Erkek İnfertilitesi Spermiyogram testimizi yorumlar mısınız

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayir ileri toplam hareketi 32 olmasi, ileri arti yerindenin 40 olmasi.

Bayan doktormuş canım eşi de biri kadın doğum diğeri üroloji doktoru o hepimizden iyi bilir
Estağfurullah bilmişlik taslamak haddim değildir ben naçizane bilgimi aktardım. Küçük bir ricam var sadece bayan kelimesinden gerçekten nefret ediyorum eğer hakkımda illa konuşmak istiyorsanız hanımefendi diyebilirsiniz veya etiketimi kullanabilirsiniz. Güzellikler sizinle olsun sevgi saygı ve iyilikle kalınız

benim hamile kalmam kolay oluyor pkoyum ama tedavısız de olmuyor asıl sorunum servikal yetmezlik

kız ben bı tane yaptım sen benden sonra ıkı tane yapmıssın yavrum gelmeyelı neler olmus çok guzel seyler olmuş
Biri Eylül işte senin kızla yaşıt olan diğeri 2.5 yaşında kiz oda abla çok şükür iki cimcimem var Allahım isteyene nasip etsin kardessiz kalmasın dedim erkenden yaptım iyiki olmuş ikisi ikiz gibi

Biri Eylül işte senin kızla yaşıt olan diğeri 2.5 yaşında kiz oda abla çok şükür iki cimcimem var Allahım isteyene nasip etsin kardessiz kalmasın dedim erkenden yaptım iyiki olmuş ikisi ikiz gibi
valla harıka olmus ben 2.5 sene emzırdım zaten adet olmadım sonra da olmadı bı sekılde ancak karar verdım :) Allah bağışlasın kuzularını

valla harıka olmus ben 2.5 sene emzırdım zaten adet olmadım sonra da olmadı bı sekılde ancak karar verdım :) Allah bağışlasın kuzularını
Amin abla rabbim hepimizin evladını bağışlasın sağlık sıhhat uzun ömür nasip etsin iyi insanlarla karşılaştırsın Eylül'üm emmedi ama eylemimi 2 sene emzirdim bende o zevkide tatlım hamdolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…