Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tuliny canım kusura bakma,varikosel ameliyatı olmuştu.L arginin hareketi artırdığı söyleniyor bilgin var mı
canım ileri hareketlilik %18 çokta düşük değil aslında..
hızlı + yavaş toplamı da sınırı geçiyor %53..
morfolojinin değerini yazmamışsın..
sayıda zaten sorun yok..
L-arginine eşim kullandı 1 sene boyunca yanında 2 ilaç daha vardı..
iyi geldi ama yine düştü şimdi..
varikoselde tekrarlayabiliyor..
keçi boynuzu kürü de genelde iyi geliyor ama bünyeye göre değişiyor..
daha önce yazmıştım. bizde morfoloji ½6. konsantrasyon 43.000 ml / 20.000 ml .ileri hareketli %60 (ileri hızlı hareketli %20 ileri yavaş hareketli %40 )
aşılama düşünüyorum. ama dr. istersen 1-2 ay yumurta takibi yapalım dedi. bende cuma günü yani adetimin 11.günü gittim yummurtan 15mm olmuş dedi. p.tesi gel dedi ama ben gidemeyeceğim. çünkü ankarada eşimin yanına geldim. p.tesi günü yani 14. gün dahil burdayım. 11.günde 15 mm olması normalmi. siklusum 28 gün. 14.güne kadar çatlar mı sizce yoksa yine bu ayda mı kaçtı.
sincap değerler güzel canım..
normal yapılı morfolojiniz %6..
krugere göre olması gereken değer %14 olsa da %6 gayet iyi bir değer merak etme..
hadi hayırlısı olsun..
çok sağol yorumladığın için..beni tedirgin eden baş anomalisiydi..bi dr. yapısal sorun var dedi.. bi dr.da çok iyi bi sonuç dedi..anlamadım gittii
kıslar slm Oligo-asteno-teratospermi
nedemek,yorumda çok nadir 1 adet duran sperm görüldü yazıyo.nolacak şimdi(((
teşekkürler canım yaa sağlıkla gelsin de bebeğim tüp bebeğe de razıyım ben,ne artırıyomuş spermleri çakşır otu çayı yazıyodu ama..
nurdost canım çok sağol,belli etmiyo ama çok kötü oda..
neyapacağımısı neyola gideceğimisi bilmiyorus,bugn ürologa gideceğis bakalım nediecek.
kıslar slm Oligo-asteno-teratospermi
nedemek,yorumda çok nadir 1 adet duran sperm görüldü yazıyo.nolacak şimdi(((
slm arkadaşlar
testin sonucu ne kadar zamanda çıkıyor acaba
en geç bir gün sonra bir tüp bebek merkezinde 75 dakikada vermişlerdi.