• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spiralle Hamilelik Yaşayan Var mı?

lady_eliph

Hoşgeldin Şekerkavanozum
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
765
1
116
Kızlar merhaba.
Adetim 9 gün gecikti. Yaklaşık 10 aydır da Spiralle korunuyorum.Bugüne kadar hiç böyle bir gecikme yaşamadım.
Evde yapılan idrar testlerinde birinde çok silik 2.çizgi çıktı diğerinde de aynı şekilde son yaptığımda hiç bir şey çıkmadı.
Kan testi yaptırdım negatif dediler hastaneden.

14 aylık bir kızım var ve bir bebek düşünmüyorum şuanda.
Çok endişeliyim.
Spiralle hamile kalan var mı?
Yada adeti 10 gün kadar geçmiş olup kan testinde negatif sonuç almış ama hamile oldugunu öğrenen oldu mu?

Kızlar merhaba.
Adetim 9 gün gecikti. Yaklaşık 10 aydır da Spiralle korunuyorum.Bugüne kadar hiç böyle bir gecikme yaşamadım.
Evde yapılan idrar testlerinde birinde çok silik 2.çizgi çıktı diğerinde de aynı şekilde son yaptığımda hiç bir şey çıkmadı.
Kan testi yaptırdım negatif dediler hastaneden.

14 aylık bir kızım var ve bir bebek düşünmüyorum şuanda.
Çok endişeliyim.
Spiralle hamile kalan var mı?
Yada adeti 10 gün kadar geçmiş olup kan testinde negatif sonuç almış ama hamile oldugunu öğrenen oldu mu?

Ben yaşamadım ama çevremde duymuştum spiral varken hamile kalan bi iki kişi kayma oluyor muş bazen cnm bence bi iki gün daha bekle olmaz san bi doktor a görün başka bişe de olabilir allah gönlüne göre versin.

Ben yaşamadım ama çevremde duymuştum spiral varken hamile kalan bi iki kişi kayma oluyor muş bazen cnm bence bi iki gün daha bekle olmaz san bi doktor a görün başka bişe de olabilir allah gönlüne göre versin.

Zaten salı günü için rand aldım Dr.dan ama içim içimi yiyor kafam sürekli orada.Allahın da gücüne gitmesin varsa tabiki sağlıklıysa doğuracağım ama benim hamileliklerim çok sıkıntılı.Kızımı da idrar yolu enf nedeniyle 29.haftada başlayan sancılarımdan dolayı 34 haftaya kadar hastanede yattım ve 34 haftada prematüre olarak doğurdum. 1 hafta küvezde kaldı.
tabii hastanede yattığımda yaşadıklarım ayrı bir kabus...
Kontrollü hamile kalmam gerek düşündüğümde yoğun bir antibiyotik tedavisi geçirip hamile kalmam gerektiğini söyeledi dr.um.Dolayısıyla planlı bir gebelik olmayacak.Kızım da çok küçük yaşna yeni girdi.Tedirginim... Aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum

Zaten salı günü için rand aldım Dr.dan ama içim içimi yiyor kafam sürekli orada.Allahın da gücüne gitmesin varsa tabiki sağlıklıysa doğuracağım ama benim hamileliklerim çok sıkıntılı.Kızımı da idrar yolu enf nedeniyle 29.haftada başlayan sancılarımdan dolayı 34 haftaya kadar hastanede yattım ve 34 haftada prematüre olarak doğurdum. 1 hafta küvezde kaldı.
tabii hastanede yattığımda yaşadıklarım ayrı bir kabus...
Kontrollü hamile kalmam gerek düşündüğümde yoğun bir antibiyotik tedavisi geçirip hamile kalmam gerektiğini söyeledi dr.um.Dolayısıyla planlı bir gebelik olmayacak.Kızım da çok küçük yaşna yeni girdi.Tedirginim... Aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum

Anlıyorum seni cnm bende çok zor bi gebelik geçirdim çok ii anlıyorum bende de oğlum 29.hafta da baya bi aşağı inmişti ara ara sancım oluyordu 33. Hafta da nst de sancım yüksek çıkınca doktorum iğne verdi erken doğarsa ciğerleri için zorla 37. Haftaya kadar tuttuk içerde çocuğu:) neyse inşallah kötü bişey çıkmaz ve inşallah hamile değilsin dir allah ım istediğin zaman sağlıklı ve planlı bi şekilde hamile kalmanı nasip etsin cnm

Evet benim bir arkadasim spiralle hamile kaldi ve cevreden birkac kisiden daha duydum. Ama hamile olsan kan testinde cikmasi gerekirdi cunku 10 gun gecmis adetin.

Back