- Konu Sahibi SeptembeRose
-
İleri hızlı ve yavaş hareketli toplamı %21 bizde maalesefHadi ya aslında eşinizin değerleri gayet güzell doğql yollq olacak sonuçta . İleri hareket derken ileri hızlı ve yavaş totalde 32 ve yukarısı olmalı. Bizde 30. Sizde 21 olan hıxlı ve yavaş mı sadece hızlı mı
Anladım kuzum her şey gönlünce olsun inşallahİleri hızlı ve yavaş hareketli toplamı %21 bizde maalesefBiz yaştan dolayı bekleyemedik. Yoksa hemen tüp bebeğe yönelmeyebilirdim 1 senenin sonunda.
Doktorlar bunlara çok takılmayın dedi bize her seferinde. Bir ay iyi çıkar bir ay kötü çıkabilir dediler. Bir de alıp ölçtükleri ufak bir miktar demişlerdi. Bundan tüme varım yapıyorlarmış.
Canım benim çok sevindim tebrik ediyorum darıaı hayırlısı ile bize de olsun sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi inşallahBenim eşimdede var infertilite varikosel vardı çift taraflı ameliyat oldu ondan sonra çok yavaş bir şekilde başladı düzelmeye ama normal yolla gebelik olamicağını söyledi doktorumuz hatta birkaç doktor bizde tüp bebek ile denedik ilkinde olmadı 2.sinde dün verdiğim testle tuttuğunu gördük genelde tüp bebekte tutma olasılığı %50 ama bizim şimdiki kliniğimiz kendi bünyesinde %60 olarak değerlendiriyor. İnşallah sizlerede nasip olur en güzel şekilde
Çok teşekkür ederim canımAnladım kuzum her şey gönlünce olsun inşallah️ bence de öyle hepsinin el yöntemiyle sayılması imkansız çünkü. Bazı hastaneler makina bazıları ise elle sayım yapıyormuş elle sayanlarınki daha gwrçeğe yakınmış çok zor ... şansımız nol olsun Allahın izniyle bizde de benim yaş 29 eşimin 31.
Yaa öyle mi öncelikle inşallah güzel sonuçlar alırsınız bu süreç olumlu biter ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızMerhaba canım. Benim eşimin sperm değerleriyle sizin değerleriniz neredeyse aynı. Biz 2.5 yıldır uğraşıyoruz. Bende hiçbir sorun yok, süt hormonunu kafana takma çünkü o gün içinde bile yükselip azalabilen bir hormon. İlaçla birkaç günde bile düzelebilir. Eşim 1 yıl boyunca tedavi oldu. Sayı artmadı. Hareketlilik de artmadı. Kullanmadığımız ilaç, bitkisel kür vs. hiçbir şey artmadı. Eşim 15 kilo verdi, sigarayı bıraktı, düzenli spor yaptı ama sayı yine artmadı. Normal yolla tabii ki hamile kalabileceğimizi söylediler ama ne yazık ki ihtimalimiz çok düşük. Aşılama yaptırmaya karar verdim. Aşılama başarısız oldu. Görüştüğüm doktorların hepsi bu durumda aşılamanın sadece zaman kaybı olduğunu söyledi. Aşılama için kullandığım iğneler ve ilaçlar yüzünden kist bile oluştu. Aşılama yaptırmak için harcadığım zamanıma üzülüyorum. Şu an tüp bebek tedavisindeyiz. Yumurta toplama işlemim yapıldı ve beklemedeyim. Ben doktor değilim ama yaşadığımız durum aynı, sperm değerleri bile birbirinin aynısı diyebileceğimiz seviyede. Kendini ve vücudunu yıpratmadan tüp bebek tedavisine başlamanı öneririm. Tüp bebek için erken olduğunu düşünmen çok normal ama kaybettiğin zamanda bebeğini büyütebilirsin
Ay hadi inşallah her şey gönlünce olur canımmÇok teşekkür ederim canıminşallah senin de, bu yolda mücadele veren tüp bebek anne adaylarının Allah çabasını boşa çıkarmasın benim ve eşimin yaşı 39. O yüzden direkt tüp bebek istedim ben. Doktora ısrar ettim. Yumurta toplama sürecindeyim. Havuz yapılacak. 2. Toplama olacak bakalım.
Ay hadi inşallah her şey gönlünce olur canımmpeki bu yumurta bizden nasıl toplanıyoe hiç araştırmadım genel anestezi ile kapakı ameliyat şeklinde mi yoksa rahime girip mi ? Canımız acıyor mu ?
Gözünüz aydın. Sıkı sıkı tutunsun bebişiniz sizeBenim eşimdede var infertilite varikosel vardı çift taraflı ameliyat oldu ondan sonra çok yavaş bir şekilde başladı düzelmeye ama normal yolla gebelik olamicağını söyledi doktorumuz hatta birkaç doktor bizde tüp bebek ile denedik ilkinde olmadı 2.sinde dün verdiğim testle tuttuğunu gördük genelde tüp bebekte tutma olasılığı %50 ama bizim şimdiki kliniğimiz kendi bünyesinde %60 olarak değerlendiriyor. İnşallah sizlerede nasip olur en güzel şekilde
Benim tavsiyem tüp bebeğe başlamadan önce çok iyi araştırın. Hem hekimi hem de laboratuvarını iyi araştırın derim. Laboratuvar bu işin görünmeyen yüzü.Yaa öyle mi öncelikle inşallah güzel sonuçlar alırsınız bu süreç olumlu biter ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızve geri kalan kısma ise üzüldüm gerçekten de ihtimalimiz o kadar mı az aşılamadaki olası yan etkileri ben de duymuştum o nedenle korktum biraz. Çaresiz olmak çok kmtü bir şey yani dkğal yoldan olmaması ya da çok geç olması çok üzücü.. hiç mi ihtimalimiz yok? Zaten ben de iyi bir doktorla görüşüp her şeyi anlatacağım kendisine. Gerekirse yaza doğru benim işler azalınca tüp bebek işi ile uğraşırız. Hangi yerlerde başarı şansı yüksek sizce? Şehirden şehire fark ediyor mu?
Ay inşallah canım benim. Yine de bir umut deneyeceğiz zor bir süreçmiş tüp bebek Allah seçen herkese kolaylık ve şans versin inşallah8-10 gün yumurta geliştirme iğneleri veya haplar kullanılıyor. Yeterli büyüklüğe gelince de çatlatma iğnesi sonrası genel anestezi altında yumurtalar toplanıyor. Hiçbir şey hissetmiyorsun zaten Benim yumurta toplama günü regli ağrısı gibi ağrım ve 3 gün lekelenmem olmuştu. Hemşireler de 2-3 gün lekelenme olabilir diye bilgi veriyor opu dan sonra. 3 günlük de antibiyotik veriyorlar. Yumurta kalitesizliği olduğu için ben de havuz yapacağız. Öyle karar verdik. O yüzden de ikinci opu olacak bir aksilik olmazsa. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bebişin olur
Kişiden kişiye değişir belki ama genel anlamda maddi manevi zor bir süreç tüp bebek. İğne kullanırken çok etkiledi beniAy inşallah canım benim. Yine de bir umut deneyeceğiz zor bir süreçmiş tüp bebek Allah seçen herkese kolaylık ve şans versin inşallahbiraz korkuyorum hormonlarım iğnelerden etkilenir de vücut kist yapar mı diye o nedenle umarım güzel geçer doğsl yoldaki sürecimiz ️
Sağol kuzum evet her sürecin zorluğu syrı vallahi şans kısmet artık bakacağız. Biz ovülasyonu değerlendirdik kısmet bakalım bundan sonrası regl tarihi beklemece test yapmaca ...Kişiden kişiye değişir belki ama genel anlamda maddi manevi zor bir süreç tüp bebek. İğne kullanırken çok etkiledi benisinir, stres Bilmiyorum belki de ben çok etkilendim.
Geçen gün bir kadının sürecini okudum 6 kez yumurta toplama olmuş. Havuz yapmışlar. Allahım yardım etsin dedim. Umarım en kısa zamanda bebişiniz olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben hiç aklıma bile getirmiyorum kist olur mu, şöyle olur mu diye.
hiç korkma boşver. Her şey kolay olur umarım.
Merhaba, havuz oluştururken her ay mı yumurta toplama yapılıyor yoksa ara veriliyor mu?8-10 gün yumurta geliştirme iğneleri veya haplar kullanılıyor. Yeterli büyüklüğe gelince de çatlatma iğnesi sonrası genel anestezi altında yumurtalar toplanıyor. Hiçbir şey hissetmiyorsun zaten Benim yumurta toplama günü regli ağrısı gibi ağrım ve 3 gün lekelenmem olmuştu. Hemşireler de 2-3 gün lekelenme olabilir diye bilgi veriyor opu dan sonra. 3 günlük de antibiyotik veriyorlar. Yumurta kalitesizliği olduğu için ben de havuz yapacağız. Öyle karar verdik. O yüzden de ikinci opu olacak bir aksilik olmazsa. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bebişin olur
Merhaba. Sanırım buna doktor karar veriyor. Bende 2.adette başlayalım demişti.Merhaba, havuz oluştururken her ay mı yumurta toplama yapılıyor yoksa ara veriliyor mu?
Anladım teşekkür ederim. Bizim doktorumuz da havuz yapalım dedi de orda sormayı unuttum bu kısmınıMerhaba. Sanırım buna doktor karar veriyor. Bende 2.adette başlayalım demişti.
Rica ederim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Umarım güzel yumurtalarınız olurAnladım teşekkür ederim. Bizim doktorumuz da havuz yapalım dedi de orda sormayı unuttum bu kısmınıhakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Sakın ha sakın tüp bebeğe flan bulaşmayın 7 milyon sperm az degil takviyeler tedavilerle o artırılır hemde basit takviyelerle bile olur inşallah sadece araştırmanızı iyi yapın.tüp bebekte bizim gibi tedavilerden gelemeyen doktorun ağzından ay nolur bi kaç tane de olsa sperm çıkışı olmuş olsun die bakan insanların işi sakın korkma üzülme sadece sakin olun.eşine keçi boynuzu pekmezi ver bide solgarın e vitamini kullansın saraçoğlunu dinleyin.bide üroloji doktoru takviye verirse sperm sayısı hızı herşeyi daha da ilerlerArkadaşlar merhaba,
Eşimdeki test sonucu 1 mlde 22 milyon hız da ileri 10, yavaş hareketlisi 20 olmak üzere %30 çıktı. Yani toplam hareketli sperm sayısı 7 milyon bandında. Süt hormonu nedense biraz yüksek çıktı doktor dostinex yazdı ve klomen verdi . Benzer durum yaşayan, duyan ya da bilen varsa aydınlatabilir mi beni?Hamile kalabilir miyim doğal yoldan ve birkaç ay içinde ?
ikinci test sonucumuz çıktı. sayı aynı kalmış, hareket baya artmış 7 milyona yakındı şimdi 15 milyon civarında hareketli spermler çok sevindik ama bu sefer de morfoloji 0 çıktıSakın ha sakın tüp bebeğe flan bulaşmayın 7 milyon sperm az degil takviyeler tedavilerle o artırılır hemde basit takviyelerle bile olur inşallah sadece araştırmanızı iyi yapın.tüp bebekte bizim gibi tedavilerden gelemeyen doktorun ağzından ay nolur bi kaç tane de olsa sperm çıkışı olmuş olsun die bakan insanların işi sakın korkma üzülme sadece sakin olun.eşine keçi boynuzu pekmezi ver bide solgarın e vitamini kullansın saraçoğlunu dinleyin.bide üroloji doktoru takviye verirse sperm sayısı hızı herşeyi daha da ilerler
Canım saraçoğlunu dinle e vitamini diyor eğer eşinin karaciğerin de flan bi problem yoksa onu kullanın araştır bunlar düzelir emin ol sadece canınızı sıkmayın.ikinci test sonucumuz çıktı. sayı aynı kalmış, hareket baya artmış 7 milyona yakındı şimdi 15 milyon civarında hareketli spermler çok sevindik ama bu sefer de morfoloji 0 çıktıtüp bebek şart mıdır yardımcı olabilir misiniz? morfoloji düzelir mi proxeed plus verdi doktor 1 aylık.
Tamam kuzum umarım düzelir ve çok zaman almaz.. Burada bazı hikayeleri dinleyince ister istemez strese giriyorum. Her tahlilde başka problemle karşılaşıyoruz.. Peki morfoloji 0 ile hamile kalınır sa düşükle mi sonuçlanıyor?Canım saraçoğlunu dinle e vitamini diyor eğer eşinin karaciğerin de flan bi problem yoksa onu kullanın araştır bunlar düzelir emin ol sadece canınızı sıkmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?