Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar merhaba çok inceleme fırsatım olmadığı için sayfaları hemen sormak zorundayım,spermiogram testi yaptırmak için önce ürolojiye mi gitmeli,benimle jinekolojiye mi yoksa direk laboratuara mmı gitmeli yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
teşekkürler istanbul labaratuarlarında yaptırdığım zaman onlar değerlendiriyor mu sonucu ürolojiye götürmelimiyiz
ronya sayı normalin üstünde ama hareketsiz oranı yüksek..
ve bu test hiç detaylı değil..
kesin bilgiyi vermiyor..
izmirdesin sanırım ege doğumevi ayrıntılı sperm testi yapıyor..
ilk test herhalde ayrıntılı da olsa 3 kez test yapılmadan kesin sonuca varılmaz..
hakkınızda hayırlısı olsun..
merhaba bende bir ley sormak istiyorum..benim eşime azospermi teşhisi koydular..ilk test kağıdımız tertemizdi, hiç birşey yoktu..ikinciyi yaptırdık ve yüz bin yazıyordu toplam sperm sayısı ama diğer bilgiler yoktu, yani hareket, morfoloji..3. testide bayramdan sonra vercez inş..benim sormak istediğim benim azospermlimi sayılıyor ve 2. testte sayı gördük yaa azda olsa, üretim var anlamına mı geliyor?? 3. testte yine sıfır mı çıkar yoksa???cevaplarsanız çok sevinirim..