Sperm testi yorumlar mısınız?

Aynen öyle bi belgemiz eksik heralde ama bu bilgilerle yakınımdaki insanlara hizmet verebiliyor onları ne yapacakları konusunda yönlendirebiliyorum 😊😂
Bende 30 yaşındayım. 4 sene oldu benim evleneli. İlk 2 sene bekledik şöyle bi tadını çıkaralım evliliğin diye 😊sonraki 2 senede 2 kayıp. Allah beterinden korusun 🤲🏻 ama biride tutup uyarmadı 😊 inanır mısın hani büyükler sorar çocuk ne zaman diye bize kimse sormadı bile 😂😂 biri o zamanlar bi dürtse daha iyiymiş sankii
😂 Var bie bildikleri demek ki ondan mı dalıyorlar dersin 😂

Merhaba chatcpt nin test sonucu için yorumu

Eklentiler

• IMG_0498.png
    IMG_0498.png
    129,1 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_0499.png
    IMG_0499.png
    131,1 KB · Görüntüleme: 10
Aynen
Ay ben bu ilaçtan çok okudum sperm sayısını düşüren ya tabi olumlu sonuçta alan olmuş ama okuduklarımın çoğu düşmüş olanlardı
Aynen canım 68 milyon felan di galiba 30 küsur milyonlara düşmüştü düşün yani birde doktor kesin 2 ayda olmazsa gel kapımı çal demişti basacakdim da eşim bırakmadı 😂

Ahhaha araştıra araştıra kadın doğum uzmanı olduk 😂😂😂 valla bu kadar zor olacağını bilsem daha erken başlardım denemeye. İyi ki eşim ikna etmiş beni ben normalde 29-30yasımdan once istemiyordum 27bucukta basladık denemeyr 29 oldum hala gelen giden yok mübarek 😂 büyük konustum ondan olmuyor diyorum bazen de
Sanırım benim amh değerimde düşük 0.885 yazıyor 😥

Aynen

Aynen canım 68 milyon felan di galiba 30 küsur milyonlara düşmüştü düşün yani birde doktor kesin 2 ayda olmazsa gel kapımı çal demişti basacakdim da eşim bırakmadı 😂
Ayyy yarı yarı ya düşürmüş ya, işte belkide içinde ki birşey eşinize ve diğerlerine dokunmuş olabilir
Neyse ki şuan düzelmiş ya gülebiliriz😂 sonra ne kullandınız canım ? Bizim de çok çok düşüktw

Ayyy yarı yarı ya düşürmüş ya, işte belkide içinde ki birşey eşinize ve diğerlerine dokunmuş olabilir
Neyse ki şuan düzelmiş ya gülebiliriz😂 sonra ne kullandınız canım ? Bizim de çok çok düşüktw
3 aydır doğal bitkisel karışımlar ve vitamin takviyeleri kullandı eşim şuan iyi şükür yani morfolojiii bizim sorun 1 di şuan yükseldi ii oldu şimdide ileri hız üzerine yoğunlaştık onla beraber bende vitamin takviyesi ile yumurtalari olgunlastiema felan için her iki tarafda karşılıklı olarak hazirliyoru bakalım bu 2 ay önemli dedi kadın bakalım herkes sonuç almış inşallah bizde aynısı olur olumlu sonuç alırız

3 aydır doğal bitkisel karışımlar ve vitamin takviyeleri kullandı eşim şuan iyi şükür yani morfolojiii bizim sorun 1 di şuan yükseldi ii oldu şimdide ileri hız üzerine yoğunlaştık onla beraber bende vitamin takviyesi ile yumurtalari olgunlastiema felan için her iki tarafda karşılıklı olarak hazirliyoru bakalım bu 2 ay önemli dedi kadın bakalım herkes sonuç almış inşallah bizde aynısı olur olumlu sonuç alırız
İnşallah Rabbim kolaylık tez vakiitte güzel haberle gelmenizi nasip eder canım, keçi boynuzu kürü de inanılmaz ileri hareketliliği yükseltiyor aklınızda bulunsun hormon sorunları yok ise 🙏🌸

X