Erkek İnfertilitesi Spermiyogram sonucu "0" olanlar bakabilir mi ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Cloudydreams

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2017
455
225
53
31
Merhaba esimin spermiyogram sonucu 0 cikti henuz ikinci testi yaptirmadik. Bu sekilde olup sonradan ikinci testte farkli sonuc alan yada 0 degerin yukselme ihtimali var mi cok bilgisizim suanda yardimci olabilir misiniz?

Yani bu konu çok karmaşık birçok sebebi olabilir. Esinizin herhangi bir rahatsızlığı var mı? Daha önce yükselen kişiler oldugunu duydum ama mutlaka testi başka bir hastanede tekrarlayin ve bir ürolog ile görüşün

Daha 11 aylık evliyim 24 yasindayim. Dr yeni gittim sadece bir kere test yapıldı henüz ikinciyi yaptirmadik 20 gün sonda yapilacak. Eşim küçükken 7 yaşındayken önermiş testis ameliyatı olmuş ben ondan kaynaklanabilecegini düşünüyorum internetten araştırmaların sonucunda bi umut arıyorum sadece

Eğer öyleyse bundan kaynaklanıyordur. Benim eşim de 7 yaşında inmemis testis ameliyati olmuş çift taraflı.

Bizde gecen ay test yaptirdik 0 cikti sonuç maalesef. Cok tesekkur ederim Allah hepimizin yardimcisi olsun. Bizden doktor bi de hormon testi istedi.fsh hormonu yüksek çikti. Birde ultrason cektirdik ve genetik test yaptirdik. Sonuclarini bekliyoruz.

Sanırım bu tür durumlarda ikinci üçüncü kez test yapılıyormuş sonucu kesinlestirmek için urolog sadece ikinci test istemiş ben arkadan macun çaldır suyu keciboynuzu pekmezi aldım bide incir kuru okumuştum onu hazırladım bugün faydası olur insallah

Genel olarak azospermi hiç sperm çıkmaması diye okuyorum ama sayfada genelde sperm çıkışı olup ölü yada düşük sayıda olanlarla ilgili konuları görüyorum 0 çıkan az Sanırım

Tavsiyem hormon tahlili yaptirmadan bu kürleri uygulamayin. Bazıları bazı hormonları olumsuz etkileyebiliyor. Örneğin ben keciboynuzu aldim tam eşime içirmeye başlayacaktim fsh hormonunu yukseltiyormuş sagolsun burdan bir arkadaş söylemişti. Esimin fsh zaten yüksek düşmesi lazım.

Bunu bilmiyordum teşekkür ederim. Esimin en kısa sürede o tahlilleri yaptirmasini sağlayacağım

Esi azospermi olanlar burada dertleşelim diye bir konu var. Orada baya kişi var ama ben de yeni öğrendiğim için o kadar çok hakim değilim. Siz testlerinizi yaptirin insallah normal cikarsa bizden daha şansli olursunuz normal yoldan çıkar. Biz de mikrotese diye bir ameliyat var o yapilmak zorunda gibi görünüyor.

Ben günlerdir okuyorum ama genelde sperm çıkışı var ama az sayıda yada güçsüz olanlar var çoğunlukta 0 olana pek rastlamadım bir konu gördüm direk karşıma çıkan çocukları olmuş sanırım :) Dr araştırmalarında emre bakircioglunun adını çok duydum sizde bir bakın isterseniz ona

Gerçekten çok üzücü ve yıpratıcı bir süreç güçlü durmak zor geliyor. Umarım hayırlısı olur. Emre beyle görüştük telefonda bu testleri o yaptırın dedi zaten. Bu alanda birkac tane iyi doktor adı geçiyor. Bi de murat başar var onunla iletişime geçeceğiz. Sonuçlar çıkınca karar vereceğiz artık.

Bana da haber verirseniz çok sevinirim inşallah güzel sonuçlar alırsınız sizin içinde dua edecegim. Allah kucaklarimizi doldurur inşallah mutluluktan ağlarız

Bana da haber verirseniz çok sevinirim inşallah güzel sonuçlar alırsınız sizin içinde dua edecegim. Allah kucaklarimizi doldurur inşallah mutluluktan ağlarız
Inşallah isteyen herkes bu mutluluğu tadar. Tabiki haberdar ederim . siz de gelişmeleri paylaşırsanız cok sevinirim.

Tabikide bende paylaşırım. Güzel haberlerle görüşmek dileklerimle. Sabah işe gitmek zorundayım uyumam gerekiyor iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…