- 21 Ekim 2024
- 125
- 30
- 27
-
- Konu Sahibi prenseskiz17
İleri hareketli 7 çıkmış biraz tedirgin etti beninormal hepsi
normal hepsi
yavas hareketli ve ileri hareketli toplamı %32 üzeri olması istenir. tedirgin olmayın yani. ama tabii ki daha iyisi neden olmasınİleri hareketli 7 çıkmış biraz tedirgin etti beni
morfoloji düsük ama benim esim de %1 morfoloji vardı ve hamile kaldım. bir de hızlı hareketli hiç sperm yok ama yavas hareketli sperm oranı %50. spermler ne kadar hızlı olursa yumurtayı dölleme sansları o kadar yüksek oluyor. he hiç olmaz demek değil bu tabii ki. ama esiniz de bu dönemde bence sağlıklı beslenmeye ve doktorun önerisiyle sperm sağlığını iyileştirecek takviyelerle sürece katkı sağlasın.Eki Görüntüle 3507906
Merhaba benim eşimin sonucuna da bakabilir misiniz ? Şuan çatlatma tedavisi görüyorum bu sonuçlarla hamile kalabilir miyim sizce
İleri doğru hareketi yok 0.Eki Görüntüle 3507906
Merhaba benim eşimin sonucuna da bakabilir misiniz ? Şuan çatlatma tedavisi görüyorum bu sonuçlarla hamile kalabilir miyim sizce
Evet eşimde şuan çok dikkat ediyor. Sigara kullanıyordu tamamen bıraktı ve doktorun tavsiye ettiği takviyeleri kullanıyor. Umarım bizimde bebeğimiz olur. Size de şimdiden kolay doğum diliyorummorfoloji düsük ama benim esim de %1 morfoloji vardı ve hamile kaldım. bir de hızlı hareketli hiç sperm yok ama yavas hareketli sperm oranı %50. spermler ne kadar hızlı olursa yumurtayı dölleme sansları o kadar yüksek oluyor. he hiç olmaz demek değil bu tabii ki. ama esiniz de bu dönemde bence sağlıklı beslenmeye ve doktorun önerisiyle sperm sağlığını iyileştirecek takviyelerle sürece katkı sağlasın.
Yani tüp bebek mi gerekliİleri doğru hareketi yok 0.
Morfoloji 0 olmadığı sürece sorun yok. Sizde %1.
Bunlar gerçekten önemli değil ya bir tane sağlıklı sperm olsa bile yeter tanıdığımın erkekte 2 milyon spermi vardı ama sağlıksızdı kızda amh çok düşüktü tüp bebek doktoru hemen tüp bebek yapmanız lazım demişti ama kendiliğinden hamile kaldı her şeyin başı stres rahat olum stres yapmayın yeterKızlar merhaba
Eşim sperm testi sonucunu atıyorum size.
Lütfen bi yorumlayabilir misiniz?
4 aydır deniyoruz kontrollerimizi yapalım dedik.
Bende AMH 0.98 çıktı eşimin sperm testi hakkında beni bilgilendirin lütfenn
Eki Görüntüle 3507890
Siz insanlara böyle akıl veremezsiniz.Bunlar gerçekten önemli değil ya bir tane sağlıklı sperm olsa bile yeter tanıdığımın erkekte 2 milyon spermi vardı ama sağlıksızdı kızda amh çok düşüktü tüp bebek doktoru hemen tüp bebek yapmanız lazım demişti ama kendiliğinden hamile kaldı her şeyin başı stres rahat olum stres yapmayın yeter
Hızı l-arjinin takviyesi arttırıyor.Yani tüp bebek mi gerekli
Kullanmaya başladık teşekkür ederimHızı l-arjinin takviyesi arttırıyor.
Sizde sayı vs de sorun yok.
Morfolojji de 0 değil.
Yaşınız genç ise l-arjinin takviye vs kullanın.
Evet biraz kısmet tabiki bu işler ama sen önlemini al takdiri allaha bırak demişler nasip ederse inşallahBunlar gerçekten önemli değil ya bir tane sağlıklı sperm olsa bile yeter tanıdığımın erkekte 2 milyon spermi vardı ama sağlıksızdı kızda amh çok düşüktü tüp bebek doktoru hemen tüp bebek yapmanız lazım demişti ama kendiliğinden hamile kaldı her şeyin başı stres rahat olum stres yapmayın yeter