- 26 Ekim 2022
- 632
- 531
- 23
- Konu Sahibi SeptembeRose
-
Bizimde 2m hareketli vardı. Hormonları normaldi. Sadece proxeed plus kullandık. 7m hareketliye ulaştı iki aşılama denedik ama olmadı tüp bebekle oldu.Arkadaşlar merhaba,
Eşimdeki test sonucu 1 mlde 22 milyon hız da ileri 10, yavaş hareketlisi 20 olmak üzere %30 çıktı. Yani toplam hareketli sperm sayısı 7 milyon bandında. Süt hormonu nedense biraz yüksek çıktı doktor dostinex yazdı ve klomen verdi . Benzer durum yaşayan, duyan ya da bilen varsa aydınlatabilir mi beni?Hamile kalabilir miyim doğal yoldan ve birkaç ay içinde ?
Yorumunuz için sağolun. Doktorunuz ne dedi peki kaç hareketli sperm gerekiyormuş normal gebelikte? Bu arada Allah analı babalı büyütsün inşallah tüp bebekte bir seferde tutma olasılığı ne kadardır ? Benim yaş 29 eşimin 31.Bizimde 2m hareketli vardı. Hormonları normaldi. Sadece proxeed plus kullandık. 7m hareketliye ulaştı iki aşılama denedik ama olmadı tüp bebekle oldu.
Normal gebelik için yeterli sayıyı bilmiyorum. Doktorumuz aşılamalarda tutmayınca yaşınız genç acele ediyorsunuz kafasındaydı. Bizde direk tüp bebek doktoruna gittik. ilkte tuttu. Yaşımız 28 bizimde. Pcos var bende 9tane hazır dondurulmuş bekletiyoruz. Biride oğlum olduYorumunuz için sağolun. Doktorunuz ne dedi peki kaç hareketli sperm gerekiyormuş normal gebelikte? Bu arada Allah analı babalı büyütsün inşallah tüp bebekte bir seferde tutma olasılığı ne kadardır ? Benim yaş 29 eşimin 31.
Ay çok sağolun inşallah.. ben de çok sabırsız ve heyecqnlı briisiyim umarım Allahım bizi fazla bekletmez ve sağlıklı bir bebek verirNormal gebelik için yeterli sayıyı bilmiyorum. Doktorumuz aşılamalarda tutmayınca yaşınız genç acele ediyorsunuz kafasındaydı. Bizde direk tüp bebek doktoruna gittik. ilkte tuttu. Yaşımız 28 bizimde. Pcos var bende 9tane hazır dondurulmuş bekletiyoruz. Biride oğlum oldudarısı hayırlı zamanda size inşallah
Amin inşallahAy çok sağolun inşallah.. ben de çok sabırsız ve heyecqnlı briisiyim umarım Allahım bizi fazla bekletmez ve sağlıklı bir bebek verir
Hadi ya üzüldüm. Sınır değerde bizimki hep hareket sınırdan biraz düşük sayı da sınırdan biraz yüksek. Çok aralarda.Amin inşallahtavsiyem size aşılama denemeden direk tüp bebek yapın sperm sayısı ve hareketsizlik azsa aşılama çok çok düşük ihtimalle tutuyor
Deneyin o zaman nasip işi olur mu olur hiç belli olmazHadi ya üzüldüm. Sınır değerde bizimki hep hareket sınırdan biraz düşük sayı da sınırdan biraz yüksek. Çok aralarda.
Nerde belli oluyo benimde eskmin sperm testi normal ama dollenirken iyi olmadigini ogrendik eh iste spermde iyi degil dedi doktorBizimde 2m hareketli vardı. Hormonları normaldi. Sadece proxeed plus kullandık. 7m hareketliye ulaştı iki aşılama denedik ama olmadı tüp bebekle oldu.
Sperm hızına,şekline falan bakıp söylüyor doktorlar iyi olanları testte çıkıyor doktor yorumlamadı mı ? Birde aşılamada çipli yaptırmıştık yine en iyi spermleri seçip onları alıyorlar. Tüp bebektede aynı şekilde spermlere ilaç uyguladılar ve en hızlılarını aldılar.Nerde belli oluyo benimde eskmin sperm testi normal ama dollenirken iyi olmadigini ogrendik eh iste spermde iyi degil dedi doktorfarkli bir test mi yaptirdiniz
Yok demedi bisi iyi super dediler .yumurtalar toplandi dollenirken benim cikolata kistinin kalitesizligi spermlerinde iyi olmayisindan 1 tane embriyomuz olduSperm hızına,şekline falan bakıp söylüyor doktorlar iyi olanları testte çıkıyor doktor yorumlamadı mı ? Birde aşılamada çipli yaptırmıştık yine en iyi spermleri seçip onları alıyorlar. Tüp bebektede aynı şekilde spermlere ilaç uyguladılar ve en hızlılarını aldılar.
İlginç spermlere iyi diyip döllenince kötü demeleri. Embriyo kötü kalite olur o ayrı. Ama spermlere sonradan kötü demeleri şaşırtıcı çünkü baştan belli olan bir şey ona göre kalitelileri seçip koymaları lazımdıYok demedi bisi iyi super dediler .yumurtalar toplandi dollenirken benim cikolata kistinin kalitesizligi spermlerinde iyi olmayisindan 1 tane embriyomuz oldu
En iyisini secmislerdir ama demekki olmayinca olmuyorİlginç spermlere iyi diyip döllenince kötü demeleri. Embriyo kötü kalite olur o ayrı. Ama spermlere sonradan kötü demeleri şaşırtıcı çünkü baştan belli olan bir şey ona göre kalitelileri seçip koymaları lazımdı
Tabii sperm iyi kalite olsada döllenince kalitesi düşebilir. Bizimde mesela 3.gün olanlar iyi kaliteyken 5.güne gidenler orta kaliteye düşmüştü.En iyisini secmislerdir ama demekki olmayinca olmuyor
Tabii sperm iyi kalite olsada döllenince kalitesi düşebilir. Bizimde mesela 3.gün olanlar iyi kaliteyken 5.güne gidenler orta kaliteye düşmüştü.
3.gün embriyosu canımne kadar.zor isler yaa .peki size kacinci gun embriyosu tutunmustu
Benimde bi tane 5.gun embriyom var3.gün embriyosu canım
Hayırlısı olsun sizin için tutar inşallahBenimde bi tane 5.gun embriyom varbakalim insallah tutarsa
Tesekkur ederim insallahHayırlısı olsun sizin için tutar inşallah
Canimmm bebis nasill.alistin mi ?Bizimde 2m hareketli vardı. Hormonları normaldi. Sadece proxeed plus kullandık. 7m hareketliye ulaştı iki aşılama denedik ama olmadı tüp bebekle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?