SPERM TESTINDEN ANLAYANLAR

Çok teşekkür ederim canım. 30 yaşındayım ben de. Deneyin aşılama. inşallah ilk seferde olur hayırlısıyla.
İnşallah canım ya bakalım bu ay da kendi haline bırakacaklar herhalde önümüzdeki ay aşılama hazırlığı başlar diye tahmin ediyorum. Aşılamada başarı epey düşükmüs ama Allahtan ümit kesilmez ne yapalım :(

Hsg cektirdikten sonra hemen hamile kalırsın bence ben cektirdim 1 ay sonra hamile kaldım tabi eşimde takviye ilaç aldı keciboynuzu oneriorum arkadaşım eşine içir sabah akşam kesinlikle etkisini göreceksin
Ben de burda birkaç kişiden duydum bunu canım. Hsg nin öyle bir etkisi varmış inşallah bakalım bir umut işte. Önerin için teşekkür ederim keçiboynuzuna başladık. Allah senin de bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese nasip etsin

Ben de burda birkaç kişiden duydum bunu canım. Hsg nin öyle bir etkisi varmış inşallah bakalım bir umut işte. Önerin için teşekkür ederim keçiboynuzuna başladık. Allah senin de bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese nasip etsin
Amin allah razı olsun cnm yazdıklarınızı okuorum sizi okadar ii anliorum ki aynı şeylerde geçtim allah sabır versin inş en kisa zamanda hamile kalırsınız hepinize dua ediorum

2bin falan tutuyo galiba ilaçlarla canım

Ozaman üzerine biraz para ekleyip tüp bebek denemek daha mantıklı. Oda 4.5 arasidir belki bilmiyorum ama aşılama garanti bişey değil galiba gerçi tüp bebekte değil de anam daha düne kadar adet olmadim hamilemiyim telaşı vardı şimdi neyi düşünür oldum.
Ne diyim kuzum hakkmda hayrlisi artk :(

Ozaman üzerine biraz para ekleyip tüp bebek denemek daha mantıklı. Oda 4.5 arasidir belki bilmiyorum ama aşılama garanti bişey değil galiba gerçi tüp bebekte değil de anam daha düne kadar adet olmadim hamilemiyim telaşı vardı şimdi neyi düşünür oldum.
Ne diyim kuzum hakkmda hayrlisi artk :KK43:
Canım hem de devlet bi kısmını karşılıyor tüp bebeğin ama tüp bebek yaptırmanın şartları var diye biliyorum .. 2 kez veya 3 kez aşılama şartı arıyorlar yanılmıyorsam ama bende senin gibi düşünüyorum tüp bebek te başarı daha yüksek

arkadaşlar eşimin sonucu şimdi çıkmış biz anlayamadik pazartesiyi bekleyemedim bilen varsa yazarmı lütfen bir sorun varmı
canim merhaba, cok iyi hakim oldgm bir konu degil ama inceledgm kadaryla normal gorunuyor kruger oranlarini asmis.
Doktor ilave bisey gorur mu bilemem.
Ama umarim bi sorun yoktur.
Allah gonlunuze gore versin

Doktorumla whatsap uzerinden konuştuk cok detayli olmasada
Sana aşılama öneriyorum dedi sonra işi çıktı galiba yazmadı.
Çok pahalı bir şey mi?
Pahalı bir şey değil. Ama ben aşılama olalı oldu 2 yıl. ilaçlar tutuyor para. İşlem için de veriyorsun. toplamda 1500 tl gibi bir şey tutuyor sanırım.

Amin allah razı olsun cnm yazdıklarınızı okuorum sizi okadar ii anliorum ki aynı şeylerde geçtim allah sabır versin inş en kisa zamanda hamile kalırsınız hepinize dua ediorum
Senden de Allah razı olsun çok sevindim adına. Hamileliğinde, doğumunda Allah hep yaninda olsun canim

canim merhaba, cok iyi hakim oldgm bir konu degil ama inceledgm kadaryla normal gorunuyor kruger oranlarini asmis.
Doktor ilave bisey gorur mu bilemem.
Ama umarim bi sorun yoktur.
Allah gonlunuze gore versin

Varmış canım sorun.
Teşekkür ederim umarim sende yavruna kavuşursun sağlıkla

Amin canım inşallah. seninkini de sağlıkla huzurla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah. İkimiz de sigara hiç içmedik canım, eşim uyanır uyanmaz yarım litre su içer gün içinde de bol içiyor. Biraz nasip tabi bu is. Benim testlerim temiz çıktı sukur bir de hsg çekilecek, o biraz tedirgin ediyor. Zaten hep kadınlar için zor bu süreç
Evet canm kadınlarinki daha acı :( Allahım nasip etsn inslh tez zamanda..

Ne diyim kuzum hakkmda hayrlisi artk :KK43:
Cnm lütfen üzülme daha geçen bana demedin mi herşey Allah tan o izin verirse herşey olur demiştin . Sende üzülme ne mucizeler var biz insanlar için neler duyuyoruz biliyorsun ki senin ki daha kesin bişey yok bile üzülme lütfen

Kizlar banada yardimci olabilirmisiniz esimin sonuclari hakkinda anlayan arkadaslarimdan rica ediyorum doktor bu sonuclarla hamile kalinabilir dedi ama 7aydir deniyoruz hamile kalamadim gecen ay hsg cektirdim cok sukur sknti cikmadi yumurtlamada da siknti yok ama olmadi rabbime siginmaktan baska carem kalmadi rabbim hepimize evlat kokusunu tattirsin simdiden tesekkurler

Eklentiler

• IMG_20170212_112235.webp
    IMG_20170212_112235.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20170212_112145.webp
    IMG_20170212_112145.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 55
Kizlar banada yardimci olabilirmisiniz esimin sonuclari hakkinda anlayan arkadaslarimdan rica ediyorum doktor bu sonuclarla hamile kalinabilir dedi ama 7aydir deniyoruz hamile kalamadim gecen ay hsg cektirdim cok sukur sknti cikmadi yumurtlamada da siknti yok ama olmadi rabbime siginmaktan baska carem kalmadi rabbim hepimize evlat kokusunu tattirsin simdiden tesekkurler
Bence normal canım eşinin değerleri doktor ne dedi

Morfolojiye%2dedi sayida biraz dusuk dedi ama hamile kalinir dedi uroloji dr kadin dogumcumda 4 5 ay dene olmazsa tup bebek yaptirin ugrasmayin bu degerle biraz zorlar dedi kafam cok karisik kizlar bide bende dermoid kist var cok iyi bi hocaya gorundum oda kesinlikle etki deil gebeligine herseyin normal dedi hakikatende hormonlarim yumurtlamam hsg sonucum herseyimi takip ettirdim cok normal cikti adet gunum asla sasmaz ama olmadi iste

Morfolojiye%2dedi sayida biraz dusuk dedi ama hamile kalinir dedi uroloji dr kadin dogumcumda 4 5 ay dene olmazsa tup bebek yaptirin ugrasmayin bu degerle biraz zorlar dedi kafam cok karisik kizlar bide bende dermoid kist var cok iyi bi hocaya gorundum oda kesinlikle etki deil gebeligine herseyin normal dedi hakikatende hormonlarim yumurtlamam hsg sonucum herseyimi takip ettirdim cok normal cikti adet gunum asla sasmaz ama olmadi iste
Bize de üroloji aynı öyle dedi canım değerler kötü değil biraz daha deneyin dedi. Hepsi aynı demek ki.. oysa kadın doğumcum sonuçlar süper değil bekleyip zaman kaybetmeyelim derseniz aşılama yapalım diyor

Bize de üroloji aynı öyle dedi canım değerler kötü değil biraz daha deneyin dedi. Hepsi aynı demek ki.. oysa kadın doğumcum sonuçlar süper değil bekleyip zaman kaybetmeyelim derseniz aşılama yapalım diyor
İnsan ne yapacagini bilmiyor iste biri oyle biri boyle diyor kuzum ben turkiyede bayagi un yapmis bi profa gittim o asilama yapma yazik parana %5 umut veriyorum dedi 4 5ay dene olmazsa parani asilamalarda hic etme biraz daha biriktir ve tup bebek yaptir dedi banada mantikli geldi fikrini degistirmek gibi olmasin kuzum ama asilama icin biraz dusun derim tabi maddi imkanin el veriyorsa dene derim ama soylede bi durum var bana oyle dedi diye senin olmayacak degil burada ne mucizeleri okudumm ben insallah bizimde oyle olur bu arada ben esime k.boynuzu kuru yapiyorm sabahlari ac karnina soguk presli k.boynuzu pekmezi bir kasik yediriyorm findik kara uzum incir ara ogun gibi yiyor ve e vitamini takviyesi yapiyorum adamcagaz sifa olsun diye sesini cikarmiyor biz bunlari yapiyoruz belki sizlere de faydasi olur bende sabahlari ac karnina incir kurusu yiyorm ve folik asit iciyorum ve namazlarimdan sonra iki rekat namaz kilip kenzul ars suresini okuyorm elimden geleni yapiyorm sifa rabbimden sifanin nerden gelecegi belli olmaz allahim sagliklii bi sekilde bebelerimizi kucagimiza almayi nasip eder evlat hasrestiyle daha fazla yakmaz insallah

Back
X