- 5 Mart 2015
- 1.309
- 1.394
-
- Konu Sahibi Lavinya Lavinya
önemli olan sadece sayı değil ki, ileri hareketlilik de önemli, morfoloji de önemli dna hasarı var mı yok mu o da önemli ennn önemlisi de Allah ol demeden olmuyor, benim eşimde varikosel ameliyatı oldu 3 yıl önce,maşallah şu anda sayı 81 milyon hareketlilik %50 üzerinde dna hasarında da hamd olsun sorun yok hepsi düzeldi, bende de sorun yok . hala hamile değilim 5 yıldır da çocuk istiyoruz. siz yine de elinizden geleni yapın ama mutlaka ameliyat olsun, şunu da eklemek istiyorum aslında sebepsiz kısırlık diye bişey yokmuş, sadece şimdiki teknolojiyle sorun tesbit edilemiyor demişti dr.Merhaba hanımlar bebek istiyorum hem de çoook. Rabbim hepimize nasip etsin. 3 aydır klomen tedavisi gördüm işe yaramadı çünkü yumurta ve çatlamada zaten sıkıntı yok. Ürolog sperm testine baktı ilk sıkıntı bu dedi 14 milyon şuan ama en az 15 milyon olması gerek. Eşim varikosel ameliyatı olacak 5 ay önceki test 5 milyondu keçiboynuzu sayesinde artmış. Hem de 3 kat arttı. Son 1 aydır kullanıyor. Acaba bir ay sonra daha da yükselme olur mu .
Ben klomene ara vereceğim bu ay çok yıprandım incir kürü yapıyorum. Bir sonraki ay ne yapacağımı bilmiyorum rahim filmi mi çektirmeliyim. Doktor bende sıkıntı görmedi ultrasonda. Sperm az dedi. 14 milyon sperm ya da daha alt sayılarda hamile kalan var mı?
ileri hareketlilik en az %35 olmalı. bazı dr lar yerinde hareketliliği de sayıyor ama yok, çünkü sperm de ileri hareket olacak ki gidip döllensin.Eki Görüntüle 2551411 kızlar eşimin test sonucu nasıl sizce?
ileri hareketlilik en az %35 olmalı. bazı dr lar yerinde hareketliliği de sayıyor ama yok, çünkü sperm de ileri hareket olacak ki gidip döllensin.
[/QUOTE
Bi sıkıntı görünmüyor dedi doktor biraz değer düşük ilaç yazmaya gerek yok çalıştığın ortamla alakalı dedi bu kadar
Rabbim inşallah en kısa zamanda kucağınızı doldursun. Eşimin diğer değerleri iyi bu ay yine de ameliyat düşünüyoruz ama bakalım kısmet. Dediğiniz gibi Allah ol derse olur. Ameliyatsız olanlar da var yeter ki Allah istesin.önemli olan sadece sayı değil ki, ileri hareketlilik de önemli, morfoloji de önemli dna hasarı var mı yok mu o da önemli ennn önemlisi de Allah ol demeden olmuyor, benim eşimde varikosel ameliyatı oldu 3 yıl önce,maşallah şu anda sayı 81 milyon hareketlilik %50 üzerinde dna hasarında da hamd olsun sorun yok hepsi düzeldi, bende de sorun yok . hala hamile değilim 5 yıldır da çocuk istiyoruz. siz yine de elinizden geleni yapın ama mutlaka ameliyat olsun, şunu da eklemek istiyorum aslında sebepsiz kısırlık diye bişey yokmuş, sadece şimdiki teknolojiyle sorun tesbit edilemiyor demişti dr.
Eşimin sonuçlarına bakabilir misinizRabbim inşallah en kısa zamanda kucağınızı doldursun. Eşimin diğer değerleri iyi bu ay yine de ameliyat düşünüyoruz ama bakalım kısmet. Dediğiniz gibi Allah ol derse olur. Ameliyatsız olanlar da var yeter ki Allah istesin.
Canım sanki düşük gibi 3 milyon da çok az doktor en az 15 milyon olmalı demişti. İleri hareketliler de olması gerektiğinden yavaş. Referans değerlerin altına düşmemeli sonuçlar.
Evet canım düşüklük var burdakilerini okuyunca şükrediyorum bunada keçi boynuzu pekmezi keçi boynuzu özü ballı çerez nar fındık yediriyorum bakalım kısmet artık dr demişti ileri hareket 26 olması lazım bizimkide 11 de kimsenin emeği boşa çıkmasın inşallahCanım sanki düşük gibi 3 milyon da çok az doktor en az 15 milyon olmalı demişti. İleri hareketliler de olması gerektiğinden yavaş. Referans değerlerin altına düşmemeli sonuçlar.
Amin canım inşallah tez zamanda güzel haberler alırızEvet canım düşüklük var burdakilerini okuyunca şükrediyorum bunada keçi boynuzu pekmezi keçi boynuzu özü ballı çerez nar fındık yediriyorum bakalım kısmet artık dr demişti ileri hareket 26 olması lazım bizimkide 11 de kimsenin emeği boşa çıkmasın inşallah
Amin inşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahAmin canım inşallah tez zamanda güzel haberler alırız
Merhaba, eşinizde ameliyat sonrası düzelme oldumu, bizde de morfolaji sorunu vardaMerhaba hanımlar bebek istiyorum hem de çoook. Rabbim hepimize nasip etsin. 3 aydır klomen tedavisi gördüm işe yaramadı çünkü yumurta ve çatlamada zaten sıkıntı yok. Ürolog sperm testine baktı ilk sıkıntı bu dedi 14 milyon şuan ama en az 15 milyon olması gerek. Eşim varikosel ameliyatı olacak 5 ay önceki test 5 milyondu keçiboynuzu sayesinde artmış. Hem de 3 kat arttı. Son 1 aydır kullanıyor. Acaba bir ay sonra daha da yükselme olur mu .
Ben klomene ara vereceğim bu ay çok yıprandım incir kürü yapıyorum. Bir sonraki ay ne yapacağımı bilmiyorum rahim filmi mi çektirmeliyim. Doktor bende sıkıntı görmedi ultrasonda. Sperm az dedi. 14 milyon sperm ya da daha alt sayılarda hamile kalan var mı?
Henüz 3 ay olmadı ameliyat olalı. Doktor ameliyat anında bütün spermleri boşaltıyor ve 3 ay sonra sperm testi istiyor.Merhaba, eşinizde ameliyat sonrası düzelme oldumu, bizde de morfolaji sorunu varda
Nasil hamile kaldınız bizlere de umut olsun :)Evet maalesefdr. İlaç falan yazarmı keçiboynuzu kürü fayda edermi acaba?
Merhabalar öncelikle :) yaklaşık 2 yıldır korunmasız şekilde ilişkiden hiç bebiş olmamıştı doktora gittim klomen verdi kullandım ama doktora gitmeden önce internetten ne varsa araştırıp yaptım keçiboynuzu hayıt otu çakşır aslanpençesi falan ne varsa yaptım yani. Sonra olmayınca artık doktra gttim klomen yazdı kullandım bitince kontrole gittim yumurtan çatlamak üzere diyip ilişki takvimi yazdı uyguladım gene olmadı o ay. Bu arada bende pco vardı öyle demişti daha önce doktor. Tabi kilo sprunum insülin direnci vs yok bende tüylenme de yok sadece sıra sıra kistler vardı. Herhangi bi şekilde tedavi istemedim sadece bir ay klomen kullandım sonra doktora gitmeyide bıraktık. Yine korunmuyorduk ramazandan önce eşimle konusmuştuk rahim filmi çektirelim belki kanallar tıkalıdır diye öyle program yapmıştık sonra ramazana girdik ikinci gün regli olacağım diye oruc tutmamıştım elimde de fazladan gebelik testi vardi sınırımı bozuyolardı bende bitsin diye öylesine yaptım günün herhangi saatinde. baktım pozitif inanmadım bir saat arayla ikincisini yaptım yine pozitif ama bende belirti vs yoktu tamamn bitsin diye yapılan bir testti. Hcg verdik yine pozitif görünce kendimize dönüp demekki Allah bu mübarek ayda verecekmiş mucizeyi ondan bu kadar bekledik diye konuştuk eşimle. Sen ne yersen ye içersen iç onu veren Allah olduğu için bizim sağlık sorununuz yoksa tabi onu sana veriyor bi şekilde :)Nasil hamile kaldınız bizlere de umut olsun :)
Ben de seninle ayni pko durumumdayim. Hersey iyi ama pko var. Çakşır dışında herseyi kullandım. Eger olmazsa onu deniycem. Cok sevindim senin adinaMerhabalar öncelikle :) yaklaşık 2 yıldır korunmasız şekilde ilişkiden hiç bebiş olmamıştı doktora gittim klomen verdi kullandım ama doktora gitmeden önce internetten ne varsa araştırıp yaptım keçiboynuzu hayıt otu çakşır aslanpençesi falan ne varsa yaptım yani. Sonra olmayınca artık doktra gttim klomen yazdı kullandım bitince kontrole gittim yumurtan çatlamak üzere diyip ilişki takvimi yazdı uyguladım gene olmadı o ay. Bu arada bende pco vardı öyle demişti daha önce doktor. Tabi kilo sprunum insülin direnci vs yok bende tüylenme de yok sadece sıra sıra kistler vardı. Herhangi bi şekilde tedavi istemedim sadece bir ay klomen kullandım sonra doktora gitmeyide bıraktık. Yine korunmuyorduk ramazandan önce eşimle konusmuştuk rahim filmi çektirelim belki kanallar tıkalıdır diye öyle program yapmıştık sonra ramazana girdik ikinci gün regli olacağım diye oruc tutmamıştım elimde de fazladan gebelik testi vardi sınırımı bozuyolardı bende bitsin diye öylesine yaptım günün herhangi saatinde. baktım pozitif inanmadım bir saat arayla ikincisini yaptım yine pozitif ama bende belirti vs yoktu tamamn bitsin diye yapılan bir testti. Hcg verdik yine pozitif görünce kendimize dönüp demekki Allah bu mübarek ayda verecekmiş mucizeyi ondan bu kadar bekledik diye konuştuk eşimle. Sen ne yersen ye içersen iç onu veren Allah olduğu için bizim sağlık sorununuz yoksa tabi onu sana veriyor bi şekilde :)
Hayırlı olsun canım Rabbim bize de nasip etsin inşallah ben de seninle aynıyım henüz hamile kalamadım soğan kürüne başladım iltihap ya da kist oluştuysa temizlesin diye. Eşim varikosel ameliyatı oldu 4 ay geçti inşallah bu ay olur.Merhabalar öncelikle :) yaklaşık 2 yıldır korunmasız şekilde ilişkiden hiç bebiş olmamıştı doktora gittim klomen verdi kullandım ama doktora gitmeden önce internetten ne varsa araştırıp yaptım keçiboynuzu hayıt otu çakşır aslanpençesi falan ne varsa yaptım yani. Sonra olmayınca artık doktra gttim klomen yazdı kullandım bitince kontrole gittim yumurtan çatlamak üzere diyip ilişki takvimi yazdı uyguladım gene olmadı o ay. Bu arada bende pco vardı öyle demişti daha önce doktor. Tabi kilo sprunum insülin direnci vs yok bende tüylenme de yok sadece sıra sıra kistler vardı. Herhangi bi şekilde tedavi istemedim sadece bir ay klomen kullandım sonra doktora gitmeyide bıraktık. Yine korunmuyorduk ramazandan önce eşimle konusmuştuk rahim filmi çektirelim belki kanallar tıkalıdır diye öyle program yapmıştık sonra ramazana girdik ikinci gün regli olacağım diye oruc tutmamıştım elimde de fazladan gebelik testi vardi sınırımı bozuyolardı bende bitsin diye öylesine yaptım günün herhangi saatinde. baktım pozitif inanmadım bir saat arayla ikincisini yaptım yine pozitif ama bende belirti vs yoktu tamamn bitsin diye yapılan bir testti. Hcg verdik yine pozitif görünce kendimize dönüp demekki Allah bu mübarek ayda verecekmiş mucizeyi ondan bu kadar bekledik diye konuştuk eşimle. Sen ne yersen ye içersen iç onu veren Allah olduğu için bizim sağlık sorununuz yoksa tabi onu sana veriyor bi şekilde :)
Teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese zamanında nasip etsin inşallah :) bence rahim filmi çektirmediysen hemen onu çektirip yoluna bakmalısın kanalların tıkalıysa soğan kürü vs fayda etmez zaten çoğunda da faydası görülmemiş gibiBen de seninle ayni pko durumumdayim. Hersey iyi ama pko var. Çakşır dışında herseyi kullandım. Eger olmazsa onu deniycem. Cok sevindim senin adina
Soğan kürünü lavinyaya yazacaktım canım kusuruma bakma :)Ben de seninle ayni pko durumumdayim. Hersey iyi ama pko var. Çakşır dışında herseyi kullandım. Eger olmazsa onu deniycem. Cok sevindim senin adina
İnşallah Allahım sizede nasip etsin bi süre geçince otomatik olmuyo nasılsa diyip bırakıyosun kafana takmıyorsun bi bakıyorsun oluyo :))Hayırlı olsun canım Rabbim bize de nasip etsin inşallah ben de seninle aynıyım henüz hamile kalamadım soğan kürüne başladım iltihap ya da kist oluştuysa temizlesin diye. Eşim varikosel ameliyatı oldu 4 ay geçti inşallah bu ay olur.