• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spikerlik-Sunuculuk Kursu?

Merhabalar,

Arkadaşlar benim bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.

22 Haziranda 27 haftalık bir programa başlıyorum. Yani yaklaşık 7 aylık bir süreç.

Cihan Ünal, Altan Erkekli, Rüştü asyalı gibi isimlerin eğitimci kadrosunda olduğu bir kurs.

5 haftalık diksiyon ve etkili konuşma ile başlayacağım, ardından 11 haftalık spikerlik-sunuculuk programı, onun ardından yine 11 haftalık seslendirme-dublaj programıyla kursu tamamlayacağım.

Sonunda da Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı diploma niteliğindeki sertifikamı alacağım.

Aranızda ya da çevrenizde bu tarz bir kursa katılmış , bu tür kurslarla ilgili ve sertifikayı alınca iş alanı, iş bulma v.s gibi durumlarla ilgili bilgisi veya fikri olan var mı?..

Sırf bir şeylerle uğraşayım, bir yerlere dahil olayım diye başladığım bir program.
Ama iş alanını merak ediyorum, bu sektörle ilgili hiç bilgim yok ne yazık ki.

Dosyama bir sertifika daha eklensin, benim için sadece bir macera olarak kalsın istemiyorum açıkçası.
Programı tamamlayınca aldığım eğitimi değerlendirmek istiyorum.

Bilgilerinizi ve fikirlerinizi payşaşırsanız çok sevinirim.

Okuyan gözlerinize sağlık, şimdiden teşekkürler.
Hayırlı olsun, Ben kurs ismi vermeyeyim ama senin gittiğin yere yakın bir kursa gittim. Ama sınıflar çok kalabalık ve herbirimize gerekli zaman ayrılması zaten teknik olarak imkansızdı. Sadece grup halinde bir eğitim aldık. adı bu.. Bu konuşarda bireysel eğitim şart, bunu gidince anlıyorsun. Herkesin seviyesi farklı çünkü. Zaten hiç konuşamayan biri ile yaynyana oturnca kendini kötü hissediyorsun. Ben niye ayni sınıftayım diye soruyorsun kendine.. Benim de sonradan haberim olduğu, Medya koçu Hakan Öztürk'ü sanıyorum incelememiz gerekiyor . Ben de onu bir arkadaşımdan duydum. keşke daha önce duysaydım :( Bence sizde bir inceleyin sonra hepberaber ona gidelim :halay:

Back