- 19 Ağustos 2008
- 130
- 1
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica edrim canım....Fadikcim benimle ilgilendiğin için , iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
Bana morfoloji ve viskozite hakkında bilgi verebilecek olan başka arkadaşlar varmı acaba
ben bu morfoloji - hareket ve artmış viskozite ile gebe kalabilirmiyim
yada engellermi
teşekkür ederim.
merhaba arkadaşlar
eşimin yeni sonuçları
başka bir doktora gittik. tahlili aldık ama sonucu doktora gösteremedik. çalışma süresi dolmuş. bugün yarım günmüş.
volüm:0.4ml
renkpelesan
likefaksiyon 55 dk.
ph:7.5
hareket oranı 30':%60
60':%50
120':%40
normal yapılı:%60
baş anomalisi :%20
kuyruk anomalisi:%20
7-8lökosit görüldü
1 cc'de 3 mil/ml
anlayabildiğimiz kadarıyla sayı az gözüküyor 3 milyon olarak anladık. ama yine de sevindik. çünkü bundan önceki doktorda sayı 350.000 çıkmıştı. 4-5 günde bu kadar oynar mı ya?sizin yorumlarınızı bekliyorum. bir de varikosel olasılığı var doppler çektirdik.
solda evre 2, sağda evre 1 varikosel ile uyumlu görünüm.
haletrn dikkat ettiğise bu topikte soruları cevaplayan birkaç kişi ancak var...onlar da bend edahil olmak üzere bu değerleri başka topiklerde yorumladık...
değerlerden anlayan öğle çok arkadaşımız yok...
artı değerleri bir kişi yorumladığı zamna 2. kişi bir daha yorumlama gereği duymuyoruz...
2. teste baya düzelme var sadece biraz sayı düşük....
birazda iltihap var galiba...
yorumladınızmı bilmiyorum ama burada herkez tanıdıgı insanlarla muhabbet ediyo burası bi paylasım sitesi bence guruplasma olmamalı..
sizin volüm yani miktar çok az...
eşinin pehriz süresi 3 gün değilmiydi...
likefaksiyon süreside biraz uzun...
istersen bu söylediklerim hakkında buraya bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...miogram-yaptiranlar-yaptiracaklar-buraya.html
canım değerler bana biraz karışık gibi geldi...
tüliy gelirse o daha iyi anlıyor...
yorumladınızmı bilmiyorum ama burada herkez tanıdıgı insanlarla muhabbet ediyo burası bi paylasım sitesi bence guruplasma olmamalı..