- 12 Nisan 2016
- 159
- 113
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gayet iyi hiç sorun yokslm kızlr eşimin sperm test sonucu çıktı ama ben bişey anlamdı doktorada gösteremedim daha acaba nasıl
sayı 30 milyon
total sayı 81 milyon
total motilite 70 milyon
progressif hareket %57
yerinde hareket %13
hareketsiz %30
tpmss 46.1 milyon
benımkıde oldu ama bızım duzelmedı sızın butun degerler çok iyi için rahat olsuneşimin hareketsiz oranı 64 tü varikosel amaliyatı oldu ancak sanırım ileri hareket önemliymiş.
Benim esimede doktor ilac vermedi..biraz bekleyin duzelir dedi.ama biz keci boynuzu kuru yaptik ayrica pekmezinide yedi esim.bayagi iyi geldi.degerleri yukseldi..Değerler iyi bence de. benim merak ettiğim bir noktada forumda pek çok ilaç kullanan varken eşimin doktoru hiç bir ilaç veya bitkisel ürün niye vermemiş şaşırdım şimdi.
Canım böğürtleni hiç duymamıştım Nasıl yapılıyorCanım keçiboynuzu kürü olur mu ki size bir araştır onu. Bir de çakşır kökü suyu satılıyor aktarlarda onu da denebilirsiniz. Birde böğürtlen kökü kürü var (bunu düşünürsen tarifi göndereyim) bunları ikinizin de içeceğiniz kürler. Sen pko için de önce soğan suyu kürü ve sonra incir havuç kürü Saraçoğlu tarifi bu şekilde canım.
Canım böğürtleni hiç duymamıştım Nasıl yapılıyor
Arkadaşlar eşimin sonuçları nasıl değerlendirebilirmisiniz
doktor ameliyat olman gerek demiş varikosel var bu sonuçlara göre demiş varikosel ameliyatı sonrası düzelirmi acaba değerlerPh ve kruger morfolojisi çıkmamış nedenini öğrenin. Sayı iyi ama hareket biraz düşük. mrym3009
Hımm demekki morfoloji 0 olduğu için çıkmamış. Varikosel yüzünden olur canım. İnşallah düzelir. Sonuç alan çok kişi var bu forumda. Ameliyattan sonra 3 ayda ancak düzelir çünkü Spermler 3 ayda kendini yeniler siz bu sürede uygulayabileceğiniz kürleri araştırın Allah'tan ümit kesilmez hakkınızda hayırlısı olsun inşallahEki Görüntüle 1832733
doktor ameliyat olman gerek demiş varikosel var bu sonuçlara göre demiş varikosel ameliyatı sonrası düzelirmi acaba değerler
Canım cevabın için çok sağol birde bu sayfa varmış arkada bunu anlamadımHımm demekki morfoloji 0 olduğu için çıkmamış. Varikosel yüzünden olur canım. İnşallah düzelir. Sonuç alan çok kişi var bu forumda. Ameliyattan sonra 3 ayda ancak düzelir çünkü Spermler 3 ayda kendini yeniler siz bu sürede uygulayabileceğiniz kürleri araştırın Allah'tan ümit kesilmez hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Morfoloji normal görünüyor canım %4 normal kabul edilen alt sınır varikosel için muayene olsun eşin. Benim eşimin de %4 çıktı bişey yok dedi doktor. Başka bir Üroloji doktoruna daha danışın derim.Eki Görüntüle 1832886
Canım cevabın için çok sağol birde bu sayfa varmış arkada bunu anlamadım
Bir ay önce yaptırmıştı o kruger değil sanırım o doktor da ileri hızda sorun var dedi varikosel var dedi bu varikosele nasıl karar veriyorlar ikiside ayrı yerlerde özel hastane ameliyat olman gerekiyor dedi ikisideMorfoloji normal görünüyor canım %4 normal kabul edilen alt sınır varikosel için muayene olsun eşin. Benim eşimin de %4 çıktı bişey yok dedi doktor. Başka bir Üroloji doktoruna daha danışın derim.
Valla canım bilemiyorum iki testte de sadece hız sıkıntılı. Varikoseli doppler ultrason bile yanlış sonuç veriyormuş gereksiz ameliyat yapılıyormuş. Bu konuda Uzman bir doktor tarafından elle muayene edilmeli yazıyor nette. İki doktor da aynı şeyi söylüyorsa vardır bir bildikleriEki Görüntüle 1832887
Bir ay önce yaptırmıştı o kruger değil sanırım o doktor da ileri hızda sorun var dedi varikosel var dedi bu varikosele nasıl karar veriyorlar ikiside ayrı yerlerde özel hastane ameliyat olman gerekiyor dedi ikiside