- 12 Mart 2009
- 2.351
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaşlar aranızda spermogram değerlerimizi yorumlayan olursa sevinirim ileri DOĞRU HIZLI HAREKETLİ %10 YAVAŞ DOĞRUSAL OLMAYAN HAREKETLİ%20 YERİNDE HAREKETLİ %30 HAREKETSİZ ( İ M M O T İ L)%40 ŞİMDİDEN SAĞOL UN
canım sağol morfoloji ve hareket yok bu sonuçlar nasıl normal yolla çocuk olurmu bu ablamın eşinin tahlil sonucu benim eşim azosperm tşk
severcim sayınız çok iyi.. ama hareket problemi var.. :1no2: hızlı ileri hareketiniz hiç yokmuş.. yavaş hareketli 21 fena değil.. morfolojiyi who ya göre değerlendirmişler sanırım.. o da 70 olması lazım.. sizin 54 biraz düşük... keçi boynuzu kürüne başlayın.. sigara kullanmıyorsa havuç suyu da içebilir eşin.. bal badem çikolatalı muz yesin eşin.. doktorunuz ilaç verdi mi...
canım tşk ederim doktorumuza yarın gidicez bakalım ne diyecek ilaçla hallolcak bişeymi bilmiyorum bi yere daha yazmıştım doktor demişki labarotuarda temizlenir halolur illa aşılamamı olması gerekiyo bilmiyorum hepimiz için hayırlısı olsun
kanguru öncelikle perhiz süresinin en az 3 en çok 5 gün ollması lazım.. altında ya da üstünde değerler pek gerçeği yansıtmıyor ve yanıltıcı oluyormuş.. bu durumda herşey iyi görünüyor.. sayı 1 mldeki sayıysa o da güzel.. ama 1,5 günlük olduğu içinde az olmuş olabilir.. bence de tekrar 3 günlük perhizle yaptırın.. hayırlısı olsun canım.. korkmana gerek yok...
Neden sigara kullanmıyorsa havuç suyu da içebilir dedin?? Ne olurki sigara kullanıpta havuç suyu içerse?severcim sayınız çok iyi.. ama hareket problemi var.. :1no2: hızlı ileri hareketiniz hiç yokmuş.. yavaş hareketli 21 fena değil.. morfolojiyi who ya göre değerlendirmişler sanırım.. o da 70 olması lazım.. sizin 54 biraz düşük... keçi boynuzu kürüne başlayın.. sigara kullanmıyorsa havuç suyu da içebilir eşin.. bal badem çikolatalı muz yesin eşin.. doktorunuz ilaç verdi mi...
Neden sigara kullanmıyorsa havuç suyu da içebilir dedin?? Ne olurki sigara kullanıpta havuç suyu içerse?