- 15 Ocak 2015
- 1.503
- 2.194
Canım Evicap 200 iu günde bir tanemerhaba soya özlü olan hangisi acaba???isim verebilirmisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Evicap 200 iu günde bir tanemerhaba soya özlü olan hangisi acaba???isim verebilirmisin
Arkadaşım doktora gittiniz mi ne deri doktor bizimde sonuçlar sizin gibi de o nedenle merak ediyorumdiğer arkadaşlar gene yorumlasınlar referans değerlere göre gördüğüm kadarıyla
toplam ve 1cc deki sperm sayıları çok çok iyi
a+b toplamı %41 %50 olması isteniyor.
c+d toplamı %59 %50 olması isteniyor. hareket bence sıkıntı duyulacak gibi değil.
ilk tahliliniz mi herhangi birşey kullanmışmıydı.
Selamlar. Sperm kalitesini dışardan anlamak çok zor ne yazıkki, bizde olmadı tutmadı, en düzgün sperm alınsa bile tüp bebekte eğer genlerde kırıklık varsa tutmuyor, tutsada düşüyor. Aslında bu daha iyi çünkü sakat bebek riski fazla demek. Birde sperm iyileştirme için içtiğiniz ilaçların etkisini en az 3 ay sonra görürsünüz. Tüp bebeğe başlayacaksınız haftaya biraz geç kalmamışmı eşiniz.Merhabalarr.. bizde cuma günü sperm testini yaptircaz kismetse.. yarinda kan testleri.. hersey yolunda giderse insaallah tüp bebek.. sperm kalitesiz olup tup bebekle hamile kalan arkadaslar varmi acaba.. bu ikinci denememiz olcak.. spermlerin duzelmesi icin doktor ilaca baslayacak sanirim..
Doktor 2 ay süreyle kullanmasi icin ilac verdi esime cnm daha baslamadik. Ilaclar bitince tekrar test vercek kaliteli sperm olduktn snra baslicaz. Cgh yontemi varmis embriyolarin genetigi inceleniyormus. Aklimizda o var bakalımSelamlar. Sperm kalitesini dışardan anlamak çok zor ne yazıkki, bizde olmadı tutmadı, en düzgün sperm alınsa bile tüp bebekte eğer genlerde kırıklık varsa tutmuyor, tutsada düşüyor. Aslında bu daha iyi çünkü sakat bebek riski fazla demek. Birde sperm iyileştirme için içtiğiniz ilaçların etkisini en az 3 ay sonra görürsünüz. Tüp bebeğe başlayacaksınız haftaya biraz geç kalmamışmı eşiniz.
Evetcanım, morfoloji değeriniz iyi değil, en önemlisi de morfoloji, vitamin hapı kullansın eşin birde kırkkilit otunun cayını icir. Bende değerler kötüyken normal yoldan hamile kaldım ama düşükle sonuclandı.Arkadaşlar Merhaba. Ben 3 kez gebelik kaybı yaşadım. Hamile kalmada güçlük çekmedim ama 3ünde de farkli sekillerde kayıp oldu. Eşim test yaptırmıştı. Toplam Sayı 165 milyon ve hareketli sperm sayisi %63 iyi dendi ancak ileri hareketli %20 morfoloji %3. Sizce bu sonuçlar benim kayiplarima sebep olabilir mi? Hamile kalıp böyle kayıp yaşayan var mı içinizde? Dna hasarindan filan suphelenmelimiyiz bilemiyoruz :/
Canım eşim şuanda vitamin kullanıyor. E-c vit ve L arginin-çinko kullanıyor. Bu otu çayı acı filan mi rahat içilebilir mi acaba?Evetcanım, morfoloji değeriniz iyi değil, en önemlisi de morfoloji, vitamin hapı kullansın eşin birde kırkkilit otunun cayını icir. Bende değerler kötüyken normal yoldan hamile kaldım ama düşükle sonuclandı.
masallah degerlerın az cok anladıgım kadarıyla cok ıyı
Haklisin canim sende,,,ama masallah iyi sayi iyi ileri,hiznmorfoloji harika masallah, ,bide su var 1 sperm 1 yumurta lazim ,,,ama nasip herseyTesekkur ederm ya bole cevapla rahatliyrm ama olmuyo iste
Merhaba benim elinde varikosel vardı ameliyat oldu ameliyattan önce test sonuçlar
1 ml de 1 milyon
Toplam sperm 5 milyon
Hareketsiz %75
Yerinde hareketli %20
Yavaş hareketli %5
Hızlı hareketli %0
Ameliyattan 3 ay sonra ki testte
1ml de 13 milyon
Toplam sperm 65 milyon
Hareketsiz %35
Yerinde hareketli %25
Yavaş hareketli %30
Hızlı hareketli %10
Sizce sonuçlar nasıl bu sonuçlarla evlat sahibi olmamız mümkün mü?
canım tabii ki bence gayet güzel, anladığım kadarıyla. hepsinden önemlisi sperm çıkışınız var ve hızlı hareketli sayınız bile var. maşallah allah daha iyi değerlere ulaşmayı nasip etsin. sanırım biraz bitkisel kürler ya da doktorun vereceği birkaç ilaçla doğal yolla olur gibime geliyor, allah nasip ederse inşallah. en kısa zamanda işini bilen bir doktora görünün derim.