- 11 Şubat 2015
- 1.048
- 608
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benimkide ileri hareketlilik %5 +3olan %36...dr yuzde 36 onu dengeler normal dedi bizede bende burdan okuyorm cok dusuk gorunuo valla cok karistim...
- arkadaslar 2. aşılamamı yptım 1 hafta önce.esimin sperm sonuçlar ı yıkanmadan önce
konsantrasyon/ml:115
+4hareketlilik:görülmedi
+3hareketlilik:%56(65 milyon)
hacim:5.5
hareketlilik:%86 phss:%56
YIKANMADAN SONRA:
konsantrasyon:28 miyon
+4hareketlilik:4 milyon
+3hareketlilik24 milyon
hacim:0.4
hareketlilik:%100
phss:%100
yöntem gradie/swimup
bu degerlere doktorumuz süper dedi.ama +4haraketlilik(ileri hızlı)görülmedi diyodu bu problem değil mi. daha öncede spermiyogram yaptıgımızda ileri hızlı %4 çıkmıştı dr iyi dedi ilaç yazsın istedik yazmadı.acaba testin yapıldıgı yöntemle alakalı bişey mi acaba.hem üroloji dr hemde benim dr um sonuçların gayet iyi oldugunu söylüyorlar.
sadece hareket biraz düşük sigarayı bıraksın eşin e vitamini alsın havuç suyu içsin dar giymesin sıcak su ile aşırı uzun banyo etmesin herşey düzelirMerhaba kizlar bunu da yorumlayabilirseniz cok sevinirim
Proxeed e başlamadan önceki değerler.
Eki Görüntüle 1549594
Proxeed 2 kutu kullandıktan sonraki değerler.
Herkesde aynı etki olmuyor
Eki Görüntüle 1549592
Canim sigara zaten icmiyo.havuc suyunu e vitaminini 3 aydir kullanıyoruz. Ama hâlâ yoksadece hareket biraz düşük sigarayı bıraksın eşin e vitamini alsın havuç suyu içsin dar giymesin sıcak su ile aşırı uzun banyo etmesin herşey düzelir
günde şase içiyorsanız zaten 2 kutu 1 ay yapar erkeklerin spermleri 72 günde bir yenilenir bu süre yeterli değil artış olması lazım günde 1 şaşe içiyorsanız bence 1 ay sonra tekrar test yaptırın
slm kızlar benim eşimn sperm sayısı 57 milyongünde şase içiyorsanız zaten 2 kutu 1 ay yapar erkeklerin spermleri 72 günde bir yenilenir bu süre yeterli değil artış olması lazım günde 1 şaşe içiyorsanız bence 1 ay sonra tekrar test yaptırın
canım değerleri tam yazarmsın hız hareket morfoloji falanEşimin Spermiogramı :
ileri Hareketlilik %50
Toplam Sperm sayıcı 7.2 milyon
Sperm yoğunlugu 4.8 milyon
Ne yapacağız değerler çok düşük gibi?
eşim 2009 yılında ameliyat oldu varikoselden
sperm sayısı ameliyattan önce ml'de 4.800.000 di hareket 0 dı morfoloji normaldi eşim sigarayı bırakmadı
3 hafta önce test yaptırdı ml 'de sayı 40 milyon olmuş toplam 200.000.000 olmuş morfoloji düzgün hareket zayıf yüzde 12 olmuş toplam hareket hayla düşük son testten sonra eşim hemen sigarayı bıraktı doktoru ilaç vermiş ilaçlar şöyle
1)heromax 90 tablet proexeed plus dan daha iyiymiş yeni nesil bi ilaçmış
2)evicap
3)klomen
4)trentilin
hangisi etki etti bilmiyorum ama kocam çok değişti her gece azgın teke gibi oluyor inşallah harekette düzelir dua edin canlarım
canım özelden yazdım sana geldimiinşallah herşey iyi olur, bu ilaçların yan etkileri var mıdır?