Spiral sonrası kramp ve kasık ağrısı

Bfobs

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2023
34
11
33
Merhaba umarım birileri yazar. İki çocuğum var kızım bir yaşına bastı. Dün doktora görünüp bu ara çocuk istemediğimizi söyleyince hemen spiral takalım dedi adetimin 6. Günüydü. Doktor çok rahattı hiç bir problem olmaz dedi hemen taktık bu bakır olanlardan. Takarken ağrı vs hissetmedim ama taktıktan hemen sonra kramp girmeye başladı kasıklarıma bacaklarıma falan vurdu. Adetin en sancılı dönemindeki ağrı gibi. Hafif hafif kanıyorum. Ama bu ağrı normal mi bilemedim. Annem falan taktıktan kısa bir süre sonra ağrı duyduklarını ama bir günde geçtiğini söyledi bende dünden beri adet sancısı gibi sancı ve kramp var. Bu şekilde deneyim yaşayan oldu mu?

Bende bugün taktirdim taktirirkende ağrı yasadim agladim hatta abartmıyorum ama gerçekten canım yandi. Taktirali suan 3 saat oluyor sancim var belim ağrıyor midem bulaniyor. Tek korktugum umarım adet kanaması uzatmaz

Bende bugün taktirdim taktirirkende ağrı yasadim agladim hatta abartmıyorum ama gerçekten canım yandi. Taktirali suan 3 saat oluyor sancim var belim ağrıyor midem bulaniyor. Tek korktugum umarım adet kanaması uzatmaz
Taktıktan sonra üç dört gün kadar baya ağri oldu bende. Şu an üç haftayı geçtik bazen çok ayakta durunca ağrım oluyor. Ama normal hayatıma geri döndüm diyebilirim. Yalnız ilginç olan benim adet görmem gerek üç gündür hafif kanamam var ama adet olmadım daha. Ben de kanamam çok olacak diye korkuyorum ki normalde de ilk üç gün zaten çok olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…