spor arkadaşı arıyorummm

civa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
39
12
1 haftadır her gün sabahları leslie sansone 3 mil yapmaya çalışıyorum ama bir türlü rutine oturtamadım. bir gün yapıyorsam bir gün yapamıyorum üşenmekten :KK43: benimle birlikte her gün gaza gelip spor yapacak birileri var mııı??????

Sadece Leslie için mi ben yürüyüş + salonda yapıyorum farketmez dersen birlikte eşlik ederiz

valla ben sadece leslie yapabiliyorum onda bile pertim çıkıyor :))))

1 haftadır her gün sabahları leslie sansone 3 mil yapmaya çalışıyorum ama bir türlü rutine oturtamadım. bir gün yapıyorsam bir gün yapamıyorum üşenmekten :KK43: benimle birlikte her gün gaza gelip spor yapacak birileri var mııı??????
Leslie ne bilmiyorum ama benimde beni gaza getirecek birilerine ihtiyacım var doğrusu :)

hep birlikte gaza gelelim o zaman :)))
leslie bir yürüyüş programı 45 dk süreyle ayakta hareketler yaptırıyor

Kesinlikle ben daha önce başka topikte idim bazı kendi bilmez insanlar yüzünden yazmıyordum ben genelde 3-4 saat yürüyüş ve 2 saat salonda egzersiz yapıyorum
O kadar saat nasıl yuruyorsun şok oldum suan:) ben yarım saat 45 dk yürüyüş bu yarım saatte egzersiz düşünüyorum. Benimkisi kilo vermek için değil de sikilasmak için senin ne için?

O kadar saat nasıl yuruyorsun şok oldum suan:) ben yarım saat 45 dk yürüyüş bu yarım saatte egzersiz düşünüyorum. Benimkisi kilo vermek için değil de sikilasmak için senin ne için?
Benim önceliğim insülin direnci,kilo vermek ve sıkılaşmak 3 bir arada diyelim :KK70::KK70::KK70:

Kusura bakmayın kocam geldi de karşılamak zorunda kaldim☺☺ anlaştık o zaman hanımlar yarın başlıyor muyuz

İnsülin direnci var olduğundan Emin sen ilaç desteği alabilirsin ama endokrin e bi danış tabi
3 yıldır tip2 diyabet ve insülin direncim var ilaç kullanıyorum günde 2000 ml Canım doktor kontrolünde kullanıyorum

X