İnsan ne yapacagini bilmiyor iste biri oyle biri boyle diyor kuzum ben turkiyede bayagi un yapmis bi profa gittim o asilama yapma yazik parana %5 umut veriyorum dedi 4 5ay dene olmazsa parani asilamalarda hic etme biraz daha biriktir ve
tup bebek yaptir dedi banada mantikli geldi fikrini degistirmek gibi olmasin kuzum ama asilama icin biraz dusun derim tabi maddi imkanin el veriyorsa dene derim ama soylede bi durum var bana oyle dedi diye senin olmayacak degil burada ne mucizeleri okudumm ben insallah bizimde oyle olur bu arada ben esime k.boynuzu kuru yapiyorm sabahlari ac karnina soguk presli k.boynuzu pekmezi bir kasik yediriyorm findik kara uzum incir ara ogun gibi yiyor ve e vitamini takviyesi yapiyorum adamcagaz sifa olsun diye sesini cikarmiyor biz bunlari yapiyoruz belki sizlere de faydasi olur bende sabahlari ac karnina incir kurusu yiyorm ve folik asit iciyorum ve namazlarimdan sonra iki rekat namaz kilip kenzul ars suresini okuyorm elimden geleni yapiyorm sifa rabbimden sifanin nerden gelecegi belli olmaz allahim sagliklii bi sekilde bebelerimizi kucagimiza almayi nasip eder evlat hasrestiyle daha fazla yakmaz insallah