SPERM TESTINDEN ANLAYANLAR

2.700.000 olan sperm sayısı değildir inşallah :KK43:
TMPSS: Bütün (Total) sperm sayısının harekete oranını 5 milyondan büyük olmalı.

TMSS: Toplam ileri hareketli sperm sayısı 7.24 milyon dan büyük olmalı.

Boyle gördüm bir doktorun yazisinda ben. Sizinkinde boyle bir deger yok sanirim.

Geçmiş olsun canm
Sizinde ileri hareketli sayısı az morfoloji de düşuk 4 ve üzeri olması gerk. Sonra sayı konusunda kararsız kaldım 2milyon ise epey düşuk ama yukarda 30ml yazan yerde var konsantrasyon da ama sayıyı anlamadım canm Allah yardımcın olsun
Sağol canım sperm sayısı 30 milyon. Prof.olan Urolog sayi iyi bu değerlerle normal olur dilerseniz denemeye devam edin dedi ama bana hiç tatmin edici gelmedi kadın doğumcum inceledi sayi iyi hareketlilik iyi değil diyor hiçbir şey de anlaşılmıyor. Kac olması gerek nasıl hareketi artırıriz acaba?

Sağol canım sperm sayısı 30 milyon. Prof.olan Urolog sayi iyi bu değerlerle normal olur dilerseniz denemeye devam edin dedi ama bana hiç tatmin edici gelmedi kadın doğumcum inceledi sayi iyi hareketlilik iyi değil diyor hiçbir şey de anlaşılmıyor. Kac olması gerek nasıl hareketi artırıriz acaba?
Bencede sayı iyi yanı ama ileri hareket düşuk yani keçi boynuzu kürü yap esine. Bide bnm esiminde haretli sperm sayısj düşuk tu en son at kestanesi çayı icirdm canm keçi boynuzu kürü bol kabk çekirdeği yedirdm birde hareketli sperm için havuc suyu diyorlar akşam yatmadan iceckmis bnm eşim içmedi birde kür leri beraber kullanmamanız gerektiği söyleniyor. Bir dene bunlar inslh düzelir..

Canm ileri hizli ve yavaş hareketli sperm toplamı %50 üzeri olması gerk deniyor senin esininde %45 ikisi toplami çabuk düzelir canm sen içir bunları keçi boynuzu çok faydalı

TMPSS: Bütün (Total) sperm sayısının harekete oranını 5 milyondan büyük olmalı.

TMSS: Toplam ileri hareketli sperm sayısı 7.24 milyon dan büyük olmalı.

Boyle gördüm bir doktorun yazisinda ben. Sizinkinde boyle bir deger yok sanirim.

Valla bilmiyorum ki canım verdikleri test bu :( sonucta cok ic acici diil gibi

michie michie canım bu aralar pek tatsızsın gebelikten dolayı biliyorum ama vaktin olunca şu rapora bir göz atarmısın?

Bencede sayı iyi yanı ama ileri hareket düşuk yani keçi boynuzu kürü yap esine. Bide bnm esiminde haretli sperm sayısj düşuk tu en son at kestanesi çayı icirdm canm keçi boynuzu kürü bol kabk çekirdeği yedirdm birde hareketli sperm için havuc suyu diyorlar akşam yatmadan iceckmis bnm eşim içmedi birde kür leri beraber kullanmamanız gerektiği söyleniyor. Bir dene bunlar inslh düzelir..
Teşekkür ederim canım eşinde ise yaradı mi? İstediğiniz gibi artış olmuştur inşallah. Keçiboynuzuna basladi sabah akşam yiyor ama kürünü de pekmezinı de istemiyor. Kabak çekirdeği de yiyor. At kestanesi ve havuç suyunu deniycez sağol canım. Eşim baya kilo aldı cok hareketsiz. Doktor sen hareketsiz olduğun için spermlerin de hareketsiz olur bol bol yürümen lazim demiş canim

Teşekkür ederim canım eşinde ise yaradı mi? İstediğiniz gibi artış olmuştur inşallah. Keçiboynuzuna basladi sabah akşam yiyor ama kürünü de pekmezinı de istemiyor. Kabak çekirdeği de yiyor. At kestanesi ve havuç suyunu deniycez sağol canım. Eşim baya kilo aldı cok hareketsiz. Doktor sen hareketsiz olduğun için spermlerin de hareketsiz olur bol bol yürümen lazim demiş canim
Olabilir canm spora başlasın. At kestanesi çayını internetten araştır canm bn esimde varikosel olduğu için yapmıştım sen yapmasanda olur damardaki kan akışını hizlandiriyorms spermlere olumlu etkisi ola bilir diye düşündüm bzm %5di ileri hareket %35 oldu bu at kestanesi çayını ictkten sonraki sonuçlar iyiydi böyle dediğim gbi varikosel vardı esimde sn arastr o yüzden. İnslh en kısa zamanda kavusun bebeginize.

Olabilir canm spora başlasın. At kestanesi çayını internetten araştır canm bn esimde varikosel olduğu için yapmıştım sen yapmasanda olur damardaki kan akışını hizlandiriyorms spermlere olumlu etkisi ola bilir diye düşündüm bzm %5di ileri hareket %35 oldu bu at kestanesi çayını ictkten sonraki sonuçlar iyiydi böyle dediğim gbi varikosel vardı esimde sn arastr o yüzden. İnslh en kısa zamanda kavusun bebeginize.
Canım maşallah bayağı etkisi olmuş. Mutlaka denerim. Bende anal fissur var burdan duyup at kestanesi kremine basladim insallah fissure de iyi gelir. Siz de en kısa zamanda kucağınıza alırsınız umarim görür Allah emeklerimizi. Benimkini geçen yaz zorla spora yazdırdım canım 3 kere filan gitti bir daha gitmedi kızıyorum söyleniyorum yine de gitmiyor, ne olur gitmeyeyim söz yürüyecem diyor :( aslında bir diyetisyen de lazim

Canım maşallah bayağı etkisi olmuş. Mutlaka denerim. Bende anal fissur var burdan duyup at kestanesi kremine basladim insallah fissure de iyi gelir. Siz de en kısa zamanda kucağınıza alırsınız umarim görür Allah emeklerimizi. Benimkini geçen yaz zorla spora yazdırdım canım 3 kere filan gitti bir daha gitmedi kızıyorum söyleniyorum yine de gitmiyor, ne olur gitmeyeyim söz yürüyecem diyor :KK43: aslında bir diyetisyen de lazim
Canm sabahları aç karnına bir bardak ılık su icsn iştahı kesiyo zayıflatıyor diyorlar bnm babam öyle yapiyor ise yaradı yani. Birde esin sigara da iciyorsa spermler ondnda çok etkileniyo. Dene canm inslh faydasi olur Allah yardımcın olsun daha fazla aratmasn ve seninde kucağıni doldursun inslhh..

arkadaşlar eşimin sonucu şimdi çıkmış biz anlayamadik pazartesiyi bekleyemedim bilen varsa yazarmı lütfen bir sorun varmı
Sayı ve ileri hızlı az. Morfolojiye bakılmamış o da önemlidir. Halledilmeyecek sıkıntılar değil. Eşimin sayı fazlaydı ama hız ve morfoloji düşüktü tüp bebek tedavisi olduk hamileyim şimdi. Tıp çok ilerledi yeter ki iyi bir doktor bulun ve eşin tedaviye ikna olsunn.

İnşallah doktorunuz güzel şeyler söyler canım Allah yardımcın olsun. Anlayan arkadaşlar benim eşimin test sonuçlarına da bakar mısınız? Nasıl sizce durum? Nasıl yorumlanır?
Sizin de sayı fena değil ama ileri hızlı ve morfoloji düşük çok değil ama normalden düşük. Eşine ilaç verecektir onları düzenli kullansın. Biraz doğal yollardan deneyin olmadı tedavi olun. Tedavi ile olmayacak bir sıkıntınız yok bence.

Canm sabahları aç karnına bir bardak ılık su icsn iştahı kesiyo zayıflatıyor diyorlar bnm babam öyle yapiyor ise yaradı yani. Birde esin sigara da iciyorsa spermler ondnda çok etkileniyo. Dene canm inslh faydasi olur Allah yardımcın olsun daha fazla aratmasn ve seninde kucağıni doldursun inslhh..
Amin canım inşallah. seninkini de sağlıkla huzurla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah. İkimiz de sigara hiç içmedik canım, eşim uyanır uyanmaz yarım litre su içer gün içinde de bol içiyor. Biraz nasip tabi bu is. Benim testlerim temiz çıktı sukur bir de hsg çekilecek, o biraz tedirgin ediyor. Zaten hep kadınlar için zor bu süreç

Sizin de sayı fena değil ama ileri hızlı ve morfoloji düşük çok değil ama normalden düşük. Eşine ilaç verecektir onları düzenli kullansın. Biraz doğal yollardan deneyin olmadı tedavi olun. Tedavi ile olmayacak bir sıkıntınız yok bence.
Sagol canım esime hiç ilaç vermediler bikac ay daha deneyin dediler ama jinekolog yaşımızdan dolayı beklemenin gereksiz olduğunu söyledi. Hsg den sonra aşılama deniycez gibi görünüyor. Senin var mı canım bebeğin? Veya hamilelik?

Sagol canım esime hiç ilaç vermediler bikac ay daha deneyin dediler ama jinekolog yaşımızdan dolayı beklemenin gereksiz olduğunu söyledi. Hsg den sonra aşılama deniycez gibi görünüyor. Senin var mı canım bebeğin? Veya hamilelik?
Yaşınız kaç ki? İlaç vermesi gerekirdi proxeed gibi mesela. Tüp bebek tedavisi ile hamileyim şu an canım 25 haftalık. 3 yıl uğraştık biz. iki aşılamadan sonra ilk tüp bebek tedavisinde oldu çok şükür.

Yaşınız kaç ki? İlaç vermesi gerekirdi proxeed gibi mesela. Tüp bebek tedavisi ile hamileyim şu an canım 25 haftalık. 3 yıl uğraştık biz. iki aşılamadan sonra ilk tüp bebek tedavisinde oldu çok şükür.
Çok guzel canım maşallah ikinize de Allah sağlık versin. Ben 36 eşim 40. Altinci ayımızda da olmayınca aşılama önerdiler. Senin yaşın kaçtı?

Çok guzel canım maşallah ikinize de Allah sağlık versin. Ben 36 eşim 40. Altinci ayımızda da olmayınca aşılama önerdiler. Senin yaşın kaçtı?
Çok teşekkür ederim canım. 30 yaşındayım ben de. Deneyin aşılama. inşallah ilk seferde olur hayırlısıyla.

Hsg cektirdikten sonra hemen hamile kalırsın bence ben cektirdim 1 ay sonra hamile kaldım tabi eşimde takviye ilaç aldı keciboynuzu oneriorum arkadaşım eşine içir sabah akşam kesinlikle etkisini göreceksin

Çok teşekkür ederim canım. 30 yaşındayım ben de. Deneyin aşılama. inşallah ilk seferde olur hayırlısıyla.

Doktorumla whatsap uzerinden konuştuk cok detayli olmasada
Sana aşılama öneriyorum dedi sonra işi çıktı galiba yazmadı.
Çok pahalı bir şey mi?

Back
X