- 11 Kasım 2008
- 1.767
- 84
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol tüliny ama sadece bu soru için degil genelde slm yazıyorum cevap yazan olmuyo arada bi yazanlr oluyo tabi ama bende burda sorunları paylasacak arkadaslar arıyorum o yüzden böyle söyledim fadik ve sen ilgilendiginiz için cok tesekkür ederim allaha emanet olun
saol tüliny ama sadece bu soru için degil genelde slm yazıyorum cevap yazan olmuyo arada bi yazanlr oluyo tabi ama bende burda sorunları paylasacak arkadaslar arıyorum o yüzden böyle söyledim fadik ve sen ilgilendiginiz için cok tesekkür ederim allaha emanet olun
oh be gerçekten mi çok şükür çok sevindim 5.ayım korunmayalı bende bi problem yokmuş çok şükür. benim baskılarımla eşimde test yaptırdı bakalım bu ay nolcak yorumladığın için çok saol gerçekten
rica ederim..
inş çok geçmeden hamileyim dediğini de görürüz..
yumurtlama günlerini takip edersen şansın daha da artar..
evet canım var benim eşimin 3.kez yaptırdığı test bu önceki 1,000,000 du ondan önceki 13,000,000dr sağda az olmak üzere sağve solda vairoksel var dedi ameliyat bence olsun dedi amaç spermleri kurtarmakmış gittiğimiz dr prof üroloji anabilim dalı başkanı ve bizden ameliyat için 1300tl istedi biz çok düşündük ve yaptırmaya karar verdik korkum tamamen azalması kafam çok karışık allah yardımcımız olsun bu arada teşekkür ederim canım
canım aydı buharkentte oturuyorum aslında nazillideniim bende izmire gidelim dedim hatta izmirde görümcem var ama ne bilim olmadı bize izmirden tavsiye edebileceğin bir yer varsa çok sevinirim
hayır canım biz onun muayenehanesine gittik zaten onun yaptığı spermogram sonucu biraz basit kendisi elle yazıp düzenledi tek çalışıyor laboratuvarı bile yok denilebilir o dr bize zamanında iltihaplanma geçirmişsin dedi farketmemiş benim eşim ilaç vermişti ama eşim fazla kullanmadı