SPERM TESTINDEN ANLAYANLAR

İnsan ne yapacagini bilmiyor iste biri oyle biri boyle diyor kuzum ben turkiyede bayagi un yapmis bi profa gittim o asilama yapma yazik parana %5 umut veriyorum dedi 4 5ay dene olmazsa parani asilamalarda hic etme biraz daha biriktir ve tup bebek yaptir dedi banada mantikli geldi fikrini degistirmek gibi olmasin kuzum ama asilama icin biraz dusun derim tabi maddi imkanin el veriyorsa dene derim ama soylede bi durum var bana oyle dedi diye senin olmayacak degil burada ne mucizeleri okudumm ben insallah bizimde oyle olur bu arada ben esime k.boynuzu kuru yapiyorm sabahlari ac karnina soguk presli k.boynuzu pekmezi bir kasik yediriyorm findik kara uzum incir ara ogun gibi yiyor ve e vitamini takviyesi yapiyorum adamcagaz sifa olsun diye sesini cikarmiyor biz bunlari yapiyoruz belki sizlere de faydasi olur bende sabahlari ac karnina incir kurusu yiyorm ve folik asit iciyorum ve namazlarimdan sonra iki rekat namaz kilip kenzul ars suresini okuyorm elimden geleni yapiyorm sifa rabbimden sifanin nerden gelecegi belli olmaz allahim sagliklii bi sekilde bebelerimizi kucagimiza almayi nasip eder evlat hasrestiyle daha fazla yakmaz insallah
Amin canım benim Allah çabalarını boşa çıkarmasın inşallah ben de folik asit ve incir devam ediyorum. Eşim de keçiboynuzu. Biz yaştan dolayı aşılamayı denemek zorundayız burda okuyorum normal yoldan 2-3 sene deneyip bebek sahibi olan çok ama zaman sıkıntısı yüzünden her gittiğimiz bize aşılama diyor canim

Amin canım benim Allah çabalarını boşa çıkarmasın inşallah ben de folik asit ve incir devam ediyorum. Eşim de keçiboynuzu. Biz yaştan dolayı aşılamayı denemek zorundayız burda okuyorum normal yoldan 2-3 sene deneyip bebek sahibi olan çok ama zaman sıkıntısı yüzünden her gittiğimiz bize aşılama diyor canim
anladim canim ozaman sende haklisin zaman kaybetme dene rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah bu ay hepimizin gobusleri bebisle dolar ve baskalarina umut oluruz ah su morfolojiye hic cozum yok mu yaaa

anladim canim ozaman sende haklisin zaman kaybetme dene rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah bu ay hepimizin gobusleri bebisle dolar ve baskalarina umut oluruz ah su morfolojiye hic cozum yok mu yaaa
Amin canım inş sağlıklı bebislerimiz olur hepimizin. Keçiboynuzu havuç suyu at kestanesi çayı ve kabak çekirdeği önerdi bana burdaki arkadaşlar canım sen de yap eşine. Bir de benim eşimin fazla kilosu var spermleri etkiliyormus. Dr bol yürü hem de hareket edersen spermler de hareketlenir demis

Amin canım inş sağlıklı bebislerimiz olur hepimizin. Keçiboynuzu havuç suyu at kestanesi çayı ve kabak çekirdeği önerdi bana burdaki arkadaşlar canım sen de yap eşine. Bir de benim eşimin fazla kilosu var spermleri etkiliyormus. Dr bol yürü hem de hareket edersen spermler de hareketlenir demis
Allah razi olsun canim havuc suyu e vitamini icin galiba ben hapini iciriyorum at kestanesi benimde dikkatimi cekti onun cayinimi icirecem

Allah razi olsun canim havuc suyu e vitamini icin galiba ben hapini iciriyorum at kestanesi benimde dikkatimi cekti onun cayinimi icirecem
O daha çok varikosel sorunu için olabilir tatlim araştır istersen. Bir de bana Dr um ilişkiden sonra duş alma en az 5-6 saat bekle demişti. Ayaklarını ve belini de bir süre yukarıda tut demişti, ilerlemesine yardımcı olmak için herhalde. Çok uyguladım bir işe yaramadı inş sende yarar.

ne gibi bir sorun varmis canim cok uzuldum ya :KK43: ne dedi dr?

Çok uzun konusamadik canım ama hareketeden sperm sayısı %1 hareketsiz%85 buda bebek olursa mucizeye yakın olur yani.
Aşılama öneriyorum dedi ama ben biraz daha bekleyip özelden tüp bebek istiyorum gerçi sonuçları bide üroloji doktoruna göstermek lazım

O daha çok varikosel sorunu için olabilir tatlim araştır istersen. Bir de bana Dr um ilişkiden sonra duş alma en az 5-6 saat bekle demişti. Ayaklarını ve belini de bir süre yukarıda tut demişti, ilerlemesine yardımcı olmak için herhalde. Çok uyguladım bir işe yaramadı inş sende yarar.
Ben 4aydir ayni o sekilde yapiyorum hatta sabaha kadar uyuyorum ama bi faydasini goremedim bende kuzum

Ben 4aydir ayni o sekilde yapiyorum hatta sabaha kadar uyuyorum ama bi faydasini goremedim bende kuzum
Valla canım öyle gülünç şeyler okuyorum ki, ama bir umut yine de deniyor insanlar. Mesela spermlerin ısınmaması serin ortamda olmasi gerekiyormuş ya, bir hanım eşinin testislerinin üstüne ıslak bez koyup bekletip öyle ilişkiye giriyormuş :))) bilimsel gerçekliği var tabii ama öyle de yapılmaz ki erkekler nasıl kabul etsin bunu yazık ya :)

Valla canım öyle gülünç şeyler okuyorum ki, ama bir umut yine de deniyor insanlar. Mesela spermlerin ısınmaması serin ortamda olmasi gerekiyormuş ya, bir hanım eşinin testislerinin üstüne ıslak bez koyup bekletip öyle ilişkiye giriyormuş :))) bilimsel gerçekliği var tabii ama öyle de yapılmaz ki erkekler nasıl kabul etsin bunu yazık ya :)
Hahahahaaaaa canim hic gulecegim yoktu kahkahaaya bogdun beni allah senden razi olsun bizim ev zaten buz gibi dogal gaz fayda etmiyor titreye titreye yapiyoruz zatenn :))) yok anacimm fayda etmiyor su bazilari olmamasi icin dua ediyorlar yaaa sinirlerim bozuluyor allahim biz neler yapiyoruz olmasi icin onlar da olmamasi icin gecen arkadsim ceketini atsa hamile kaliyorum dedi cildirdimm resmennn ya allahin gucune gitmesin ama onlara bak bide bizlerin mucadelesine

Hahahahaaaaa canim hic gulecegim yoktu kahkahaaya bogdun beni allah senden razi olsun bizim ev zaten buz gibi dogal gaz fayda etmiyor titreye titreye yapiyoruz zatenn :))) yok anacimm fayda etmiyor su bazilari olmamasi icin dua ediyorlar yaaa sinirlerim bozuluyor allahim biz neler yapiyoruz olmasi icin onlar da olmamasi icin gecen arkadsim ceketini atsa hamile kaliyorum dedi cildirdimm resmennn ya allahin gucune gitmesin ama onlara bak bide bizlerin mucadelesine
Haha senden razı olsun canım kıyamam üşütme dikkatli ol sıcak tut kendini. Aynen kayiliyorum eşim o kocam ceketini atsa hamile kalıyorum diyenlere çok guluyor ilk duymuş komiğine gidiyor. gerçekten var öyleleri. Ama bizim gibi uğraşan da çok var yalnız değiliz inan. Bu süreçte eşinle aran hep iyi olsun, hiç kırmayın birbirinizi. Gezin dolaşın yiyip için keyfinize bakın. Şükür ki yanımızda bizden hiçbir şey esirgemeyen kocalarımiz var canım. Yazımızda varsa olur olmazsa birbirimizin kıymetini bilmek için onlari vermiş Allah. Oyle dusun. Hele bu konu yüzünden hiç tartışma. Erkekler belli etmez ama sen ne kadar bu konuyu kafana takip mutsuz görünürsen esin de içten içe bunun sebebi olduğunu düşünüp mutsuz olur. Dirlik huzur kalmaz. Boşver herşey Allahtan. Ondan gelene razı olacağız :( inş bize de yazmıştır anne olmayı canim

Kız moralim bozuktu mesajini okuyunca kahkaha attım bi an denediğim gözümde canlandı ayy benim adam kesin boşardı hahahah

Evet canim %80 hareketsiz cikmis.

Aynen bitanem şimdi o geride bıraktığım zamana üzülüyorum keşke daha önce baktirsaydik.
Her ay hamilemiyim diye kan vermeler test almalar ovülasyon testleri boşyereymiş meğer.
Bakalım zaman bize neler gösterecek

Haha senden razı olsun canım kıyamam üşütme dikkatli ol sıcak tut kendini. Aynen kayiliyorum eşim o kocam ceketini atsa hamile kalıyorum diyenlere çok guluyor ilk duymuş komiğine gidiyor. gerçekten var öyleleri. Ama bizim gibi uğraşan da çok var yalnız değiliz inan. Bu süreçte eşinle aran hep iyi olsun, hiç kırmayın birbirinizi. Gezin dolaşın yiyip için keyfinize bakın. Şükür ki yanımızda bizden hiçbir şey esirgemeyen kocalarımiz var canım. Yazımızda varsa olur olmazsa birbirimizin kıymetini bilmek için onlari vermiş Allah. Oyle dusun. Hele bu konu yüzünden hiç tartışma. Erkekler belli etmez ama sen ne kadar bu konuyu kafana takip mutsuz görünürsen esin de içten içe bunun sebebi olduğunu düşünüp mutsuz olur. Dirlik huzur kalmaz. Boşver herşey Allahtan. Ondan gelene razı olacağız :KK43: inş bize de yazmıştır anne olmayı canim
Cok haklisin benim esimde cok icine kapanik zatennn o kadar guzel yazmissinki tam duygularimi anlatmişsin allahim hakkimizda hayirlisini versin ne diyeyim

Eşinin değeri biraz düşük..Canlılık da düşük.Vitaminle toparlanabilir.Ya yaşı büyük eşinin yada sigara ve ya alkol kullanımı var.Varikosel degil çünkü bana göre.

Çok uzun konusamadik canım ama hareketeden sperm sayısı %1 hareketsiz%85 buda bebek olursa mucizeye yakın olur yani.
Aşılama öneriyorum dedi ama ben biraz daha bekleyip özelden tüp bebek istiyorum gerçi sonuçları bide üroloji doktoruna göstermek lazım
evet ya :( smdi teste bi daha baktm hizli %1 diyormus.
Cok uzgnm canim. Bitkisel seyler ile de mudahele etmeye calisin. Pekmez vs. Oyle deva bulan da cok var.
Ama maddi imkanin varsq yipranmadan tup bebegi dusunmek mantkli

Eşinin değeri biraz düşük..Canlılık da düşük.Vitaminle toparlanabilir.Ya yaşı büyük eşinin yada sigara ve ya alkol kullanımı var.Varikosel degil çünkü bana göre.

Alkol kullanmaz canım eşim. Sigara içer biraz yaşı da 36,5
Umarim varikosel değildir çünkü hayatta ameliyat olmam diyip moralimi iyice bozuyor. Dün gece rüyamda hep doktorlara gidiyordum bilinçaltım benimle uykumda bile oyun oynadi resmen cok zor biseymis

Alkol kullanmaz canım eşim. Sigara içer biraz yaşı da 36,5
Umarim varikosel değildir çünkü hayatta ameliyat olmam diyip moralimi iyice bozuyor. Dün gece rüyamda hep doktorlara gidiyordum bilinçaltım benimle uykumda bile oyun oynadi resmen cok zor biseymis
Yok Can'ım tahmin ettiğim gibi yaş ve sigaradan dolayı.Varikosel olsa çok düşğk olur benim eşimin 25 bindi şuan 60 milyon olduVitamin verirler eşine keçiboynuzu pekmezi yesin ceviz falan kahvaltıda.
Hemen tüp bebek düşünmeyin.Evde vitamin takviyesiyle olur merak etme çok düşük degil.Sigarayı bıraksın ama çok istiyorsa.

Back
X