Spiral taktırdiktan hemen sonra koruyor mu ?

Prensesdenim

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
5
1
26
spiral taktırdiktan 1 hafta sonra iliski uygun olur diyorlar ben taktırali 5 gün oldu ilişkim oldu ve içime bosaldi eşim bir sıkıntı olur muki spiral korur mu acaba Allahim isteyene çocuk versin rabbim şuan düşünmüyoruz tevrubelilere soruyorum.

Zaten bununla ilgili konu açmıştınız ben dahil cevap verenler olmuştu neden birdaha konu açma gereği duydunuz merak ettim?

spiral taktırdiktan 1 hafta sonra iliski uygun olur diyorlar ben taktırali 5 gün oldu ilişkim oldu ve içime bosaldi eşim bir sıkıntı olur muki spiral korur mu acaba Allahim isteyene çocuk versin rabbim şuan düşünmüyoruz tevrubelilere soruyorum.
Merhaba konunun üzerinden geçmiş ama aynı şey benim başıma geldi bı sıkıntı oldu mu çok merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim

Beni korumustu cnm ve dokuz yıl takili kalmıştı geçen yıl eylül ayında aldirdim ve aldirdigim gibi hamile kaldım şuan 32 haftalık hamileyim 😍😍😍

Bende 7 ay önce taktirdim 3 gün sonra iliskiye girdim şükür bisey olmadi genelde 1 ay korunun diyolar kontrolden sonra korunmayin deniliyor ama biz korunamadik 1 ay sonra kontrole gittim yerinde duruyordu

X