Umarım işe yarar tatlım,ben 4,5 yıl önce bugünkü tecrübelerim olsaydı,dr um ne derse desin,eşimin testleri yapılmadan asla onca ilacı kullanıp vücuduma o hormonları gereksiz yere yüklemezdim.İlk tedavi günü eşimin spermiogram testini yaptırır sorun varsa filmini çektirirdim.Sorun giderilip o şekil tedaviye başlardım.Kendi rahim filmimide eşimle birlikte çektirir sorun neydeyse önce sorunu çözer sonra tedavi derdim.Film sonuçları 2 taraftada temiz çıkarsa sorun gözükmüyorsa aşılama olabilirdim.Ben dahaca yeni öğreniyorum morfolojide %4 'e kadar aşılama 4 ten aşağısı tüp bebek dendiğini.Bunu o zaman bilseydim hiç aşılamayla uğraşmaz ona harcıycam para ve psikoloji bozukluğundansa tüp bebeği tercih ederdim.Dr.ların bu testleri görüpte hala nedensiz inferfilite demeleride sinirimi bozuyor.Bekleyin dediler zamanla normal yolla olur dediler ,4,5 yıl oldu.Maddiyat varsa 1 yıldan fazla beklemeyin derim.1 de ne kadar az insan tedavi olduğunuzu bilirse o kadar az psikolji bozulur her ay arayanlara negatif cevabı vermekte psikoloji bozuyor tavsiyem çok az insanın bilmesi tedavi sürecini.Aşılama yada tüp bebekte alacağınız hormon kilolarını düşünmeyin derim ben 6 ay da eski formuma kavuştum,tüp bebek yapan tanıdıklarım var onlarda verdiler kilolarını.Tabi yapıya göre değişebilir.En önemliside mümkün olduğunca stresten uzak kalabilmek.Allah hepimizin yardımcısı olsun...