SPERM TESTINDEN ANLAYANLAR

Yok Can'ım tahmin ettiğim gibi yaş ve sigaradan dolayı.Varikosel olsa çok düşğk olur benim eşimin 25 bindi şuan 60 milyon olduVitamin verirler eşine keçiboynuzu pekmezi yesin ceviz falan kahvaltıda.
Hemen tüp bebek düşünmeyin.Evde vitamin takviyesiyle olur merak etme çok düşük degil.Sigarayı bıraksın ama çok istiyorsa.
Canim benim esimdede iki tarafli varikosel var sayi 17milyon hiz %48 morfoloji %2 varikosel morfoljiyi etkiliyormu ameliyat olsa sonuclar nasil olur morfoloji duzelirmi acaba?

Kız moralim bozuktu mesajini okuyunca kahkaha attım bi an denediğim gözümde canlandı ayy benim adam kesin boşardı hahahah
Aynen ya çok kötü. her erkeği cinsellikten sogutur :) Allah kimseyi çaresiz bırakmasın mantık filan kalmıyor demek ki

Yok Can'ım tahmin ettiğim gibi yaş ve sigaradan dolayı.Varikosel olsa çok düşğk olur benim eşimin 25 bindi şuan 60 milyon olduVitamin verirler eşine keçiboynuzu pekmezi yesin ceviz falan kahvaltıda.
Hemen tüp bebek düşünmeyin.Evde vitamin takviyesiyle olur merak etme çok düşük degil.Sigarayı bıraksın ama çok istiyorsa.

Kuzum tek sorun sayinin az olmasi diilki olan sayıdaki spermlerinde ölü olması yani hareketsiz %85 baksana.
Diğerleride yavaş ve orta hep.
%1 sperm hareketli.
Eşim 7 aydır bol vitaminli beslenir zaten bol meyve fistik badem keciboynuzu özellikle sperm testinden 1 ay önce basladik keciboynuzuna hergün düzenli yediği halde bu cikti sonuc.

Canim benim esimdede iki tarafli varikosel var sayi 17milyon hiz %48 morfoloji %2 varikosel morfoljiyi etkiliyormu ameliyat olsa sonuclar nasil olur morfoloji duzelirmi acaba?
Düzelir benim eşim de çift taraflıydı geri kaçma problemi vardı.Ben de pkoyum.Ameliyat oldu günden güne arttı degeri.1 yıl sonra doğal yoldan oldu Allah nasip ederse daha yeni :)Faydası çok oldu ameliyatın

Aynen bitanem şimdi o geride bıraktığım zamana üzülüyorum keşke daha önce baktirsaydik.
Her ay hamilemiyim diye kan vermeler test almalar ovülasyon testleri boşyereymiş meğer.
Bakalım zaman bize neler gösterecek
Olsun canim. Artik biliyorsun insallah ona gore hareket edip bebegine kavusursun tez zamanda.

Kuzum tek sorun sayinin az olmasi diilki olan sayıdaki spermlerinde ölü olması yani hareketsiz %85 baksana.
%1 sperm hareketli.
Eşim 7 aydır bol vitaminli beslenir zaten bol meyve fistik badem keciboynuzu özellikle sperm testinden 1 ay önce basladik keciboynuzuna hergün düzenli yediği halde bu cikti sonuc.
Benim eşimin % 25 canlı 75 cansızdı tek taraflı varikoselde olabilir ameliyat sonrası 70 E çıktı şuan.canlılık.Vitaminler de etkili.O hareket sigaradan etkilenir.Benim eşim bıraktı 2. Ay hamile kaldım şimdi.

Cok haklisin benim esimde cok icine kapanik zatennn o kadar guzel yazmissinki tam duygularimi anlatmişsin allahim hakkimizda hayirlisini versin ne diyeyim
Amin inşallah canım insan ister istemez beklentiye giriyor ama bir ömür de bunu düşünerek geçmez. Bir şekilde hayatimiza devam edeceğiz :( hepimize Allah saglik ve bol sabır versin

Düzelir benim eşim de çift taraflıydı geri kaçma problemi vardı.Ben de pkoyum.Ameliyat oldu günden güne arttı degeri.1 yıl sonra doğal yoldan oldu Allah nasip ederse daha yeni :)Faydası çok oldu ameliyatın
Bende de kist var zaten ayyyyy simdi bana umut oldun yaaaaa insallah bizimde dogal yoldan olur allahim sahit tup bebek konusunda cok endiseliyim ve dogal yollardan olmasini cok cok istiyorm rabbim herkesinde benimde gonlumdekini verir insallah

%1 sperm hareketli.
Benim eşimde varikosel vardı,ürologlar hemen ameliyat etmek istediler,oldu da ama sonra sperm değerlerinde bi değişiklik olmadı.Ben ozan hoca hocaya gittim (arkadaşlarımın tavsiyesine sonunda uydum).sperm hareket ve şekil bozukluğu belirgindi benim eşimdede. Dr.Ozan Özolcay a gittim ben.ilk muayene görüşmesinde ayrıntılı konuştuk,sağolsun çok rahatlattı beni.biz hemen tedaviye başlamıştık.ilk bebeğimi sayesinde kucağıma aldım. İkincisi de yine kendisine gittim,ve hamileyim.kafa çok karışıyor bu durumlarda,doğru adresi bulmak çok önemli.Ben çok şanslıyım hocamdan dolayı,size de tavsiye ederim bayanlar.

Yok birşey demiyorum şimdi mutfağa geçtim ona tatlı yapmaya odada dursam anlicak yüzümden oda fark etti testteki sorunu galiba netten araştırdı oda ben atlatirim da eşim fazla duygusal inşallah pazartesi doktor birazda olsa umutlu konuşur.
Test vermeden önce varikoselden bahsetmistim ona çıkarsa olurmusun diye asla diyip büyük konuşmuştu biliyorum ki olmazda.
Şimdi galiba başımıza geldi

Herşeyin bir çaresi var. Yanlış bilmiyorsam, Kıbrısta yumurta ile spermi dışarda dölleyip, annenin rahmine yerleştiriyorlar. İkizleriniz bile olur. Ay hep doktorumun adını veriyorum. Ama canım benim birtaneciktir kesin bir yolunu bulur. Dr. Öznur Gökçen. En azından bir telefonda konuşun. Ben kimleri kimleri gönderdim. Hepsi güzel sonuç aldı.

Herşeyin bir çaresi var. Yanlış bilmiyorsam, Kıbrısta yumurta ile spermi dışarda dölleyip, annenin rahmine yerleştiriyorlar. İkizleriniz bile olur. Ay hep doktorumun adını veriyorum. Ama canım benim birtaneciktir kesin bir yolunu bulur. Dr. Öznur Gökçen. En azından bir telefonda konuşun. Ben kimleri kimleri gönderdim. Hepsi güzel sonuç aldı.

Canım ben adanadayım.
Burda öyle çok iyi bir doktor yok malesef.
Vardı izmire gitti:(
Kötünün iyisiyle yetinecez artık

Bizim salı günü randevumuz ama devlette arkadaşlar Bi fark olur mu acaba devlet ile özel arasında yani daha detaylı mı oluyor özelde acaba ?

Özelde Daha detayli olacağını sanmıyorum canım biz sadece cumartesi uygunuz iş sebebiyle ondan özeli tercih ettik sonucuda maile gönderiolar çıkar çıkmaz

Kendinizi de esinizide bos yere üzmeyin bizde ayni sıkıntiları yasadık ve simdi 6 aylik hamileyim.bu sonuclara göre esinde lokasit yani iltihap var buna bagli olarakda hareketsizlilik olusmus.ilacla tedavisi var.destek olarak da kuruyemis ve tabiki keciboynuzu oneririm

Bende de kist var zaten ayyyyy simdi bana umut oldun yaaaaa insallah bizimde dogal yoldan olur allahim sahit tup bebek konusunda cok endiseliyim ve dogal yollardan olmasini cok cok istiyorm rabbim herkesinde benimde gonlumdekini verir insallah
Olur Can'ım kilon varsa biraz kilo verebilirsin spor yaparken dikkatin dağılır.Evde pekmez kahvaltıda ceviz.Eşine E vitamini içir mutlaka.Ben 2 ayda bir adet olurdum bazen 3 ayda.Eşimin değerleri berbattı.Gizli gizli ağlar eşime belli etmezdim.Şimdi rahatımız iyi biraz böyle takılalım diye diye onun stresini de aldım.Çocuk için degil de al bunu ye şunu ye diye diye saglıgına dikkat etmesi için farkettirmeden vitaminli yiyecekler yemekler yedirdim.Değeri günden güne arttı böylelikle hareketi de arttı.Ve kabakulak da geçirmiş eşim çocukken biraz o etkilemiş.Dikkatini dağıttım evde Leslie yaptık beraber ben diyet yaparken.O da yaptı bir de belime yastık koydum bu ay sabaha kadar öyle kaldım.Bir umut işte.

Geçenlerde kafede konuştuk eşimle tüp bebek için..Araba taksidimiz vardı 3 yıl sonra bitecekti o Zaman ben çekerim kredi tüp bebek yaparız Dedi.Bizim işim tüp bebeklik Dedi artık iyice umut bitmişti.3 4 Gn sonra öğreniverdik.Şükürler olsun.Hiçbir ezan geçirmiyorum Allahım kısa zamanda isteyen herkese yaşat bu duyguyu diye.İnşallah yeterki Allah'a dua et inan tevekkül et.İnşallah bizlerde yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alırız.

Back
X