Ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
arkadasım eşinin sperm degerleri enson kaçtı ne kadar sperm ve ne kadar hızla hamıle kalmayı basardın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bundan 3 ay önce dr.eşimin sperm sayısı 600 bin di geçen ay tüp bebek merkezi ile görüşmeye gittik 4,8 milyon olmuş hareketlilikte ve şekilde problem var dedi banada pkos teşhisi koydu şükürler olsunki rabbime bu ay hamileyim hiç bi kür uygulamadım ilaç kolomen verdi bi kutu eşime o kadar
bundan 3 ay önce dr.eşimin sperm sayısı 600 bin di geçen ay tüp bebek merkezi ile görüşmeye gittik 4,8 milyon olmuş hareketlilikte ve şekilde problem var dedi banada pkos teşhisi koydu şükürler olsunki Rabbime bu ay hamileyim hiç bi kür uygulamadım ilaç kolomen verdi bi kutu eşime o kadar
maşallah canım ya....hiç düşmez inşallah....arkadaşlar bizimde yazmıştım hareket ve sayı azlığı vardı.gürcistanlı bir bayan bize ilaç getirdi yurt dışından ilaçları.bu arad ben her sbah eşime zeytin yağında duran incirde yedirdim.tahili görünce şaşırdım.total sayımız 24 milyondu 94 milyon olmuş.harekette %25 ten %45 e çıkmış.hiç bizim sayımız bu kadar yükselmemişti.en son %30 herektle 36 milyon olmuştu bazı karışımlardan sonra.pazartesi tekrar gidicem bakalım ilac vereckmi tekrar napıcak merak ediyorum.
SPERMİYOGRAM -
2 Görünüm GRİ-OPAK -
3 Miktar 1,8 ml. -
4 Sıvılaşma Süresi 25 dk. -
5 Lökosit 0,1xmilyon -
6 Eritrosit -
7 Aglutinasyon yok -
8 Konsantrasyon 40xmilyon -
9 Total Sperm Sayısı 72xmilyon -
10 Motilite %77 -
11 A) Progresif Hareketli %27 -
12 B) Yavaş Hareketli %30 -
13 C) Yerinde Hareketli %20 -
14 D) Hareketsiz -
15 MORFOLOJİ %6
mrb bayanlar eşimin sonuçları bunlar yorum yapabilirmisiniz acaba
maşallah canım ya....hiç düşmez inşallah....
sayı ile hareket güzel...
eğer morfoloji kruger kreterlerine göre bakılmışsa o da güzel....yani maşallah hiç bir sorununuz yok....