- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Internetten sağlık hizmeti sunmak için vaktim yok malesef sağlıklı günler dilerim.Valla cidden öyleyse size test sonucumu yollayabilir miyimm
Size gelen bütün hastalar umarValla cidden öyleyse size test sonucumu yollayabilir miyimm
Internetten sağlık hizmeti sunmak için vaktim yok malesef sağlıklı günler dilerim.
Üslubunuz ısrarcı olduğu için açıklama gereği hissettim sevmiyorum yoksa dile getirmeyi
çok mutluyum şu anda öyle biliyordur o daAşırı araştırmıştım canım bana güven hiçbir sıkıntı yok. Doktor değilim ama nette olması gereken her şey yazıyor zaten az çok anlıyor insan arkadaş neye göre düşük demiş anlamadım
Siz doktora göstermediniz mi sonucu?çok mutluyum şu anda öyle biliyordur o da ☺
Hayir ileri toplam hareketi 32 olmasi, ileri arti yerindenin 40 olmasi.İleri hızın yüzde kırkın üzerinde olmasını bekleriz doğal yoldan hızlı gebelik elde edebilmek için tabiki daha düşük değerlerde de hamilelik mümkündür tek kriter bu değildir sadece fotoğrafa bakarak yorum yaptım geneli değerlendirmek gerekir
Bayan doktormuş canım eşi de biri kadın doğum diğeri üroloji doktoru o hepimizden iyi bilirHayir ileri toplam hareketi 32 olmasi, ileri arti yerindenin 40 olmasi.
Estağfurullah bilmişlik taslamak haddim değildir ben naçizane bilgimi aktardım. Küçük bir ricam var sadece bayan kelimesinden gerçekten nefret ediyorum eğer hakkımda illa konuşmak istiyorsanız hanımefendi diyebilirsiniz veya etiketimi kullanabilirsiniz. Güzellikler sizinle olsun sevgi saygı ve iyilikle kalınızBayan doktormuş canım eşi de biri kadın doğum diğeri üroloji doktoru o hepimizden iyi bilir
gösterdım sorun yok normal deneyebiliriz dediSiz doktora göstermediniz mi sonucu?
benim hamile kalmam kolay oluyor pkoyum ama tedavısız de olmuyor asıl sorunum servikal yetmezlikEstağfurullah bilmişlik taslamak haddim değildir ben naçizane bilgimi aktardım. Küçük bir ricam var sadece bayan kelimesinden gerçekten nefret ediyorum eğer hakkımda illa konuşmak istiyorsanız hanımefendi diyebilirsiniz veya etiketimi kullanabilirsiniz. Güzellikler sizinle olsun sevgi saygı ve iyilikle kalınız
kız ben bı tane yaptım sen benden sonra ıkı tane yapmıssın yavrum gelmeyelı neler olmus çok guzel seyler olmuşİnşallah ikinci bekletmez seni abla Semanur gibi :) rabbim herkesin gönlüne göre nasip etsin insallah
Biri Eylül işte senin kızla yaşıt olan diğeri 2.5 yaşında kiz oda abla çok şükür iki cimcimem var Allahım isteyene nasip etsin kardessiz kalmasın dedim erkenden yaptım iyiki olmuş ikisi ikiz gibikız ben bı tane yaptım sen benden sonra ıkı tane yapmıssın yavrum gelmeyelı neler olmus çok guzel seyler olmuş
Çok güzel canım rabbim nasip eder inşşşgösterdım sorun yok normal deneyebiliriz dedi
valla harıka olmus ben 2.5 sene emzırdım zaten adet olmadım sonra da olmadı bı sekılde ancak karar verdım :) Allah bağışlasın kuzularınıBiri Eylül işte senin kızla yaşıt olan diğeri 2.5 yaşında kiz oda abla çok şükür iki cimcimem var Allahım isteyene nasip etsin kardessiz kalmasın dedim erkenden yaptım iyiki olmuş ikisi ikiz gibi
amin inşallah diğer bebeklerimde hep klomen çatlatma iğnesıyle oldu ınsallah bu da olur bır ay deneyecegım zaten olmazsa aşılama olucak ınsallahÇok güzel canım rabbim nasip eder inşşş
Amin abla rabbim hepimizin evladını bağışlasın sağlık sıhhat uzun ömür nasip etsin iyi insanlarla karşılaştırsın Eylül'üm emmedi ama eylemimi 2 sene emzirdim bende o zevkide tatlım hamdolsunvalla harıka olmus ben 2.5 sene emzırdım zaten adet olmadım sonra da olmadı bı sekılde ancak karar verdım :) Allah bağışlasın kuzularını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?