Spinal dogum sonrası baş ağrısı yardım nolur

Harununozlemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2020
96
21
38
38
Arkadaşlar 4 gün önce spinal anestezi ile dogum yaptım ama 3 gündür ayaga kalkınca ensem kilitleniyo damarlar çekiliyo sanki kafamı taşıyamıyorum paro içiyorum bol su neskafe bana mısın demiyo akıl verin bilenler nolur çok zormuş

Arkadaşım bu ağrıyı çok iyi bilirim bende 3 gün dayandı bu rada benim tansiyon da yükseldi artık dayanamayinca dr gidip serum taktırdı tak diye kesildi bir daha ağrımadı hemen doğum yaptığın hastaneye gidiyorsun kadın doğumu ayarlıyor herseyi

Arkadaşım bu ağrıyı çok iyi bilirim bende 3 gün dayandı bu rada benim tansiyon da yükseldi artık dayanamayinca dr gidip serum taktırdı tak diye kesildi bir daha ağrımadı hemen doğum yaptığın hastaneye gidiyorsun kadın doğumu ayarlıyor herseyi
Hastane bi saat uzak bebegimle nasıl gidicem kafamı da tutamıyomki

Hastane bi saat uzak bebegimle nasıl gidicem kafamı da tutamıyomki
Yakinda hastane tip merkezi bişey yokmu esin bebeğe baksın sen bi komşu yada arkadaşla gidebilirisn gitmeden biraz süt sağ yada veriyorsan mama hazirla

Normalde baş ağrısı için şakaklara masaj yapmak parmak uçlarını soğuk suda bekletmek iyi geliyor bi dene bakalim

Gittim acile parol taktılar hiç etki etmedi doktorum bir hafta sürebilecegini söyledi
Ben doğum yaptığım dr gitmiştim dr acile gönderdi orda anestezi dr bi reçete yaptı 3 sise 1er kiloluk serum takılar tak diye gecti ya nediyim bilemedim

Arkadaşlar 4 gün önce spinal anestezi ile dogum yaptım ama 3 gündür ayaga kalkınca ensem kilitleniyo damarlar çekiliyo sanki kafamı taşıyamıyorum paro içiyorum bol su neskafe bana mısın demiyo akıl verin bilenler nolur çok zormus
Merhaba,çok iyi biliyorum o ağrıyı,hastaneden ağlayarak çıkarken Allah razı olsun ondan bir Dr gördü beni geldi yanıma neden ağladımi sordu,başım çok ağrıyor ayakta iken özellikle dedim,minoset plus iç hemen sana neden demedi seni taburcu eden Dr dedi ve hemen aratti oradan hemşireye,bir güzel fırçaladı neden söylemiyorsun hasta ağlıyor dedi.
MİNOSET PLUS çok iyi geldi,Nescafe de iç bol bol dedi ve anında geçti

Ben doğum yaptığım dr gitmiştim dr acile gönderdi orda anestezi dr bi reçete yaptı 3 sise 1er kiloluk serum takılar tak diye gecti ya nediyim bilemedim
Bende gittim bana da takıldı o serum Ma benim vucudum o seruma alerjik reaksiyon gösterdi serumun yarısını alabildim gerçi o bile fayda etti şimdide sürekli tansiyonum yükseliyo

Arkadaşlar 4 gün önce spinal anestezi ile dogum yaptım ama 3 gündür ayaga kalkınca ensem kilitleniyo damarlar çekiliyo sanki kafamı taşıyamıyorum paro içiyorum bol su neskafe bana mısın demiyo akıl verin bilenler nolur çok zormuş
Normal 1 hafta bu şekilde olur.. ben 1 sene her yerim.agridi belim.bacaklarim ... Çok tatlı tatlu uyusuyordu. Üç sene geçti anca anca iyileştim

Gittim acile parol taktılar hiç etki etmedi doktorum bir hafta sürebilecegini söyledi
2 yıl önce doğum yaptım.. Benim tam 1 hafta sürdü ve felçli gibiydim, doğumdan sonra hastaneden 5 gün çıkamadım ve hiç bir şekilde yataktan kalkamadım. Hayatımın en berbat haftasıydı Allah daha beterini vermesin diyorum. Ne yapıldıysa fayda etmedi, pes peşe kahveler içtim bana mısın demedi. Senin de bi kaç gün daha sürer, kimden duysam 6-7 gün sürmüştü 🙄

2 yıl önce doğum yaptım.. Benim tam 1 hafta sürdü ve felçli gibiydim, doğumdan sonra hastaneden 5 gün çıkamadım ve hiç bir şekilde yataktan kalkamadım. Hayatımın en berbat haftasıydı Allah daha beterini vermesin diyorum. Ne yapıldıysa fayda etmedi, pes peşe kahveler içtim bana mısın demedi. Senin de bi kaç gün daha sürer, kimden duysam 6-7 gün sürmüştü 🙄
Aynen 4 gün dayanabildim dogum yaptıgım hastaneye gittim bir gece yattım anestezi uzmanının hazırladığı serum agrımı kesti ama şimdide sürekli tansiyonum yükseliyor saglık sorunlarım yüzünden annelik heyecanımdan birşey anlamadım

Aynen 4 gün dayanabildim dogum yaptıgım hastaneye gittim bir gece yattım anestezi uzmanının hazırladığı serum agrımı kesti ama şimdide sürekli tansiyonum yükseliyor saglık sorunlarım yüzünden annelik heyecanımdan birşey anlamadım
O tansiyon yüksekliği bir müddet benimde olmuştu alfamet aldım (hamilrlikte kullanilabiliyor) sonra duzeldi tansiyonun yüksekliğinde söyle dr a yada evde limonlu şu ic sarimsak ye başını soğuk su ile yıka doğumdan 1 aya yakın vücut kendini anca toplanıyor kahve iciyorsan birak

O tansiyon yüksekliği bir müddet benimde olmuştu alfamet aldım (hamilrlikte kullanilabiliyor) sonra duzeldi tansiyonun yüksekliğinde söyle dr a yada evde limonlu şu ic sarimsak ye başını soğuk su ile yıka doğumdan 1 aya yakın vücut kendini anca toplanıyor kahve iciyorsan birak
Bende kalıcı olmasından korktum tuzsuz yiyorum bugun daha iyiyim doktor ödem attıkça düzene girer dedi 3. Dogumum digerleri genel anestezi oldu hiç biri beni bu kadar sarsmadı

Bende kalıcı olmasından korktum tuzsuz yiyorum bugun daha iyiyim doktor ödem attıkça düzene girer dedi 3. Dogumum digerleri genel anestezi oldu hiç biri beni bu kadar sarsmadı
İnanin aynısını bende yaşadım benim 4.bebeğim bu spinal oldu diğerleri genel oldu bende bunda çok zorlandım şimdi 3 buçuk aylık bebeğim inanin 3 aylıkken anca toparlaniyorsun hem ruhsal hem bedensel olarak

Benim de tam bir hafta sürdü . Bir gece ateşlendim terledim sonra bal ağrım geçmişti. Çok fena bir ağrıydı hep yatıyordum. Dr bana yastıksız yat diyordu öyle yatınca rahatlıyordum. Ama ne zaman kalksam feci bir ağrı. Ne su içmek e kahve içmek ne de ağrı kesicileri içmek fayda ediyordu.

İnanin aynısını bende yaşadım benim 4.bebeğim bu spinal oldu diğerleri genel oldu bende bunda çok zorlandım şimdi 3 buçuk aylık bebeğim inanin 3 aylıkken anca toparlaniyorsun hem ruhsal hem bedensel olarak
İnşallah canım tek duam Allah yavrularımı annesiz bırakmasın tansiyon yükselmesi berbat birşey canım çekiliyo nefes alamıyorum gibi oluyo sanki o an ölecekmişim gibi geliyo bileydim genel anestezi isterdim

Back