anaaaammm 365tl mi dedin :bbo: turkiyedeki fiyatini bilmiyorum aslinda ama bana çok pahali geldi,burda bile 100 euro yani dusun . ama ozelde yaptiracaksan o islemi onu bilemem.. ya bide bunlarin hormonlu ve hormonsuz olanlari var , hangisini dusunuyorsun sen? eger ozel hormonlusu ise pahalidir.. ama oda zaman içerisinde adetten kesilmeye sebek oluyor, içerdigi hormon sayesinde. bazi bunyelere bu sey hiç iyi gelmiyorr , bence taktirmadan once çoook iyi dusun . memnun kalmayip onca paradan sonra hemde sagligindan olup çikartmak zorunda kalma... sevgiler..
Canım Çok pahalı baŞka hastanelere sor
Daha önce jinekolog sekreteliği yaptım arkadaşlar iki çeşit demesi biri ithal biri yerli tabiki ithal olanıdır pahalısı.Hormonlu olanı herkese takmazlar aşırı kanaması olan hastalara,aşırı adet olanlara falan takarlar.Ayrıca spiral adet kanaması günlerini uzatabilir,düzensiz adet yapabilir,ipi olduğu için sürekli iltihap riski olabilir,%100 korumaz.Ama bunlar olmayabilir de doktorunuz ile detaylı görüşüp spiral ile ilgili geniş bilgi alın riskleri de sizlere anlatmalarını isteyin.Özel hastanelerde bu işler para kazandırsın diye çok pahalı olur düşünün özel sağlık sigortaları bile karşılamaz çünkü;lükse geçiyormuş aynen estetik gibi ayrıca 6 ayda bir kontrole muhakkak gidin kayma riski olabiliyor dikkat
ben de yakın zmnda spiral taktırmayı düşünüyordum ve bununla ilgili netten bilgi topluyordum.
konu açmanız iyi olmuş, yorumları okuyunca fikrim biraz değişti.
şimdiye kdr hep hapla korunuyordum ve çok memnundum. ama bebeğim henüz 3 aylık ve emziriyorum. eşimin korunmasına da ne yalan söyliyeyim pek güvenim yok. allah korusun kazara 2ci bir bebeğim olsun istemiyorum. spirali annem çok tavsiye etti, onun yıllarca kullandığını biliyorum ama annem yurtdışında taktırırdı hep ve hiçbir yanetkisini görmemiş. benimse yorumları okuduktan sonra cesaretim kırıldı. ne yapacağım bilmiyorum.. yoksa biz kocalarımızla kardeş kardeş mi uyuyacağız kızlaaar :))
En iyisi jinekoloğunuzdan detaylı bilgi almak bir eczaneye gidip spiral modellerine bakabilirsiniz zaten bünyesi uygun olan yıllarca kullanır uygun modeli doktorunuz size önerir ama dikkat para tuzağına düşmeyin bilinçli olmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?