How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

spiral fiyatlarııııııı....

benim bildiğim kadarıyla özel sigorta spirali karşılamıyor extra isteğe girdiği için.
yoksa ben de düşündüm onu..
peki ark.lar aranızda sağlık ocağında fln taktıran var mı? ortamı nasıl ?

banada fiyatı çok geldi hangi medicele gidiyosun cnm ben 3 yıl önce fatih medicalde ayşagül'e 90 liraya tatırmışım bu kadar atmış mı fiyatı çok şaşırdım

bu hormonlu spiralin fiyatıdır muhtemelen...benim yakınım kullandı hormonlu spirali kanamaları düzenlesin diye ölümlerden döndü ne kadar sıkıntı çekti ondan bi ön yargı kaldı hormonluyu duyarken içim tuhaf oluyoo normal olanıda gayet iyi koruyo ilk başlarda ağrı ve adet düzensizliği oluyo ama snra herşey normale dönüyoo...

genede sen bilirsin

benim bi arkadaşım sağlık ocağında taktırmıştı ultrason olmadığı için biraz zor olmuş rahim yapısını göremediğinden dolayı... ilgiden falan memnun kalmıştı... öle pis falanda değilmiş

ılk oğlumun doğumundan sonra SSK hastanesinde taktırmıştım, bedavaya:) Yaklaşık 7 sene önceydi ve çok ahım şahım bir olay değil. Hemşire takmıştı. Her halükarda aynı masaya yatılıyor, işlem beş dakika bile sürmüyor. O yüzden uçuk paraları vermek bence gereksiz. Tabi kişiye kalmış bir şey.

Burada önemli olan işlemi yapan kişinin o andaki yaklaşımı. Çünkü o masaya yatmak hangi sebeble olursa olsun hoş değil.
Hijyen konusuna gelince, bence devlet hastaeleride hijyenik, sadece yapı olarak dökülüyorlar.

devlet hastanleri iyi fikir tabiki. neticede takılacak şey aynı boş yere fazla para vermek gereksiz.
ama devlet hastanesinde de randevu fln sıra gelinceye kdr biz 2ciye hamile kalmayalım :))

ben 6 aydan berı gıdıp taktırıcam bılıonuzmu hatta korkumu belırten topıc bıle acmıştım ah ah bı kazaya kurban gtmeden gıdp taktırsam of yaa he bu arada benım kadın doğumcum 400 ytl takıo ama bana 250 takıcaktı bı gtsem saglık ocaklarında guvenemıom yaaa

banada fiyatı çok geldi hangi medicele gidiyosun cnm ben 3 yıl önce fatih medicalde ayşagül'e 90 liraya tatırmışım bu kadar atmış mı fiyatı çok şaşırdım

bu hormonlu spiralin fiyatıdır muhtemelen...benim yakınım kullandı hormonlu spirali kanamaları düzenlesin diye ölümlerden döndü ne kadar sıkıntı çekti ondan bi ön yargı kaldı hormonluyu duyarken içim tuhaf oluyoo normal olanıda gayet iyi koruyo ilk başlarda ağrı ve adet düzensizliği oluyo ama snra herşey normale dönüyoo...

genede sen bilirsin

zeytin gözlüm özelde taktırıcam kesin medicana da fiyat neredeyse aynı...ayy allahım daha neler duyucam yarın takılıo:((( iice korkmaya başladım.

dun hemsırelık okuyan bı arkadasımla gorustum saglık ocagında calısıyo sımdı ve o ben takıyorum cok basıt bısey dedı korkmaya gerek yok dedı tampon takmaya benzettım ben anlatmasından ....ayrıca kesınlıkle cok temız ve sreıl oldugundan bahsettı bızzat kendısıne yaptırıyolarmıs temzılıgı ve 3 4 asamadan gecıyomus aletlerın temızlıgı .. ama cogu bunye spiralikabul etmedıgı ıcın o bana spıralı onermedı ve kafamı karıstırdı dogrusu ama bana ornek bı spiral getırıcek bıdahakı gelısınde artık goruntusune gore karar vermeyı dusunuyorum:))

benim spiral planlarım suya düştü yaa :(
eşim vazgeçti. spiral taktırmamı istemiyormuş, alerji iltihap olabilirmiş mikrop kapabilirmişim.
ne de çok biliyor yarabbim!

kızlarr spirali taktırdım,ilaç firmalarında 117 tl olduğunu öğrendğim o saçma şeye tam 330 tl verdim özel hastanede ve canım çok acıdı...ayy ne rezil işler bu işlerr....ne zormuş kadın olmakkkkkkkkkkkkkkk....

napıyım öyle,mecbur herşeye olduğu gibi buna da katlanıcaz.....çok şükür çok kısa bir işlem ama...

kızlarr spirali taktırdım,ilaç firmalarında 117 tl olduğunu öğrendğim o saçma şeye tam 330 tl verdim özel hastanede ve canım çok acıdı...ayy ne rezil işler bu işlerr....ne zormuş kadın olmakkkkkkkkkkkkkkk....

hayırlı olsun diyelim sana darısı isteyenlere şahsen ben taktıramam umarım sorunsuz yıllarca rahat rahat kullanırsın kontrollerini aksatma benden söylemesi fiyatta acayip yaniii

hayırlı olsun... bencede çk pahalı... inşallah pişman olmazsın...
ve inşallah korur... ben güvenmiyorum çünkü spirale..

hayırlı olsun... bencede çk pahalı... inşallah pişman olmazsın...
ve inşallah korur... ben güvenmiyorum çünkü spirale..

merhaba canım güvenmiyorum demişsin ama kadın olarak işimiz zor hapı hormon bozukluğu yapıyo diyolar kıllanma oluyo prezervatifi ben istemem bazı r,skleri olsada en iyiis spiral bence bende özel tıp merkezinde taktırmıştım 1 sene önce sigortalı olarak normalde 100 tlydi o zaman 10 lira muayene ücretinden fazla para almadı eşim 100 liraya bile karşıydı ki 350 versin verdirmez bi spirale okadar ama hormonlu hormonsuz konusunda bilgim yok

Back