merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende hiçbir sorun yok tüplerim açık.
eşime 1 ay önce test yaptık sperm sayısı 3 milyon -hızlı hareketli %0 - yerinde hareketli %0 -yavaş hareketli %10-hareketsiz %90-morfoloji normal %80-anormal &20 doktor 2.testi yapalım ama tüp bebek dedi.
2.test bugün verdi sonuç: sperm sayısı 12.8 milyon - hızlı hareketli %0 - yerinde hareketli %20 - yavaş hareketli %40 - hareketsiz %40 morfoloji normal %75-anormal %25 daha doktora görünmedik randevumuzu bekliyoruz.
Bu değerlerle yine de tüp bebek mi der sizce?
Evet canım muhtemelen tüp bebek diyecektir. Eşimin sonuçları da hemen hemen sizinkine yakın. Bize aşılama bile denememizi, tutmayacağını, kesinlikle tüp bebek olacağını söyledi. Ne yapalım tatlım, üzülme sakın, bizim sınavımız da böyle. Ben eşime keçi boynuzu kürü yapmıştım hızlı hareketlisi biraz yükseldi. Sen de dene mutlaka. Ama taze olsun keçi boynuzları. Pekmezini de içir, incir yedir bol bol. Olmaz diye bir şey yok. Dua et canım Moralini bozma sakın. İlk tüp bebek denemesinde bile başarı şansın var. Bak bir tek sen değilsin. Ben de senle aynı durumdayım. Hayırlısıyla inşallah bebişlerimiz kucaklarımıza gelecek. Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum. Yazarım ben de sana. Hoşça kal:79:
Son düzenleme: