizden önce çok iyi kahvaltı yapıyordum..
Bu sebeple aldım zannedersem, metabolizmayı ters etkilediyse demek..
Günaydınnn :95::119::119::119::119::119:
Bana bakın uykucular miskinler kalkın uyanın
2 gün girmedim size beğeni sayısını hemen gösteriyorum !
Eki Görüntüle 738934
Kediii sana soru sormuştum bebeğim, onu cevaplar mısın kuzum.. Hoşgeldin bu arada, ceza alma bir daha!
Canım squats diet ile yaparsan toton küçülür.suquatın 2. günü bitti hanımlar..hergün de spor yaparım ama dizimin üstündeki kaslar dehşet ağrıyo, demek ki orayı hiç çalıştırmıyormuşum .suquatın üzerine kedinin verdiği bacak egzersizleri videosunu ve 1 saatlik platesimi de bitirdim.simdi 1 saat kardio yapacam..yalnız sormak istediğim bi sey var: benim toto yapısal olarak yuvarlak ve kalkık ben küçültmek ve yanlardan daraltmak istiyorum bi de sıkılaştırmak,, doğru yol üzerinde miyim? kedi yok ama cevaplarsanız sevinirimm.:)))
Canım yaptıgın sporlar kasa dönüştüğü için de kilo artışı olabilir. RElg dönemi de şişkinlik yapabilir tabi..KEDİİİİİİ gelince sen de cevapla bebeğim bu yazacağımı..
Ben geçtiğimiz hafta filan epey yoğundum, çok hareketliydim kilo vermişimdir diye düşünüyordum ama almışım..:S
Sporda tartıldım, kilo almışım nedense..
Hastalanmak üzereyim, onun kiloda etkisi oluyor mu? Daha önce hiç dikkat etmedim..
Cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar..
Ölçüler aynı ama kilo almışım.. :S
- 18 Şubat 2013
- 2.634
- 940
- 248
Canım yaptıgın sporlar kasa dönüştüğü için de kilo artışı olabilir. RElg dönemi de şişkinlik yapabilir tabi..
Ama ama ben kiloda fazla olmak istemiyorum ki yaa..
Kasa dönüşüyorsa neden sıkılaşma olmadı.. Allah`ım kafamda deli sorularr..
Neyse umarım bünyem bunu derhal düzeltir! Çok kızgınım çünkü..
Saol bu arada canım cevapladığın için.. (;
- 12 Mayıs 2008
- 4.507
- 13
- 358
- 32
bu karındaki göğüs altında başlayan çizgi neden oluyor biliyor musunuz?
- 7 Şubat 2013
- 1.162
- 27
- 88
bu karındaki göğüs altında başlayan çizgi neden oluyor biliyor musunuz?
bende bılmıyorum canım ama tahmınımce arkadas bolca karın egzersızı calısmıs hatun supermıs bu arada heee
- 18 Şubat 2013
- 2.634
- 940
- 248
selam kızlaaaar bende banlanmıstım bugun acıldı haydı sporaaaaa, şimdi şekersiz kahvemı yudumluyorum arkadan spora baslıcam kahve yag yakımını hızlandırır
Türk kahvesi mi canım bu bahsettiğin?? Bunu bilmiyordum..
Bir de spordan ne kadar önce içmek gerek?
- 7 Şubat 2013
- 1.162
- 27
- 88
Türk kahvesi mi canım bu bahsettiğin?? Bunu bilmiyordum..
Bir de spordan ne kadar önce içmek gerek?
ewet turk kahvesı.canım ben b fit spor merkezıne gıdıyordum ıkı yıl once, orda spor salonunun sahıplerı dıyordu kahve ıkram edıyorlardı spordan hemen once yag yakımını hızlandırır dıyorlardı spordan snrada yagsız sut ıcmemı onerıyorlardı bende onlardan duydum
Son düzenleme:
- 18 Şubat 2013
- 2.634
- 940
- 248
ewet turk kahvesı.canım ben b fit spor merkezıne gıdıyordum ıkı yıl once, orda spor salonunun sahıplerı dıyordu kahve ıkram edıyorlardı spordan hemen once yag yakımını hızlandırır dıyorlardı spordan snrada yagsız sut ıcmemı onerıyorlardı bende onlardan duydum
Sağ ol canım bilgilendirmen için, ilginçmiş gerçekten..
- 7 Şubat 2013
- 1.162
- 27
- 88
Sağ ol canım bilgilendirmen için, ilginçmiş gerçekten..
rıca ederım canm, ewet ılgınc gercı metabolızmayı hızlandırdıgını genelde soylerler
Olurmu ya.. Kas çizgisi olan biraz çalışma ile yapılır.eneeee o çizgi zayıflıktandır diyodum ya ben hepkastanmıymış mııııı
- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
- 103
kedicim topiğinin sıkı takipçilerindenim... henüz kilo verme aşamasında olduğum için gruplara katılmak istemiyorum, çünkü popom daha fazla büyür diye korkuyorum her gün değil ama protein ağırlıklıda beslendiğim oluyor çünkü... şimdilik cardio pilates yaparak kilo vermeye çalışıyorum, benim en büyük sorunum basenler... kalıtsal birazcık da işte...
3.5 kilom kaldı, onu da vereyim hemen katılacağım sizlere...
3.5 kilom kaldı, onu da vereyim hemen katılacağım sizlere...
- 7 Şubat 2013
- 1.162
- 27
- 88
Selam kızlarrr ben geldiimmm:)
hoşgeldın canım napıosun, konusamıyoruz ne zamandır otekı topıkte aktıf deıl zaten