- 3 Temmuz 2019
- 553
- 293
- 23
- 27
- Konu Sahibi patatessss
Rica etsem çok önemli benim için testi yorumlarmısınız
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum çok anlayamadım ama sanırım morfoloji bozuk gibi diğer arkadaşlardan daha iyi anlayanlar vardır amaRica etsem çok önemli benim için testi yorumlarmısınız
Çok teşekkür ederim morfoloji üç gün sonra çıkacakmış ondan çakmamışKuzum çok anlayamadım ama sanırım morfoloji bozuk gibi diğer arkadaşlardan daha iyi anlayanlar vardır ama
Anladım o zaman sorun yok gibi gözüküyor sanki :)Çok teşekkür ederim morfoloji üç gün sonra çıkacakmış ondan çakmamış
Teşekkür ederim yorumlanması benim için çok önemliydiAnladım o zaman sorun yok gibi gözüküyor sanki :)
Yaa öyle mi çok teşekkür ederim çok çok sağolsun içime su serptinizSonuçlar çok iyi gözüküyor
İleri hız sperm sayısı çok iyi canim morfoloji çıkmadı daha dimiYaa öyle mi çok teşekkür ederim çok çok sağolsun içime su serptiniz
Yok canım 3 güne çıkıyormuş bu test 3 saate çıktıİleri hız sperm sayısı çok iyi canim morfoloji çıkmadı daha dimi
Bunlar iyi oda iyi çıkar merak etmeYok canım 3 güne çıkıyormuş bu test 3 saate çıktı
İçime su serptiniz gerçekten çok sağolunBunlar iyi oda iyi çıkar merak etme
Çok teşekkür ederim zaman ayırıp baktığınız için anlamıyoruz pek doktorda geçiştiriyor kısırlık yok dedi geçtiSonuçlar çok iyi çıkmış
Bir heyecanla yaptıran bizler için o an hayal kırıklığı oluyor malesef çok teşekkür ederimCanım sonuçlar iyi. Kısırlık olsa söylerdi doktor emin ol. Her gün sizler gibi bir sürü hasta geliyor o da uğraşmaktan sıkılmıştır artık. Geçmiş olsun☺
Maalesef öyle ama doktorlar bi müddet sonra hissizleşiyorlar. Çok alışkınlarBir heyecanla yaptıran bizler için o an hayal kırıklığı oluyor malesef çok teşekkür ederim
Gerçekten öyleler malesef şimdi dört gözle morfoloji sonuçlarını bekliyorum .. yine sizlerden yardım isteyeceğim yine Bilgi vermeyecek sonuçtaMaalesef öyle ama doktorlar bi müddet sonra hissizleşiyorlar. Çok alışkınlar
Bence çok popüler olmayan ama iyi olan bi doktora gidin canım çünkü üstünkörü gibi oluyor. Bul ki uzun uzun anlatsın.Gerçekten öyleler malesef şimdi dört gözle morfoloji sonuçlarını bekliyorum .. yine sizlerden yardım isteyeceğim yine Bilgi vermeyecek sonuçta