Gebeliğe Hazırlık Sperm testi sonuclari

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Inatcikisilik

Sikinti yok hallederiz ;)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2019
1.267
2.066
133
Esimin sperm sonuclari. Durum nasil sizce

Eklentiler

• Screenshot_20200103_160508.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 252
Hareket iyi sayi az. Bildigim kadariyla sayi kolay yukseltiliyor. Ben nohut suyu iyi geliyo diye biliyorum.bi bardak nohutu kaynatip o suyu ilik sekilde icmesi... bi de kuru incir bi gun onceden zeytinyaginda bekletip sabah bi tane yesin esiniz

Anlayan varsa yorum yapabilir mi

Eklentiler

• E567F46C-E0E1-4461-B714-BCE5A9B90528.jpeg
    64,9 KB · Görüntüleme: 195
Evt kadın doğumcu da aynısını dedi üroloji uzmanı hiç bir sıkıntı yok normal yollarla bebek sahibi olabilirsiniz demiş kafamız karıştı bir hayli
Canım kadın doğumcular daha iyi anlıyor sürekli tedavilerle falan uğraştıkları için ileri hızınızı yükseltmeniz gerek çakşır suyu kullansın eşiniz

İkinci test ilkiyle alakası yok çok iyi çıkmıştı sonuçlar onda hızı falan da iyiydi 1 yıl oluyor deneyeli üroloji doktoru da öyle izah etmiş zaten kağıtta belirtmiş bilemiyorum rahim filmi de çektirdim her doktor farklı söylüyor biri polikistik dedi diğeri alakası yok çok sağlıklısın dedi nerden ne tedavisine başlayacağımızı da bilmiyoruz

Canım kadın doğumcular daha iyi anlıyor sürekli tedavilerle falan uğraştıkları için ileri hızınızı yükseltmeniz gerek çakşır suyu kullansın eşiniz
Şimdilik sadece keçiboynuzu kürü deniyoruz bi de doktor takviye vitamin önerdi andromax DİE bir vitamin

Bunu da değerlendirebilir misiniz?

Eklentiler

• B0AAAFC8-73F5-4BA3-A16E-FFF88B21DDA8.jpeg
    114,5 KB · Görüntüleme: 82
Biz bugun gittik doktra sekil hareketlilik guzel ama sayiyi arttirmak gerek dedi protime men die bi takviye verdi keciboynuzu fln da kullanin dedi bakalim neler olacak

Yorumlayabilcek biri varmi esim musait oldugunda doktorora gidip gosterecek sonucu

Eklentiler

• 20200114_144156-1.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar anlayan varsa yorumlarmısınız lütfenn

Eklentiler

• Screenshot_20200128_140519_com.android.chrome.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 144
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…