İnanılmaz olmuş işte azimle mıçan duvarı deler ya[video=youtube;WlPuvwawudQ]http://www.youtube.com/watch?v=WlPuvwawudQ[/video] muhteşem bi değişim olmuş
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''
- Konu Sahibi kedi35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?
basenlerim erisi azcıkta sıkılaşayım bak aynen böyle olurum dimi bebaa görenler yorum yapın beni görenlerrr
evet yaa, basenlerden gitsin sıkılaşıp yusyuvarlak olsun böylesin işte
benim önce göbee bele kıran vurması yağları eritmesi lazım
ihya olmuş kız bildiğin:)
değil mi ama kız istemiş yapmışİnanılmaz olmuş işte azimle mıçan duvarı deler ya
bizim ne eksiğimiz var, azim azim
- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
- 156
- 20 Ağustos 2011
- 6.390
- 980
- 398
kedii ve yeni konuusuuuu hayırlı olsunn kızlar ben 1 aydan fazla 2 ay kadar squat yaptım popom kalktı zaten biraz çıkıntılıydı dahada kalktı ama bacaklarım kaslanmıstı kalınlasmıstı sonra bıraktım jillian michaels sporunu yaptım 30 günlük o bacak kalınlığım gitti simdi ip ince onun videosundada var squat hareketi sağolsun
Çok zayıfım,1.69 boyum var,49 kiloyum ama karın mı göbek mi ne olduğunu bilemediğim bir fazlalık var önümde,4 aydır spor yapıyorum ama sadece selülitlerim gitti,göbeğim 4 cm incelse de halen var,kıyafetle saklayabiliyorum ama bikini giyince görünecek,hangi hareketleri yapmam lazım :26:
bebeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bana bu belden lazım
Çok zayıfım,1.69 boyum var,49 kiloyum ama karın mı göbek mi ne olduğunu bilemediğim bir fazlalık var önümde,4 aydır spor yapıyorum ama sadece selülitlerim gitti,göbeğim 4 cm incelse de halen var,kıyafetle saklayabiliyorum ama bikini giyince görünecek,hangi hareketleri yapmam lazım :26:
Merhaba hoş geldin. Canım senin göbek için yapman gereken şu :
bu şekilde duruyorsun makas hareketi dediğimiz hareket aşağıya yukarıya ayaklarını açıp kapıyorsun, bu inanılmaz ayva göbeği yaktırıyor.
- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.719
- 798
hahahahahha canııım sen hala başlayamadın demiiikedimmm yeni topiğin hayırlı olsun bebişimm
bende katılıcam bi ara
hadi bakalım hayırlısıııııııııı
Canım aklımdasın özelden göndereceğim. Biraz beklersen kuzucuğum özel mesaj şeysim dolsun
tamam bugün itibariyle squats programınada başladım.popom normalde büyük değil ve kıvrımlı dışa çıkık,bu iç bacaklarım için işe yararmı?
Şimdi sana da göndeiyorum simit için video.tamam bugün itibariyle squats programınada başladım.popom normalde büyük değil ve kıvrımlı dışa çıkık,bu iç bacaklarım için işe yararmı?
Bacak için evet yarar ama diyet yaparak yaparsan ince hafif kaslı bacakların olur. Tienen dediği şey o çok yiyor hemde spor yapıyor. Hem bacaklara değil popodan destek alıcaksınız yüzde yüz eminim tien bacaktan destek alarak kkalkıyor ayağa
Merhaba hoş geldin. Canım senin göbek için yapman gereken şu :
bu şekilde duruyorsun makas hareketi dediğimiz hareket aşağıya yukarıya ayaklarını açıp kapıyorsun, bu inanılmaz ayva göbeği yaktırıyor.
Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
bu harekette güzel fakat klasik mekik çekmenınde cok yararı oluyor göbeğe daha çok yanıyo
Kızlar şimdi akşam yemeğimi yedim çacık bir tabak bir tabakta etli bulgur pilavı. Etli barbunyada varrdı ama yemedim
ekmek yememek için
cacık sarımsaklımıydı
Yok vardı ama ben sade yedimcacık sarımsaklımıydı
Yok vardı ama ben sade yedim
afiyet bal seker olsun canım
hahahahah kuuuzuuumm hoş geldin.. U nuttuk kız seniii nerdsin senn gel hadi yeni topiğimiz burasıııııhheeeeeeeyyyyyyyyyyyy bana kimse haber vermedi ama ben yine de geldim
hayirli olsun yeni topik insallah isteyen kilo verir isteyen sIkIlasir istedigi olur iste