• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler spiral saç maşası

emily1234

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
127
0
316
Ankara
arkadaşlar aranızda Sinbo SHD7011 Seramik Spiral Saç Maşasını alan veya kullanan var mı? ben aldım ama bir türlü kullanmayı beceremedim.. spiral maşa kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum.lütfen kullananlar yorum yapsınn..

Son düzenleme:
Neyi beceremedin canım? Aralıkların muntazam olması için idealdir o; ama normal maşaya göre biraz daha dikkat istiyor. Bukleler sık olsun istiyorsan her aralığa denk getirerek sar. çıkıntılara değil girintilere sarıyorsun değil mi? Çok sık olmasın dersen de bir atlayarak sar.

Neyi beceremedin canım? Aralıkların muntazam olması için idealdir o; ama normal maşaya göre biraz daha dikkat istiyor. Bukleler sık olsun istiyorsan her aralığa denk getirerek sar. çıkıntılara değil girintilere sarıyorsun değil mi? Çok sık olmasın dersen de bir atlayarak sar.

öncelikle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim canım. bu maşanın saçı kıstırdığımız bölümü çok kısa bu nedenle saçı maşaya saramadan uçları geri çıkıyor. bir kaç kez denedim ama yapamadım.. bana önerebileceğiniz bir şey var mı bu konuda? nasıl sarmalıyım?

Ben normal maşalarda da kıstırmıyorum ucunu oraya bükülüyor hoşuma gitmiyor elim alışmış diğer elimle dolayıp 3-5 saniye bekletip bırakıyorum. Öyle daha hızlı oluyor hem.

Back