- 14 Ağustos 2009
- 600
- 0
canım biz şimdi ekimi bekliyoruz bakalım kullandığımız şeyler işe yaramışmı.umarım sen ekime kadar hamiş kalmış olursun canım:Saruboceq: inan morfolojiyi düzeltmek için bişeyler yapıyoruz ama inancım zamanı geldiğinde zaten hamiş kalacağım herşeyin bi zamanı var rabbim inşallah bir gün bizim içinde ol diyecek ben buna inanıyorum.eyer hamiş listesine baktıysan diğer konuda nasıl mucizeler yaşandığını görmüşsündür.kızlar çok teşekkür ederim,bilgiler için bu siteyi keşfettiğime sevindim,çok faydalı bir site.Leylmelek,eşinle ilgili ilerlemeleri benimle paylaşırsan sevinirim canım,seni umutsuzlandırmak istemem ama 6 yıllık evliyim 1,5 yıl doğum kontrol hapı kullandıktan sonra 4,5 yıldır korunmuyoruz ama yinede normal yolla olmuyor,Bu sonuca ulaşmak için özel dr da yaklaşık 10 milyar tl.para döktüm .Dr lar maalesef çok acımasız bu konularda bilseydim biraz tecrübem olsaydı bu rakamla 2 kez tüp bebek denerdim açıkçası.Eşimin değerlerine en son baktıl dr um 1 sürü haplar ,hormonlar aldım vücuduma gereksiz çatlatma iğneleri baştan, sonradan başarısız 3 aşılama 2.aşılamada benim zorumla eşime ve bana filmlerin çektirilmesi, eşimde basit kist çıkması sorunun giderilmesi spermlerin biraz daha artması ama yinede sonuçta 2 başarısız aşılama daha, benim eşimin dr'u da eşinde sorun yok normal yolla olması lazım diyor,bende zaten herşey temiz adetler düzenli tüpler açık,nedensiz inferfilite diyor dr lar,Baştan adam gibi dr'a düşseydim belki çoktan sonuçlanmıştı olay hem giden maddiyat hemde o psikoloji çok zor şu an ara verdim aşılama iğnelerinin kilolarını 6 ayda verdim tüp bebeğe maddi ve manevi hazırlanmam gerekiyor açıkçası bunları paylaşıyorum çünkü eminim benim gibi bu konuda bilinçsiz insanlar vardır diye maddi ve manevi olarak sömürülmesinler diye.Test sonuçlarımla ilgilenen tüm arkadaşlara teşekür ediyorum,Rabbim herkezin gönlüne göre versinnnn....
canım sen şimdi şu anki düşüncelerinle tecrübelerinle 4,5 yıl önceye gitsen tedavi sürecinde neler yapardın:uhm: