Sperm testi sonuç yardım!!

prenseskiz17

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2024
125
30
27
Kızlar merhaba
Eşim sperm testi sonucunu atıyorum size.
Lütfen bi yorumlayabilir misiniz?
4 aydır deniyoruz kontrollerimizi yapalım dedik.
Bende AMH 0.98 çıktı eşimin sperm testi hakkında beni bilgilendirin lütfenn

İleri hareketli 7 çıkmış biraz tedirgin etti beni
yavas hareketli ve ileri hareketli toplamı %32 üzeri olması istenir. tedirgin olmayın yani. ama tabii ki daha iyisi neden olmasın sağlıklı beslenerek, stresten kaçarak, takviye kullanarak değerler daha da iyi olabilir. doktorunuz zaten yönlendirecektir ama dediğim gibi tüm değerler olması gereken aralıkta.

ayrıca erkek spermleri 72 günde bir yenileniyor. yani bunlar 2.5 ay önce üretilen spermler. 2.5-3 ay sonra test verdiğinizde daha farklı da çıkabilir. hiç tedirgin olmayın

Eki Görüntüle 3507906
Merhaba benim eşimin sonucuna da bakabilir misiniz ? Şuan çatlatma tedavisi görüyorum bu sonuçlarla hamile kalabilir miyim sizce
morfoloji düsük ama benim esim de %1 morfoloji vardı ve hamile kaldım. bir de hızlı hareketli hiç sperm yok ama yavas hareketli sperm oranı %50. spermler ne kadar hızlı olursa yumurtayı dölleme sansları o kadar yüksek oluyor. he hiç olmaz demek değil bu tabii ki. ama esiniz de bu dönemde bence sağlıklı beslenmeye ve doktorun önerisiyle sperm sağlığını iyileştirecek takviyelerle sürece katkı sağlasın.

Evet eşimde şuan çok dikkat ediyor. Sigara kullanıyordu tamamen bıraktı ve doktorun tavsiye ettiği takviyeleri kullanıyor. Umarım bizimde bebeğimiz olur. Size de şimdiden kolay doğum diliyorum

Bunlar gerçekten önemli değil ya bir tane sağlıklı sperm olsa bile yeter tanıdığımın erkekte 2 milyon spermi vardı ama sağlıksızdı kızda amh çok düşüktü tüp bebek doktoru hemen tüp bebek yapmanız lazım demişti ama kendiliğinden hamile kaldı her şeyin başı stres rahat olum stres yapmayın yeter

Siz insanlara böyle akıl veremezsiniz.
Evet hiç bir doktor %100 olmaz dememeli ama sizin gibi de ortada sorun varken aaaa olur olur demek çok kötü bi yönlendirme.

Peki mesaj sahibi; sizin tanıdığınız gibi hamile kalamazsa ne olacak, nasıl bir akıl vereceksiniz yazarmısınız.

Evet biraz kısmet tabiki bu işler ama sen önlemini al takdiri allaha bırak demişler nasip ederse inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…