Yüce Rabbim nolur bizi de b kadar ağır sınamasın ben daha işin cok başındayım bi kere gttim dr. ama cok ağır geliyo
canım benim kaç yaşındasın sorun kimde ne zamandır uğraşıyorsunuz ayyy kusura bakma çok soru sordum değilmi:kedi:
yarın göstericez tatlımm
bende farkettim aslında bi terslik olduğunu ama söylemek istemedim eşime..
siz bu değerleri yorumlamayı nerden biliorsunuz?
bi yöntemi mi var ?
biz artık bu konuda profesyonel olduk canım ben bu testleri göreli 2 yıl oldu
yarın göstericez tatlımm
bende farkettim aslında bi terslik olduğunu ama söylemek istemedim eşime..
siz bu değerleri yorumlamayı nerden biliorsunuz?
bi yöntemi mi var ?
arkadaşlar merhaba,
benim eşimde de sayı ve hareket sorunu var. (ilkinde 3 milyon çıkmıştı, 3. semen analizinde yıkama sonrası 100.000)
ben gene de bu ay aşılama ile şansımı denemek istiyorum.biliyorum olmaz ama ne biliyim içimde kalmasın. doktor ben de sorun olmadığı için ilaca gerek yok dedi.bugün adet oldum, 13.günü gideceğim...yumurtanın durmuna göre çatlatma iğnesi yapacakmış.olursa mucize olur ama işte umut dünyası.
bu sonuçlara rağmen her ay regl olunca üzülüyorum.saçma ama işte her ay umutlanıyorum
paylaşmak istedim...
arkadaşlar hamileğim çift çubuğu gördüm nihayet tam ümidimi yitirdiğim anda buldu yavrum beni eşim bugün tahlil vermeye gitcekti ve biz dün akşam öğrendik ama eşimden rica ettim gitmesi için çünkü sizlere umut olmak istiyorum hangi degerlerle hamile kaldığımı yazarım ama çok korkuyorum sanki bişey olcakmış gibi Rabbim almasın onu benden kızlar duygularım o kadar yogun ki hepinizin bu duyguları yaşamanısı canı gönülden istiyorum hep size de dua edeceğim öyle zor ki Rabbim hepimizin yardımcısı olsun