opuyorumnanaktanmeraba Erence cevabin icin cok tesekkur ederim.yeni gordum. opuyorumnanaktan
önemli değil canım:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
opuyorumnanaktanmeraba Erence cevabin icin cok tesekkur ederim.yeni gordum. opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar
bende ria 8 senedir kullanıyordum.gecenlerde adetliken agır kaldırdım sanırım ondan mı bilmiyorum ria kaymış.16 gün kanamam oldu korkumdan gıtmedim bu sırda tabıkı bellim ve göyüslerim de ki agrıyı söylemiyorum bile ve en sonunda dr gittim ve spiralin kaydıgını ögrendim bayagı zor bir operasyon geçirdim.dr dinlenmem gerektıyını ve kan yapıcı şeyler yemem gerektıyını soyledı.yalnız halen belim çok agrıyor ve göyüslerim halen şiş ve agrı var bu konuda bilgısı olan veya böyle bir olayla karşılaşan varsa bana bilgı verirse sevinirim.bu agrılarım neden özellikle göyüslerim bilgi verirseninz sevinirim![]()
slm kıslarr benim 1 buçuk yaşında bi oğlum var.oğlum 3 yaşına gelince tekrar çocuk düşünüyoruz.sprail taktırmak istiyorm.1 buçuk sene için deger mi taktırmaya...yan etkileri falan oluyo ya ondan diyorum.eşim prezarvatif kullanmak istemiyo artık.napsam yaaa.:93:
ria cıkınca veya kayınca gögüste pek agrı olmaz.o agrı baska bırseyden oturu olabılır.menstruasyon donemınız yakınsa ve ya hormonal bır durum yoksa pek agrı olmaz.bel agrısı olur.hem kanamadan dolayı hemde gecırdıgınız operasyondan dolayı.gecmıs olsun size.
ria cıkınca veya kayınca gögüste pek agrı olmaz.o agrı baska bırseyden oturu olabılır.menstruasyon donemınız yakınsa ve ya hormonal bır durum yoksa pek agrı olmaz.bel agrısı olur.hem kanamadan dolayı hemde gecırdıgınız operasyondan dolayı.gecmıs olsun size.
sağlık ocağı değilde aile planlaması merkezleri var ben orda taktırmıştım hemde ücret ödemeden.
slm arkadaşlar benim bir sorunum var spiralle başım dertte 1 yıl oldu nerdeyse kontrollerede gıdemedım gecen gun gıttıgımde doktorum kaydıgını soyledı adet oldugumda 2. günü gel dedi neden ozaman dedim hamile olmadığından emin olmamız lazım dedi ben şimdi ne yapıcam 1 yaşında kızım var çalışıyorum en güvenli spirale güvendim neler geldi başıma aslında en merak ettiğim hamileysem çocuğa ve bana bir zararı olurmu yakınınızda benim durumda olan varmı??? spiralle hamile kalan yada???
slm arkadaşlar benim bir sorunum var spiralle başım dertte 1 yıl oldu nerdeyse kontrollerede gıdemedım gecen gun gıttıgımde doktorum kaydıgını soyledı adet oldugumda 2. günü gel dedi neden ozaman dedim hamile olmadığından emin olmamız lazım dedi ben şimdi ne yapıcam 1 yaşında kızım var çalışıyorum en güvenli spirale güvendim neler geldi başıma aslında en merak ettiğim hamileysem çocuğa ve bana bir zararı olurmu yakınınızda benim durumda olan varmı??? spiralle hamile kalan yada???