- 5 Ağustos 2024
- 192
- 59
- 26
-
- Konu Sahibi mavidiyebiri
Tüm merkezler yada hastaneler detaylı bakmıyor önce sorup ona göre gidinBize doktor herhangi biyerde vermeyin tüp bebek merkezinde verin daha detaylı ve hatasız çıkıyor sonuclar demişti. Ama daga da detaylısı var mı bilmiyorum
Bize doktor herhangi biyerde vermeyin tüp bebek merkezinde verin daha detaylı ve hatasız çıkıyor sonuclar demişti. Ama daga da detaylısı var mı bilmiyorum
doktorlar genelde tüp bebek merkezlerinde test verilmesini öneriyor. en sağlıklı sonuc oralarda çıkıyor cünkü
Tüp bebek merkezinde testi verip üroloji ve kadın doğumla ilgili bütün her şeyi bir hastanede halledeceğiz galiba. Çünkü sürekli ordan oraya hastane değiştirmek de istemiyorum. Şişli Memorial tüp bebek galiba en aklima yatan oldu bu süreçteAcıbadem Tüp Bebek merkezinde randevu alınabiliyor bu test için.
Başka hastanelerin de mutlaka vardır bence.
Ben de duydum burada çok şişliyi. Biz Aralık ayında Ataşehir Acıbademi düşünüyoruz.Tüp bebek merkezinde testi verip üroloji ve kadın doğumla ilgili bütün her şeyi bir hastanede halledeceğiz galiba. Çünkü sürekli ordan oraya hastane değiştirmek de istemiyorum. Şişli Memorial tüp bebek galiba en aklima yatan oldu bu süreçte
Orası nasıl acaba ? Hangi doktora gideceksiniz ?Ben de duydum burada çok şişliyi. Biz Aralık ayında Ataşehir Acıbademi düşünüyoruz.
Ben orada tedavi olup olumlu sonuç alan çok kişi gördüm.Orası nasıl acaba ? Hangi doktora gideceksiniz ?
Tamamdır çok teşekkür ederim oraya da bir bakayım inşallahBen orada tedavi olup olumlu sonuç alan çok kişi gördüm.
Zaten iki doktor var, Prof. Cem Demirel ve Doç. Fırat Tülek
Ben Cem bey’ e gitmeyi düşünüyorum.
Çok teşekkür ederimBu arada küçük bir güncelleme yapmak isterim, tüp bebek doktoru eşimin son spermiyogram testinde +4 ve +3 (ileri hareketli, doğrusal olmayan hareketli) ü toplayarak değerlendirdi.
Yani toplamına %42 dedi. Sizlerinde başına gelirse bu iki değer toplanarak bir anlam ifade edermiş. Bilginiz olsun.
Peki şimdi sonucunuz nedirBu arada küçük bir güncelleme yapmak isterim, tüp bebek doktoru eşimin son spermiyogram testinde +4 ve +3 (ileri hareketli, doğrusal olmayan hareketli) ü toplayarak değerlendirdi.
Yani toplamına %42 dedi. Sizlerinde başına gelirse bu iki değer toplanarak bir anlam ifade edermiş. Bilginiz olsun.
Doktora göründünüz mü? Mutlaka bir kadın doğum uzmanı veya üroloji doktoruna da sonucunuzu gösterin.
Tedavi görüyor şuanDoktora göründünüz mü? Mutlaka bir kadın doğum uzmanı veya üroloji doktoruna da sonucunuzu gösterin.
Bu morfoloji sonucunu ben pek anlayamadım.
Ne önerdi doktoerTedavi görüyor şuan
Ne önerdi doktilw
İlaç tedavisiNe önerdi doktoer