getirten arkadaşa söyledim cnm satılan siteyi felan msj atıcak tabi tentürün adınıda yazınca bende sana yazarım..evet benimde pek dertleşeceğim kimse yok yani arkadaşlarıma anlatmadım böyle bi sorunum olduğunu ailemlede üzülmesinler diye pek konuşmuyorum ama burda benim halimden anlayan benim gibi sorunları olan insanlar var. birbirimizi çok iyi anlıyoruz .gerçekte tanışmadığımız içinde gayet rahat derdimi anlatabiliyorum mesela bi hamile gördüğümde onu kıskandığımı gerçek hayatta söyleyemem ama burda yazıyorum.güzel arkadaşlıklar edindim.sende dertleşmek istersen dinlerim :)
bende ailemle paylasmadim zaten benden uzaktalar bide boyle biseyle uzulmelerini istemedim...bende dusuk yaptigimda senin gibiydim bebek orunce hamile bi kadin gorunce icim cizzz ediyodu....3 gun hastanede kaldim dusukten sonra ve hergun dogum vardi o kadar acidan sonra o bebek sesleri iliklerime kadar isledi hastaneden ciktim eve geldim kocaman bir yanlizlik aglamaktan yuzum gozum sisiyordu....ama allaha sigindim ve esim cok destke oldu..ama bende insanlarin hala bebek yok mu diye sormalarina siniroluyorum sanki ben simarikliktan bebek yapmiyorum kimseye anlatamadigin icin mecbur gecistirecek cevaplar veriyorum...dilerim rabbim herkese o duyguyu yasatir ve insallah bu senenin sonunda 2012 ye hamile olarak girerim...