Erkek İnfertilitesi Sperm test sonucu iyi de değil kötü de değil arada bir yerlerde ne zaman gebe kalabilirim? lütfen yardımcı olunn

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İleri hızlı ve yavaş hareketli toplamı %21 bizde maalesef Biz yaştan dolayı bekleyemedik. Yoksa hemen tüp bebeğe yönelmeyebilirdim 1 senenin sonunda.
Doktorlar bunlara çok takılmayın dedi bize her seferinde. Bir ay iyi çıkar bir ay kötü çıkabilir dediler. Bir de alıp ölçtükleri ufak bir miktar demişlerdi. Bundan tüme varım yapıyorlarmış.

Anladım kuzum her şey gönlünce olsun inşallah️ bence de öyle hepsinin el yöntemiyle sayılması imkansız çünkü. Bazı hastaneler makina bazıları ise elle sayım yapıyormuş elle sayanlarınki daha gwrçeğe yakınmış çok zor ... şansımız nol olsun Allahın izniyle bizde de benim yaş 29 eşimin 31.

Canım benim çok sevindim tebrik ediyorum darıaı hayırlısı ile bize de olsun sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi inşallah gerçekten beni en çok strese sokan değerlerin ne çok kötü ne de çok iyi olması. Arada olunca insan bir şeyi kestiremiyor ve doktorumuz da pek ilgilenmeyince fazla konuşmayınca arada kaldık işte ilaç tedavisi görüyor bakalım kısmet....

Çok teşekkür ederim canım inşallah senin de, bu yolda mücadele veren tüp bebek anne adaylarının Allah çabasını boşa çıkarmasın benim ve eşimin yaşı 39. O yüzden direkt tüp bebek istedim ben. Doktora ısrar ettim. Yumurta toplama sürecindeyim. Havuz yapılacak. 2. Toplama olacak bakalım.

Yaa öyle mi öncelikle inşallah güzel sonuçlar alırsınız bu süreç olumlu biter ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız ve geri kalan kısma ise üzüldüm gerçekten de ihtimalimiz o kadar mı az aşılamadaki olası yan etkileri ben de duymuştum o nedenle korktum biraz. Çaresiz olmak çok kmtü bir şey yani dkğal yoldan olmaması ya da çok geç olması çok üzücü.. hiç mi ihtimalimiz yok? Zaten ben de iyi bir doktorla görüşüp her şeyi anlatacağım kendisine. Gerekirse yaza doğru benim işler azalınca tüp bebek işi ile uğraşırız. Hangi yerlerde başarı şansı yüksek sizce? Şehirden şehire fark ediyor mu?

Ay hadi inşallah her şey gönlünce olur canımm peki bu yumurta bizden nasıl toplanıyoe hiç araştırmadım genel anestezi ile kapakı ameliyat şeklinde mi yoksa rahime girip mi ? Canımız acıyor mu ?

Ay hadi inşallah her şey gönlünce olur canımm peki bu yumurta bizden nasıl toplanıyoe hiç araştırmadım genel anestezi ile kapakı ameliyat şeklinde mi yoksa rahime girip mi ? Canımız acıyor mu ?
8-10 gün yumurta geliştirme iğneleri veya haplar kullanılıyor. Yeterli büyüklüğe gelince de çatlatma iğnesi sonrası genel anestezi altında yumurtalar toplanıyor. Hiçbir şey hissetmiyorsun zaten Benim yumurta toplama günü regli ağrısı gibi ağrım ve 3 gün lekelenmem olmuştu. Hemşireler de 2-3 gün lekelenme olabilir diye bilgi veriyor opu dan sonra. 3 günlük de antibiyotik veriyorlar. Yumurta kalitesizliği olduğu için ben de havuz yapacağız. Öyle karar verdik. O yüzden de ikinci opu olacak bir aksilik olmazsa. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bebişin olur

Gözünüz aydın. Sıkı sıkı tutunsun bebişiniz size

Benim tavsiyem tüp bebeğe başlamadan önce çok iyi araştırın. Hem hekimi hem de laboratuvarını iyi araştırın derim. Laboratuvar bu işin görünmeyen yüzü.

Ay inşallah canım benim. Yine de bir umut deneyeceğiz zor bir süreçmiş tüp bebek Allah seçen herkese kolaylık ve şans versin inşallah biraz korkuyorum hormonlarım iğnelerden etkilenir de vücut kist yapar mı diye o nedenle umarım güzel geçer doğsl yoldaki sürecimiz

Kişiden kişiye değişir belki ama genel anlamda maddi manevi zor bir süreç tüp bebek. İğne kullanırken çok etkiledi beni sinir, stres Bilmiyorum belki de ben çok etkilendim.
Geçen gün bir kadının sürecini okudum 6 kez yumurta toplama olmuş. Havuz yapmışlar. Allahım yardım etsin dedim. Umarım en kısa zamanda bebişiniz olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun . Ben hiç aklıma bile getirmiyorum kist olur mu, şöyle olur mu diye.
hiç korkma boşver. Her şey kolay olur umarım.

Sağol kuzum evet her sürecin zorluğu syrı vallahi şans kısmet artık bakacağız. Biz ovülasyonu değerlendirdik kısmet bakalım bundan sonrası regl tarihi beklemece test yapmaca ...

Merhaba, havuz oluştururken her ay mı yumurta toplama yapılıyor yoksa ara veriliyor mu?

Sakın ha sakın tüp bebeğe flan bulaşmayın 7 milyon sperm az degil takviyeler tedavilerle o artırılır hemde basit takviyelerle bile olur inşallah sadece araştırmanızı iyi yapın.tüp bebekte bizim gibi tedavilerden gelemeyen doktorun ağzından ay nolur bi kaç tane de olsa sperm çıkışı olmuş olsun die bakan insanların işi sakın korkma üzülme sadece sakin olun.eşine keçi boynuzu pekmezi ver bide solgarın e vitamini kullansın saraçoğlunu dinleyin.bide üroloji doktoru takviye verirse sperm sayısı hızı herşeyi daha da ilerler

ikinci test sonucumuz çıktı. sayı aynı kalmış, hareket baya artmış 7 milyona yakındı şimdi 15 milyon civarında hareketli spermler çok sevindik ama bu sefer de morfoloji 0 çıktı tüp bebek şart mıdır yardımcı olabilir misiniz? morfoloji düzelir mi proxeed plus verdi doktor 1 aylık.

Eklentiler

• ikinci sonuç.jpg
    135,9 KB · Görüntüleme: 43
Canım saraçoğlunu dinle e vitamini diyor eğer eşinin karaciğerin de flan bi problem yoksa onu kullanın araştır bunlar düzelir emin ol sadece canınızı sıkmayın.

Canım saraçoğlunu dinle e vitamini diyor eğer eşinin karaciğerin de flan bi problem yoksa onu kullanın araştır bunlar düzelir emin ol sadece canınızı sıkmayın.
Tamam kuzum umarım düzelir ve çok zaman almaz.. Burada bazı hikayeleri dinleyince ister istemez strese giriyorum. Her tahlilde başka problemle karşılaşıyoruz.. Peki morfoloji 0 ile hamile kalınır sa düşükle mi sonuçlanıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…