Gebeliğe Hazırlık Sperm testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Farklı merkezlerde farklı sonuçlar çıkabiliyor ama çok da kötü değil, korkmayın siz. Vitamin desteği verecektir büyük ihtimalle doktorunuz..
Valla kaç aydır beklyrz oldu mu olcak mı yeminle yaşladnm ha bugun ha yarın demekten ister istemez adet yaklaşınca insan acaba mı diyo bu ayda sağ kasığımda arada ağrı var üzerinde bi ağırlık var gibi

Vitamin kullanmadan İlk testte ileri hrk 22 çıktı... Daha sonra Promen k keçiboynuzu kürü ceviz fındık VS tükettik. İleri hrk 40 a çıktı... 1 ay hiçbişey kullanmadık ileri hrk 5 hareketsiz 90 çıktı... Vitamin devam etmeli iyiz sizce. . =( morfolojik 6 dan 4 e indi.. Canım çok sıkıldı bende dostinex kullanıyorum tam ilacım bitti eşimin hız düştü acil yardım=(

IMG_20180716_152630.jpg
IMG_20180716_152630.jpg

Kızlar merhaba biz de bir yıldır deniyoruz bende hiç sorun çıkmadı eşim bugün ilk kez sperm testi yaptırdı. Sonucu yorumlar mısınız?sizce doğal yolda gebelik imkansız mı? Çok mu kötü?

Eklentiler

• 3857AF53-3040-4414-84FD-3F12AA7015D9.jpeg
    3857AF53-3040-4414-84FD-3F12AA7015D9.jpeg
    42,1 KB · Görüntüleme: 95
Kızlar merhaba biz de bir yıldır deniyoruz bende hiç sorun çıkmadı eşim bugün ilk kez sperm testi yaptırdı. Sonucu yorumlar mısınız?sizce doğal yolda gebelik imkansız mı? Çok mu kötü?
Canım seni üzmek istemem ama hızlı hareketlının sıfır olması biraz sıkıntı sanırım

Canım seni üzmek istemem ama hızlı hareketlının sıfır olması biraz sıkıntı sanırım
Canım seni üzmek istemem ama hızlı hareketlının sıfır olması biraz sıkıntı sanırım[/QUOT

Gerçekten mi:KK43: yavaş hareketli yüzde 21.. perhiz süresi 6 gündü ondan kaynaklı mıdır acaba ki? Napocaz biz ya eşim de ben de çok moralsizisz

Başka bir konuda perhiz günü 6gün demişsiniz. Normalde 5günü geçmemeli. 3gün ideal. Bu sebeple ileri hareket 0 çıkmış olabilir. Başka bir sorun yok gibi duruyor. İçiniz rahat etmesi için isterseniz testi tekrarlayın, bu sefer 3gün perhizle... Daha iyi sonuç alırsınız mutlaka...

Başka bir konuda perhiz günü 6gün demişsiniz. Normalde 5günü geçmemeli. 3gün ideal. Bu sebeple ileri hareket 0 çıkmış olabilir. Başka bir sorun yok gibi duruyor. İçiniz rahat etmesi için isterseniz testi tekrarlayın, bu sefer 3gün perhizle... Daha iyi sonuç alırsınız mutlaka...

Evet o da kafamı karıştırıyor perhiz süremiz fazla ve sigara kullanıyor o yüzden 0 çıkmış olabilir.. sigarayı hemen azalttı bir yandan da vesile olur inş sigaradan kurtulmasına

Evet o da kafamı karıştırıyor perhiz süremiz fazla ve sigara kullanıyor o yüzden 0 çıkmış olabilir.. sigarayı hemen azalttı bir yandan da vesile olur inş sigaradan kurtulmasına
Sigara çok kötü etkiliyor evet, inşallah vesile olur... Fakat moralinizi sıfırlamayın, perhiz süresine 3ila 5gün denmesinde bir sebep var. 5.günden sonra spermler ölüyor. Keşke 3-4gün perhizle tahlil yaptırsaydınız, böyle moral bozukluğu da olmazdı sizin için... İleri hareket için vitamin takviyesi verecektir doktor ama dediğim gibi imkanınız varsa testi tekrarlayın, belki perhiz süresi azalınca testiniz de iyi çıkar

Yemediği kalmadı kimse kızmasın hepsi hikayeymiş hiçbir işe yaramadı
Tüp bebek tedavisi görüyoruz böyle şeylerle vakit kaybetmeyin
İnşallah tüp bebek tedaviniz hayırlarla sonuçlanır. Bitkisel kürlerde kaş yapayım derken göz çıkabiliyor malesef... Bizde ileri hareket ve morfoloji sıkıntısı vardı, eşim keçiboynuzu pekmezi yiyordu. Ani kilo alışı oldu, internette baktım kolesterol ve şekerini yükselten filan olmuş, hemen kestik pekmezi. Doktorumuzun verdiği ilaçtan başka bir şey kullanmadık sonrasında...

Sigara çok kötü etkiliyor evet, inşallah vesile olur... Fakat moralinizi sıfırlamayın, perhiz süresine 3ila 5gün denmesinde bir sebep var. 5.günden sonra spermler ölüyor. Keşke 3-4gün perhizle tahlil yaptırsaydınız, böyle moral bozukluğu da olmazdı sizin için... İleri hareket için vitamin takviyesi verecektir doktor ama dediğim gibi imkanınız varsa testi tekrarlayın, belki perhiz süresi azalınca testiniz de iyi çıkar

Yarın ürologa gidecek eşim bir de. Kadın doğum uzmanı promen diye bir takviye v ekeçiboynuzu pekmezi önerdi henüz almadık urologla görüştükten sonra alırız.. evet doğru söylüyorsunuz tekrarlamak lazım ama eşim çok utandı tekrarlayacak cesareti bulur inşallah

Yarın ürologa gidecek eşim bir de. Kadın doğum uzmanı promen diye bir takviye v ekeçiboynuzu pekmezi önerdi henüz almadık urologla görüştükten sonra alırız.. evet doğru söylüyorsunuz tekrarlamak lazım ama eşim çok utandı tekrarlayacak cesareti bulur inşallah

Bir de bu ay hsg çektirmiştim hiçbir sorun yok dedi doktor sadece rahim ağzımı açtığını söyledi çok umutluydum çarşamba yumurtlama günüm ama sonuç böyle olunca umutlarım tükendi

Tekrarlasın canım başka bir yere bizimde çok kötü çıkmıştı doktor tüp bebek bile olmaz dedi yıkıldik eşimde ameliyat oldu ameliyata girmeden bir kaç gün önce test verdi yine başka bir yerde değerleri normal cıktı hemen üzülmeyin hata çok oluyor

Tekrarlasın canım başka bir yere bizimde çok kötü çıkmıştı doktor tüp bebek bile olmaz dedi yıkıldik eşimde ameliyat oldu ameliyata girmeden bir kaç gün önce test verdi yine başka bir yerde değerleri normal cıktı hemen üzülmeyin hata çok oluyor

İnşallah öyledir canım ya gerçekten çok zor, bir kez kimyasal gebelik de yaşadım şu bir yılda yaşadıklarım çok yıprattı beni

X