Gebeliğe Hazırlık Sperm testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir de bu ay hsg çektirmiştim hiçbir sorun yok dedi doktor sadece rahim ağzımı açtığını söyledi çok umutluydum çarşamba yumurtlama günüm ama sonuç böyle olunca umutlarım tükendi
Umutlarınızı tüketecek bir durum yok emin olun. Yemek yiyip açlık şekeri ölçtürmek gibi düşünün, o da doğru çıkmaz değil mi? Perhiz süresini geçmeden kaynaklanıyor olabilir, tahlili tekrarlamasanız bile bu sonuçla kendinizi hemen olumsuza sürüklemeyin. Yerinde hareket de gayet yüksek sonuçta. O bile yeter Allahın izniyle

Bir de bu ay hsg çektirmiştim hiçbir sorun yok dedi doktor sadece rahim ağzımı açtığını söyledi çok umutluydum çarşamba yumurtlama günüm ama sonuç böyle olunca umutlarım tükendi
Canım bizde morfoloji /2 çıktı bizde kendi kendimize kuruntu yaptık çok üzüldük ama doktor sayısı çok olduğu için önemsiz dedi kendi kendimizi üzdüğümğzle kaldık. Boş yere üzülme doktor herşeyiyle değerlendiriyor ve senın yumurtanı dölleyecek Sperm bir adet birde benim eşim altıncı gün test verdi

Kızlar bana da yardım edin çok şaşkınım iki gündür. Bir çocuğum var 9-10 aydır ikinciyi istiyoruz hep ben muayene oldum bi sorun yok dedi doktorlar ama sonunda klomen çatlatma iğnesi oldum üç yumurtaya rağmen gebelik olmayınca eşim sperm testi verdi sonuca şok olduk ileri hızlı %0 yavaş hızlı% 7, hareketsiz %91 eşim sabah erken vermişti beklettiler mi diye düşündük ama sonuçta aylardır olmuyor yani. Üroloji dr promotil m Forte verdi ama hiçbir eczanede yok depolarda Yok demiş eczacı, e vitamini hangisini almalıyım? Promotil kullananlar int ten mi aldınız hangi site güvenilir, sizce normal yolla imkansız mı?

Kızlar bana da yardım edin çok şaşkınım iki gündür. Bir çocuğum var 9-10 aydır ikinciyi istiyoruz hep ben muayene oldum bi sorun yok dedi doktorlar ama sonunda klomen çatlatma iğnesi oldum üç yumurtaya rağmen gebelik olmayınca eşim sperm testi verdi sonuca şok olduk ileri hızlı %0 yavaş hızlı% 7, hareketsiz %91 eşim sabah erken vermişti beklettiler mi diye düşündük ama sonuçta aylardır olmuyor yani. Üroloji dr promotil m Forte verdi ama hiçbir eczanede yok depolarda Yok demiş eczacı, e vitamini hangisini almalıyım? Promotil kullananlar int ten mi aldınız hangi site güvenilir, sizce normal yolla imkansız mı?

Üroloji uzmanınız ne yorum yaptı normal yolla olmaz mı dedi?

Yok öyle bişey dememiş eşim yanlız girdi sperm sayısı normal hızı kötü ama bu etkili bi ilaç üç ay kullan kontrole gel demiş, ama benim araştırmalarıma göre normal yolla çok zormuş. Keçiboynuzu kürüne başladık e vitamini ve promotil Forte Alıcaz bulabilirsek

İnşallah tüp bebek tedaviniz hayırlarla sonuçlanır. Bitkisel kürlerde kaş yapayım derken göz çıkabiliyor malesef... Bizde ileri hareket ve morfoloji sıkıntısı vardı, eşim keçiboynuzu pekmezi yiyordu. Ani kilo alışı oldu, internette baktım kolesterol ve şekerini yükselten filan olmuş, hemen kestik pekmezi. Doktorumuzun verdiği ilaçtan başka bir şey kullanmadık sonrasında...
çok tşk ederim inşallah allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün sizede sağsalim sihhatle kucağınıza almayı nasip etsin

Arkadaşlar eşimin sperm sonucundan anlayan lütfen yorumlayabilirmi doktor yokmuş iki gün lütfen cvp

Eklentiler

• IMG_20180908_182721.jpg
    IMG_20180908_182721.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 78
Geçen ay kimyasal yaşadım bir senedir olmuyor çocuğum napmaliyim bilmiyorum adet olunca bende hormon testi yaptırcam alttan muayene oldum sıkıntı yok dedi

Geçen ay kimyasal yaşadım bir senedir olmuyor çocuğum napmaliyim bilmiyorum adet olunca bende hormon testi yaptırcam alttan muayene oldum sıkıntı yok dedi
ben de gecen ay kimyasal yasadim uzulme stres yapma hic .hormon testi sart .benim prolaktin yuksekmis mesela .ins en kisa zamanda kavusursun bebegine

Maşallah hemen hamile kalmışsın Allah kavuştursun cümlemize ins neyapmaliyim bilmiyorum 30 yaşındayım ins geç kalmamisim
ben de 30 um ilk gebeligim olacak olursa. kimyasalda degerim 32 82 60 18 seklindeydi .1 haftada oldu bitti her sey :KK43:

Kızlar eşim üşütmüştü rahatsızdı biraz testi verdik ama kendini de kastigini söyledi. Normalden cok cok az birkaç damla olduğunu söylemişti. Galiba ml değeri de o yüzden az cikmis. Yineleyelim diyoruz testi ama anlayan var mi su durumda?

Eklentiler

• D5BBFB94-E17E-414F-A9F9-3144686F0613.jpeg
    D5BBFB94-E17E-414F-A9F9-3144686F0613.jpeg
    38,3 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar eşim üşütmüştü rahatsızdı biraz testi verdik ama kendini de kastigini söyledi. Normalden cok cok az birkaç damla olduğunu söylemişti. Galiba ml değeri de o yüzden az cikmis. Yineleyelim diyoruz testi ama anlayan var mi su durumda?
canım referans degerleri yokmu sanırım normal morfoloji %0 görünüyo ayrıca ileri hızlı hareket sayısıda %0 bu durumda değerler kötü görünüyo ama panik yapma bence iyi oldugu zamanda tekrar yaptırın ayrıca yaptırmadan önce 3-4 gün ilşki olmasın benim eşimde sıkıntı olmadığı halde ben sabah akşam soğuk pres keci boynuzu içiriyorum bide çaksır suyu al aktardan onuda içir en az gün içir sonra bidaha test yaptırın size tavsiyem

canım referans degerleri yokmu sanırım normal morfoloji %0 görünüyo ayrıca ileri hızlı hareket sayısıda %0 bu durumda değerler kötü görünüyo ama panik yapma bence iyi oldugu zamanda tekrar yaptırın ayrıca yaptırmadan önce 3-4 gün ilşki olmasın benim eşimde sıkıntı olmadığı halde ben sabah akşam soğuk pres keci boynuzu içiriyorum bide çaksır suyu al aktardan onuda içir en az gün içir sonra bidaha test yaptırın size tavsiyem
cnm sayfayı tam detaylı çekersen daha iyi yorumlayabilirim sana

X