Spikerlik-Sunuculuk Kursu?

MEDHACKIM;

Kursa baslamis olmalisin? Basladin mi? Hicbir fikrim yok ama sadece merak ettim nasil gittigini??? Ben de aslinda diksiyon kursuna gitmek istemistim :):):):):)

Lambım elimde olmayan bazı sebeplerle temmuz programına kaydırdım.
Ben de sabırsızlanıyorum şahsen, bakalım nasıl olacak

Evet doğru tehmin etmişsin kursu :)
Diksiyon şar koşuluyor tüm programlar için.

Tek program seçtiğin takdirde 2200 lira bir ücretti.
Ben 2 programa katılacağım için 4 bin cavarı bir ücrete geldi.

Çok teşekkür ederim dileklerin için

Benim katıldığım kurs izmir-istanbul-ankarada mevcut bildiğim kadarıyla.
Sen de internetten araştırabilirsin

Ayy hayırlı olsuuun Yoğun bir şekilde spiker olmak istediğim bir dönem vardı, sonra geçti hevesim öyle.. Bir çok kurs araştırmıştım, çok yararlı olabileceğini düşünüyorum.
Süreçten bizi haberdar et, umarım çok güzel sonuçlar alırsın.

Edicem canım edicem, bir başlayayım da

rüstü asyaliyla filan calismak ayricalik olacak bence ya cok isterim bende tanismayi ama nerde :)))
hayirlisi olsun bu arada medcigim

Teşekkür ederim tivicim, evet cidden önemli isimler yer alıyor kadroda.
Tercih etmemde çok büyük etken oldular :)

Ben olsam bende tercih ederdim büyük ustalarla calisacaksin,
birde ALLAH UZUN OMUR versin ben rustu asyalinin hayatta oldugunu daha bi hafta filan oldu ogreneli,
sevindim yani cocukluktanmi neden oyle kaldiysa aklimda :)

geçen yıl benimde çok hevesim vardı Hakan öztürk medya eğitim emrkezine gittim 12 haftalık bir eğitim aldım. oradada çok iyi hocalar var birkaçtanede şuanda hala devam edenödüllü spikerler var. üniversitede bu bölümü okumadıysan yada tanıdığın yoksa durum biraz zor aslında benim cv mi ve demo çekimimi göndermediğim kanal kalmamıştı ama kısmet olmadı birtürlü. ama kısmet tabi bizim sınıfımız ozaman 13 kişiydi şuanda 2 tanesi radyoda çalışıyor mesela :)
eğitim kişisel gelişim anlamında çok şey kattı bana. ama hevesim kursağımda kalmıştı malesef. sen benim gibi hemen pes etme. bırakma kanalların peşini :)

cnm bahsettiğin yeri biliyorum.Ben gittim ama ikinci kısmına devam etmedim eden arkadaşlarmda bir sonuç almadı çnku kurs bittikten sonra sana yardmcı olmuyorlar.Sen yine başının caresine bakıyorsun o yuzden o kdr para bayma.şahsen verdgm için üzgünüm ben boşa gitti.sınıflarda 20 kişiyi buluo eğitimden istediğin verimliliği alamıosun

Spikerlik sunuculuk eğitimi almak isteyenlere tek bir şey söylemek istiyorum. ama araştırmadan karar vermeniz güç.

Reklam amaçlı üyelik !

Son düzenleyen: Moderatör:
Spikerlik eğitimi almak istiyorsanız benim yaptığım yanlışa düşüp kurslardan eğitim almayın.

Reklam amaçlı üyelik !

Merhaba Med, oncelikle kursun hayırlı olsun. Bu sektörde bir yerlere gelebilmek için eğitim aldığın yer ya da etrafında sana yön gösterebilecek birilerinin olması çok önemli.

merhabalar med öncelikle tebrik ederim. pozitif bir dış görünüşün var bu tür işlerde de herşey dış görünüş olmasa da epey önemli bence kursunla ilgili gelişmelerden,edindiğin bilgilerden iş olanağı vs ile ilgili bizi de haberdar edersen sevinirim.

başarılar arkadaşım

Ben Bursa'dan İstanbul'a Kurs için geldim. Tavsiyem 2 kurs üzerinde yoğunlaşman çünkü genelde kalabalık sınıflarda yeterli eğitim ve verim alınamıyor. Türvak ve Medya Koçu Hakan Öztürk ' ü tavsiye edebilirim. Çünkü özellikle Hakan Öztürk bireysel danışmanlık ve eğitim veriyormuş. Veya emsali kişiler de olabilir ama bireysel eğitim bence kesinlikle şart. bu tip kurslar grup eğitimleri ile olmuyor. Düşünün bir kere 25 kişi var sınıfta 4-5 saat ders süresi ! herkes stüdyoda pratik yapacak olsa 10- 15 dakika düşmez bile. sonra 10 tane eğitmen olsa her hafta birisi girse 10 haftada bir ayni eğitmenin sırası gelir yani 2.5 ay sonra belkide seni hatırlamaz bile bence çok iyi bir araştırma yapın derim.

Ben İstanbul dışında yaşıyorum. Spikerlik ve sunuculuk yapmak istiyordum. Uzunca bir süre araştırma yaptıktan sonra internet üzerinden incelediğim spikerlik ve sunuculuk eğitimi veren yerler arasında özellikle dikkatimi çeken yani diğer kurslara göre daha öne çıkan Dialog ile Medya ve İletişim Koçu Hakan Öztürk arasında karasız kalmıştım. Önce Medya ve İletişim Koçu Hakan Öztürk ile görüştüm. Kurs değil de bireysel eğitim vermesi ve diğer sınıf eğitimi veren kurslara nazaran da hemen hemen aynı sayılabilecek bir ücrete bu çalışmalara katılacak olmam açıkçası bana daha bir cazip geldi. Yani bir sınıfta nerden bakılsa 10-15 kişi oluyor ve bana bir derste ancak 3-5 dakika zaman ayrılacaktı. Şimdi Medya ve İletişim Koçu Hakan Öztürk'ün profesyonel stüdyosunda bana özel yapılan programla her gittiğimde 1,5-2 saat birebir uygulamalı çalışma imkanım oluyor. Barınma imkanı yok ama civarda kalınabilecek oteller mevcut. Bu spikerlik ve sunuculuk yapmak isteyen arkadaşlara da Medya ve İletişim Koçu Hakan Öztürk'ün tavsiye edebilirim. Başlarda çok heyecanlı olsamda çalıştıkça da kendime güvenim her geçen gün artıyor. İnşallah bu çalışmalarımın da karşılığını alırım.

Merhaba, geçen ay Medya ve İletişim Koçu Hakan Öztürk'ün spikerlik ve sunuculuk bireysel çalışmalarının tamamına katıldım ve bitirdim. Yaklaşık iki hafta kadar öncede kendi memleketimde yerel bir televizyon kanallında spiker ve sunucu olarak işe başladım. Gerçi küçük bir kanal ama bir yerlerden başlamak gerekir diye düşünüyorum. Bu arada şunu gördümki Hakan Öztürkün profesyonel stüdyoları birçok televizyon kanalında bile yok!! Yaptırdığı çalışmaların bir kısmını burada bile yeni yeni uyguluyorlar daha. :) Spikerlik ve sunuculuk mesleğini yapmak isteyenlerede buradan kesinlikle işin peşini bırakmayın ve bu işi tam olarak öğreten Hakan Hoca'dan yardım alın diyorum. Büyük yada küçük demeden biryerden başlayın. Herşey birden olmuyor. Zamanla dahada iyi olacak. Darısı sizlerinde başına... :)

Merhaba, geçen ay Medya ve İletişim Koçu Hakan Öztürk'ün spikerlik ve sunuculuk bireysel çalışmalarının tamamına katıldım ve bitirdim. Yaklaşık iki hafta kadar öncede kendi memleketimde yerel bir televizyon kanallında spiker ve sunucu olarak işe başladım. Gerçi küçük bir kanal ama bir yerlerden başlamak gerekir diye düşünüyorum. Bu arada şunu gördümki Hakan Öztürkün profesyonel stüdyoları birçok televizyon kanalında bile yok!! Yaptırdığı çalışmaların bir kısmını burada bile yeni yeni uyguluyorlar daha. :) Spikerlik ve sunuculuk mesleğini yapmak isteyenlerede buradan kesinlikle işin peşini bırakmayın ve bu işi tam olarak öğreten Hakan Hoca'dan yardım alın diyorum. Büyük yada küçük demeden biryerden başlayın. Herşey birden olmuyor. Zamanla dahada iyi olacak. Darısı sizlerinde başına... :)

Hayırlı olsun med:)
İnşAllah istediğin şekilde değerlendirebilirsin bu sertifikayı.
Sorularına gelince inan bir bilgim yok ama sadece macera olsun diye bile gidillir bu kursa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…