Erkek İnfertilitesi Spermiogram Yaptıranlar, Yaptıracaklar Buraya

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız.. Ben 29 eşim 31 yaşında 2011 yılında evlendik ve 2013 Mayıs ayında bebek kararı aldık.. Dr gittim herhengi bir sorun olmadığını söyledi ancak denememize rağman 7 ayda olmayınca hormon testlerimi yaptırdım onlarda normal çıktı dr dediği bekleyin acele etmeyindi ama iyi ki acele etmişiz. Eşim spermigrom testi yaptıdı hareket yavaşlılığı ve canlılık sorunu çıktı. İçime doğmuş gibi 2 aydır zaten keçiboynuzu kürü uyguluyordum şu ara moralim çok bozuk eşimede yansıtmamaya çalışıyorum 1 ay sonra test yenilenecek dua edin bizim için

Moralini sakın bozma. İyi ki keçiboynuzuna başlatmışsın. Biz çok yararını gördük. Şimdi proxeed kullanmanıza bile gerek yok dedi Kaan Aydos (mailde). Biz şimdilik kullanıyoruz ama beslenme çok önemliymiş onu anladım. Aşağıdaki beslenme önerilerine bi göz gezdir istersen.

http://www.kaanaydos.com.tr/portfolio/beslenme-destegi

kızlar malesef bizde de aynı sorun var.ben kendimden beklerken sorun eşimden çıktı ( yarın yıkamalı sperm testi vereceğiz tekrar.bizde canlı sperm hiç yokmuş (( bakalım hayırlısı Yüce Rabbim ne derse o.bende keçiboynuzu kürü ve incir kürü yapıyorum

Çok teşekkür ederim bunlarada uymaya çalışıcam gerçekten yediklerimiz içtiklerimiz çok etkiliyor bizi.. Birdahaki ay yeniden sayım yapılacak ona göre dr ilaç verir heralde vermezse de mutlaka bu ilacı alıcam desteğin için teşekkürler

Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım umudumuzu kesmemek lazım inşallah en yakın zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız keçi boynuzu kürüne devam

kızlar doktora gittiğimde doktor bende bir sorun olmadığını sadece eşimde sorun olduğunu söylemişti.dün tekrar gittiğimde doktorum yoktu başka bir doktora yönlendirdiler.bir kaç soru sorayım dedim.kadın bana hemen sende de çok sorun var dedi ama bende bişey olmadığını söyledi deyince sonuçlarınızı görüyorum ikinizde çok kötü tüp bebekten başka bişey olmaz dedi.bir de bana hergün buraya kaç hasta geliyor sizin gibi 3 tane çıkıyor dedi.bilseydim hiçbir şey sormazdım.dünden beri beni al üst etti ya

Bir doktor farklı bir doktor farklı nasıl konuşur ki ? Hormon Sonuçların elinde mi değerler nasıl normal aralıklar da mı? Bende hemen ümitsizliğe kapılma başka doktora da göster. doktorsitesi.com tavsiye ederim sorularını uzman dr a sorabiliyosun

canm benim asıl sorunum şurda çıkmıştı.eşim sperm testini ilk verdiğinde sonucu aldık canlı hücre yok dedi.biz inceledik bir bakalım dedik numune veriş saatiyle laboratuara veriş saati arasında saat farkı 5 saat.burdan da yazdım bu kadar saat normal mi diye bir arkadaş çok fazla yazmış.en geç 1 saat olması lazım yazmış.ben bir kaç kişiye daha sordum o kadar olmaz dediler.aslında dün o yüzden ben doktora girdim yoksa sadece eşim testi yenileyecekti.doktorum olmayınca diğerine tamam dedim. o kadına da bunu söyledim normal değil dedim evet dedi önce bu kadar olmaz dedi.peki sonuç yanlış mı o zaman dedim.ben bi sizinkilere bakayım dedi.ve bana pat diye sizde de çok sorun var dedi şok oldum zaten.yoksa hiçbişey yoktu bende.sadece sol tüpte bi tıkanıklık var bu da geçişi engellemiyor denilmişti.zaten özelde yaptıracaktım ikinciyi de verelim de dedim.kürü de yeni kullanmaya başladık bir ay kullanalım sonra özele gideceğim zaten.tavsiyen için de tşk ederim muhakkak yazacağım

Anladım canım haklısın 5 saat çok fazla bir zaman dr da zaten yenilemek isteyecektir. Okuduklarıma göre hemen 1 testte belli olmuyormuş 1-2 ay arayla 2. sperm testi yaptırmak normalmiş. Bizimde ileri hızlı çok düşük çıktı 1. ayın dolmasını bekliyoruz. Canım İ.saraçoğlu Soğan kürünü kullandın mı? Denemeni tavsiye ederim kadın için çok iyiymiş...

selamlar eşim test için randevu almış
ama bir sorum olucak
1 hafta cinsel ilişki yasak demiş dr ama bizim 4 gün oluyor
birde bu hafta içi ateşlenmişti biraz grip oldu şuanda iyi testi etkiler mi
normal değerlerde olması için kaç olması gerekiyor

soğan kürünü denemedim cnm ya.ne içinmiş?ben saraoğlunun kitabını aldım ama sadece incir ve keçiboynuzunu yapıyorum

Kullandığı ilaçlar etkiler mi bilmem dr a ilaçları sormak lazım.

En ideali 3-4 günlük bir cinsel perhiz sonrası sperm vermektir. Perhiz süresinin daha uzun tutulması sperm sayısının aldatıcı şekilde artmasına ve hareketlerinin azalmasına neden olabilir. Perhiz süresinin 3-4 günden kısa tutulması da sperm sayısının azalmasına ve hareketli sperm oranının artmasına neden olarak aldatıcı olabilir.

Normal sperm analizi değerleri:
- Volume (hacim) 1.5-5.0 ml arasında olmalıdır
- Ph: 7.2 'den büyük
- Viskosite 2'den az
- Sperm konsantrasyonu 15 milyon/ml 'den fazla
- Total sperm sayısı 30 milyon'dan fazla
- Motilite yüzdesi (a+b) % 50'den fazla olmalı. ( a: ileri hızlı) , ( b: ileri yavaş)
- Morfoloji % 30 normal 'dan fazla normal (WHO)
- Morfoloji %4 'den fazla normal (KRUGER STRİCT)
- Lökosit 1 milyon/ml' den az olmalı

soğan kürünü denemedim cnm ya.ne içinmiş?ben saraoğlunun kitabını aldım ama sadece incir ve keçiboynuzunu yapıyorum

Canım dene mutlaka tadı biraz kötü ama zamanla alışıyorsun ben su gibi içiyodum son zamanlarda şimdi bi 10 gün daha kullanıcam sonra yumurta çatlatıcı incir kürü kullanıcam. İncir küründen önce mutlaka soğan kürü uygulayın diyor saraçoğlu;

http://www.ibrahimsaracoglu.org/ibrahim-saracoglu-kuru-sogan-kuru/

inceleyebilirsin...

Kadınlarda meydana gelen çikolata kisti (endometriosis) ve miyom oluşumlarına karşı tedavi edicidir.
Polikistik over sendromu tedavisinde faydalıdır.
Kadınların yaşadığı adet düzensizliğini ortadan kaldırmaya oldukça etkilidir.
Menopoz şikayetlerini azaltmak için içilmelidir.
Vajinal akıntılarda kullanılmalıdır.
Kıl dönmelerinde fayda sağlayacaktır.
Hamile kalmak isteyenlerin, sorunlarına çare olacaktır.
Ciltte çıkan iltihaplı sivilce ve aknelerde tedavi edicidir.
İçeriğindeki sulfosid nedeniyle antibiyotik özelliğine sahiptir.
Dolaşım sistemini düzenler.
Bağışıklık sistemini güçlendirici etkileri bulunmaktadır.
Vücutta meydana gelen yağlanmayı azaltacağından, zayıflamaya yardımcı olur.
Stres giderici ve balgam söktürücü etkileri vardır.
Prostatta oluşan iltihapları azaltıcı etkileri nedeniyle, ağrıların azalmasına yardımcıdır.
Çiğ soğan tüketimi, yemek sonrasında kandaki total gliserit oranını düşürür.
Sinüzit rahatsızlığının ilerlemesini önler.

Son düzenleme:

cnm çok sağolasın o zaman 4 gün yeterlidir
ilaç kullanmadı sadece vermidon içti 1 tane ıhlamurla geçirdik çok şükür
bir aydan beride çakşır kullanıyor sonuçlar iyi olur inş.

merhaba kızlar bugün spermiogram yaptırdı eşim ve bende kontrol oldum benim herşeym normal ama eşimde sperm sıfır çıktı azosperm doktor bize normal yollarla çocuk sahibi olamazsınız ded, yıkıldık ok üzgünüm eşim üroloji doktoruna muayene olcak..kürlerle artma olabiliyormu siteye baktım ama belli bi sayıda olanlar kür yapmış sıfır olana rastalamadım hiç....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…