Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sonucunun fotosunu paylaşsana o zaman yorum yapalım. Aynı sorun bizde de var maalesef araştır araştır öğreniyo insan..Hangisini söylemem gerekiyor hiç bilmediğim için
Balım doktor varikoselden bahsetti mi ? Bir hormon testi yapıldı mı ?Sperm soncu bu canım
Balım bence başka bi doktora görünün. Tamam sayı hız düşük morfoloji de en azından 0 değil. Ama hız ve sayı yükseltilme yoluna gidilmeli bence. Bize bi kadındoğumcu geçen ay direk mikro enjeksiyon dedi. Biz ağlafık üzüldük derken memleketimizde üroloji uzmanı bi tanıdığımıza gittik. Tedavi yoluna gitmeden sonuca varmak istemiş size mikro diyen doktor dedi. Şimdi vitamin kompleksi kullanıyoruz doktorumuzun önerisiyle. 3/ay sonunda eğer ilerleme yoksa yolumuza başka bi planla devam ederiz dedi... Bence testinizi tekrarlayın ve başka bi doktora görünün..Direk tüp bebek dedi fsh 6 total testosteron 3 çıktı
Rica ederim canım. Çinko da alın canım. C vitamini mevsimi portakal suyu sıkıp içirebilirsin. Zeytinyağında 1 gece beklemiş incir yedir eşine sabahları aç karnına. argının ve carnitin de alabilirsiniz. Ama size aynı şeyleri yaşamış biri olarak önerim aktarlardaki karışımlardan almayın. O bazen değerleri alt üst edebiliyor bizde öyle bi etki yapmıştı mesela. Bide sigara da çok zararlı spermler için içiyosa Eşiniz bırakamıyo olsa dahi azaltırsa çıktığınız yolda en büyük yardım o olur. Bunlar nacizane araştırıp edindiğim bilgiler sizinle de paylaşmak istedim..Rabbim yardımcımız olsun..Teşekkür ederim canım zaten bizde başka doktora gitmeyi düşünüyoruz keçiboynuzu kürğ başladık e vitaaminiyle birlikte inşallah onlarda fyda sağlar sağol vakit ayırdığın için allah isteyen herkese versin inşallah
Amin balım inşallah.. Biz 2yıl 4 aylık evliyiz. İlk yıl korunduk. 1yıl 4 aydır da istiyoruz bebiş ama kısmet. Siz kaç yıllık evlisiniz ?Amin canım çok sağol Allah sanada nasip etsin inşallah sen kaç yıllık evlisin
Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin cümlemize hayırlı sağlıklı evlatları. Sayı için şimdiden keçiboynuzu kürüne başlayabilirsiniz. Bizim 1,5 ayda sayı 27 milyondan 66 milyona çıktı..Siz yeniymişsiniz daha biz 5 yıl olucaz 3 senedir istiyoruz
Hangi vitaminleri verdi doctor. ? Düzelme oldumu? Hamilelik var mıBalım bence başka bi doktora görünün. Tamam sayı hız düşük morfoloji de en azından 0 değil. Ama hız ve sayı yükseltilme yoluna gidilmeli bence. Bize bi kadındoğumcu geçen ay direk mikro enjeksiyon dedi. Biz ağlafık üzüldük derken memleketimizde üroloji uzmanı bi tanıdığımıza gittik. Tedavi yoluna gitmeden sonuca varmak istemiş size mikro diyen doktor dedi. Şimdi vitamin kompleksi kullanıyoruz doktorumuzun önerisiyle. 3/ay sonunda eğer ilerleme yoksa yolumuza başka bi planla devam ederiz dedi... Bence testinizi tekrarlayın ve başka bi doktora görünün..
Hamilelik henüz yok canım. Morfoloji bi önceki testte 0 dı şimdi 2. Hızımız artmış 50ydi 60 olmuş. Sanırım tüp bebeğe başlıcaz ekimde. Dna hasarımız da 29 çıktı kaan hocaya mail attım cevabını bekliyorum...Hangi vitaminleri verdi doctor. ? Düzelme oldumu? Hamilelik var mı