spiral fiyatlarııııııı....

mhrmh

her canlı bir mucizeee
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
338
2
96
Düzce
kızlar belki bu konu da çok sıktı sizleri ama benim de bu konuda bi sorum var..medical parkda 365 e taktırıcam cuma günü,sizce fiyat normal mi??? sağlık ocaklarında ücretsiz takılıyormuş ama midemi bulandırıo oralar,hiç hijyenik gelmio bana((

anaaaammm 365tl mi dedin :bbo: turkiyedeki fiyatini bilmiyorum aslinda ama bana çok pahali geldi,burda bile 100 euro yani dusun . ama ozelde yaptiracaksan o islemi onu bilemem.. ya bide bunlarin hormonlu ve hormonsuz olanlari var , hangisini dusunuyorsun sen? eger ozel hormonlusu ise pahalidir.. ama oda zaman içerisinde adetten kesilmeye sebek oluyor, içerdigi hormon sayesinde. bazi bunyelere bu sey hiç iyi gelmiyorr , bence taktirmadan once çoook iyi dusun . memnun kalmayip onca paradan sonra hemde sagligindan olup çikartmak zorunda kalma... sevgiler..

yaa hormonlu mu hormonsuz mu bilmiyorum ama 2.çesit biri 175 tl diğeri ise 360...doktorum tabiki pahalı olanı tavsiye etti,fiyatı duyunca ben de şok oldum ama başka çare de yok sanırımkafamçokkarıştı

Daha önce jinekolog sekreteliği yaptım arkadaşlar iki çeşit demesi biri ithal biri yerli tabiki ithal olanıdır pahalısı.Hormonlu olanı herkese takmazlar aşırı kanaması olan hastalara,aşırı adet olanlara falan takarlar.Ayrıca spiral adet kanaması günlerini uzatabilir,düzensiz adet yapabilir,ipi olduğu için sürekli iltihap riski olabilir,%100 korumaz.Ama bunlar olmayabilir de doktorunuz ile detaylı görüşüp spiral ile ilgili geniş bilgi alın riskleri de sizlere anlatmalarını isteyin.Özel hastanelerde bu işler para kazandırsın diye çok pahalı olur düşünün özel sağlık sigortaları bile karşılamaz çünkü;lükse geçiyormuş aynen estetik gibi ayrıca 6 ayda bir kontrole muhakkak gidin kayma riski olabiliyor dikkat

Ben 3 Ekim'de taktırdım özel hastanede. 345.-TL verdim. Sağlık ocaklarında takılanlar bildiğim kadarı ile plastik gibi bişeymiş. Hormonlu olan 725 dedi doktorum ama benim reglim çok uzun sürmediği için normalini taktık a.s.

valla çok tehlikeli bence spiral... 365 liraya spiral takana kadar 300 liraya implant taktır... o daha güvenli ve sağlıklı...

verdiğinz bilgiler için çok teşekkür ederim,başka türlü de nasıl korunucaz bilmiyorum,,,en iisi bu gibi gelio bana...diğerleri daha riskli sanki...şu sıralar ikinci bir hamileliği daha kaldıramam(

Haklısın ikinci mi dur hele kalsın.Valla implant demiş bir arkadaş ama oda hormonları bozuyor ilk çıktığı zaman kadınlar hücum etti 1 sene sonra çıkartmak için sıraya girdiler.En iyi yöntem hormon bozukluğun,migrenin veya önemli hastalık yoksa hap,sonra eş korunması derler.Uzun yıllar spiral kullananlar var memnun kalanlarda var.Kişiden kişiye değişir ama ben taktıramam şahsen.Arkadaşlarım arasında aylık,3 aylık iğne vurdurunlar var ama onlarda 10 günde bir adet oluyoruz diyorlar.Ya bu yöntemler hormonlar ile ilgili zaten spiral plastik uçludur ucunda bakır gibi tel sarılıdır bu tellerin salgıladığı şey neyse o koruyor buna alerjisi olan bile var bakıra yani

ben de yakın zmnda spiral taktırmayı düşünüyordum ve bununla ilgili netten bilgi topluyordum.
konu açmanız iyi olmuş, yorumları okuyunca fikrim biraz değişti.
şimdiye kdr hep hapla korunuyordum ve çok memnundum. ama bebeğim henüz 3 aylık ve emziriyorum. eşimin korunmasına da ne yalan söyliyeyim pek güvenim yok. allah korusun kazara 2ci bir bebeğim olsun istemiyorum. spirali annem çok tavsiye etti, onun yıllarca kullandığını biliyorum ama annem yurtdışında taktırırdı hep ve hiçbir yanetkisini görmemiş. benimse yorumları okuduktan sonra cesaretim kırıldı. ne yapacağım bilmiyorum.. yoksa biz kocalarımızla kardeş kardeş mi uyuyacağız kızlaaar :))

ben de annemden cesaret aldım,10 küsür yıldır spiralle korunuo ve hiç şikayeti olmadı...cumaya randevum var ve şimdi benim de kafam çok karıştı...fiyatını geçtim taktırsam mı taktırmasam mıya ? döndü olayyyyyy..........

spiral nekadar pahlı bişeymiş öyle yaaa bende deri altı implant takdırdım implant+ uygulama 300 tl verdim bende buna çok diyodum iyi yaptırmışım ozaman.

En iyisi jinekoloğunuzdan detaylı bilgi almak bir eczaneye gidip spiral modellerine bakabilirsiniz zaten bünyesi uygun olan yıllarca kullanır uygun modeli doktorunuz size önerir ama dikkat para tuzağına düşmeyin bilinçli olmak gerek

eczanelerde satıldığını bilmiyordum,teşekkür ederim ABERK yarın gidip bakıyım bakalım...para tuzağı konusunda benim de içim pek rahat değil ama sanırım özel hastanelerde fiyat genelde aynı.....

ben dogum yaptıgım yenibosna nisa hastanesınden fıyat aldım 180 yada 185 lıra dmıslerdı tam hatırlamıyorum 300 kusur banada cok gıbı geldı aslında saglık ocakları ve anacocuk saglı merkezlerınde bedavayken ozeler nıye bu kadar ucuyo onuda aklım almıyo oyuzden hala dusunme asamasındayım acaba bu merkezlerde ucretsız taktıran arkadaslar var mı onalr ne dıyoalr bu konuda merak edıyorum dogrusu..

daha çok kullanılan modeli copper t yani t şeklinde olanı inanın sağlık ocaklarından pek farkı yok aynısı yalnız adetinizin 4-5. günü takılır bubu nedeni1)hamile olmadığınızdan emin olmak 2)dah rahat takılır birçok bu tarz işlemlerde asistanlık yaptığım için söylüyorum can yakıcı olmadığını söylerler rahime yerleştikten sonra bel ve kasık ağrısı olur çünkü rahim yabancı maddeyi istemez alıştıktan sonra ağrı geçer inanın tek lüksü özelde daha steril ortamda olduğunu söylerler bence bu işlemlerde heryer steril olmalıdır çünkü aynı aleti steril etmeden bir başkasında kullanamazsınız.Bu topicde en çok ben konuştum galiba ama size gerek gördüklerim gerekse tecrübelerimle bir kaç konuda yardımcı olmak istedim umarım faydalı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…