Yorumunuz için teşekkür ediyorumSayı ileri hareket morfoloji hepsi güzel kafaya takma , ileri hareket sadece biraz az ama dert değil merak etmeyin
Merhaba sonuç güzel görünüyorMerhaba hanımlar, sperm sonuçları görseldeki gibi. Morfoloji ve ileri hareketlilik daha önce sıfırdı. Şimdi artmış bu sefer de hareketsiz sperm çoğalmış. Normal yolla gebelik için sizce uygun bir sonuç mu? Yoksa aşılama ya da tüp bebeğe mi yönelmeliyim ? Benzer şekilde sonuç alan, bilgisi olan, tedavi gören varsa yazabilir mi?
Merhaba sonuç güzel görünüyor ☺ Nasıl arttı peki morfoloji ve ileri hareketlilik biz de de aynı sorun var ☺
[/QUOT
Benim eşimin değerleri de sizinkinden biraz yüksek kadın doğumcu Görür görmez aşılama yapılması lazım dedi .üroloji doktoru beklemek lazım iyi dedi .biz de iyi mi kötü mü anlamadık.nisana kadar beklicez olmazsa aşılama denicez biz deBu sonuca doktor Aşılama için uyumlu sonuç dedi. Ben anlamıyorum normal yolla gebelik için sperm analiz sonucu ne olmalı.
Neyse ben hemen hemen her gün keçiboynuzu kaynatmaya çalıştım, suyunu içti eşim. Sigarayı bırakmasını en azından ara vermesini sağladım. Bir de kuruyemiş yedi düzenli. Son 2-3 haftadır da bal ve polen yiyor. Morfoloji de ileri hareketlilik de Sıfırdı ama tüp bebek için önemi pek yok sıfır olmasının. O yüzden çok takmadık. Zaten benim de miyomum var onu aldırmam gerekiyormuş. Ama en azından spermi az buçuk değiştirebildik . Sürekli değişken bir şey bir de .
Biz de mayıs gibi aşılama yaptıracağız . Aşılama için de yüksek bir dilim vermiyorlar max %20 tutma olasılığı var dedi doktor bakalım artık hayırlısı hakkımızdaBenim eşimin değerleri de sizinkinden biraz yüksek kadın doğumcu Görür görmez aşılama yapılması lazım dedi .üroloji doktoru beklemek lazım iyi dedi .biz de iyi mi kötü mü anlamadık.nisana kadar beklicez olmazsa aşılama denicez biz de
0 danmı bu değerlere geldinzBu sonuca doktor Aşılama için uyumlu sonuç dedi. Ben anlamıyorum normal yolla gebelik için sperm analiz sonucu ne olmalı.
Neyse ben hemen hemen her gün keçiboynuzu kaynatmaya çalıştım, suyunu içti eşim. Sigarayı bırakmasını en azından ara vermesini sağladım. Bir de kuruyemiş yedi düzenli. Son 2-3 haftadır da bal ve polen yiyor. Morfoloji de ileri hareketlilik de Sıfırdı ama tüp bebek için önemi pek yok sıfır olmasının. O yüzden çok takmadık. Zaten benim de miyomum var onu aldırmam gerekiyormuş. Ama en azından spermi az buçuk değiştirebildik . Sürekli değişken bir şey bir de .
Merhaba hanımlar, sperm sonuçları görseldeki gibi. Morfoloji ve ileri hareketlilik daha önce sıfırdı. Şimdi artmış bu sefer de hareketsiz sperm çoğalmış. Normal yolla gebelik için sizce uygun bir sonuç mu? Yoksa aşılama ya da tüp bebeğe mi yönelmeliyim ? Benzer şekilde sonuç alan, bilgisi olan, tedavi gören varsa yazabilir mi?
Ya arkadaşlar ben bu analizleri anlamıyorum . Çok şükür sıfırdan bu duruma geldik fakat bu sabit bir şey değil, sürekli değişiyor sperm değerleri. Spermde sıkıntısı olanlar moral galan bozmasın sakın. Her analiz farklı bir sonuç.0 danmı bu değerlere geldinz
Hemde en zor değerlerle morfoloji ve ileri hareket.. Tebrikler
Kaç ayda peki? İlaç kullandnzmı
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için . Fakat doktordan şöyle bir yorum geldi . Aşağıdaki görselde paylaşacağım. Rakamlarda 12.7 milyon hiç bi yerde yazmıyor . Bunu nerden bulup söylüyor acaba bi fikri olan var mı ?Ay maşallah ne güzel artmış sifirdan
VVallagüzel.masallah
yüzdeden hareketli sperm sayısınu hesaplamış .Teşekkür ederim güzel yorumunuz için . Fakat doktordan şöyle bir yorum geldi . Aşağıdaki görselde paylaşacağım. Rakamlarda 12.7 milyon hiç bi yerde yazmıyor . Bunu nerden bulup söylüyor acaba bi fikri olan var mı ?
Evet dikkat etmemişim , teşekkür ederimyüzdeden hareketli sperm sayısınu hesaplamış .
Canım gebe kaldınızmı bu sonuçlarlaMerhaba hanımlar, sperm sonuçları görseldeki gibi. Morfoloji ve ileri hareketlilik daha önce sıfırdı. Şimdi artmış bu sefer de hareketsiz sperm çoğalmış. Normal yolla gebelik için sizce uygun bir sonuç mu? Yoksa aşılama ya da tüp bebeğe mi yönelmeliyim ? Benzer şekilde sonuç alan, bilgisi olan, tedavi gören varsa yazabilir mi?
Aynen canım bizimde o şekilde oldu bizde niyetlendik martta hamile olduğumu öğrendimEvet arkdaşım kaldım. Doktorlar tüp bebeğe yönlendirdi . Tüp bebeğe niyetlenirken kendiliğinden gebelik gelişti. Şimdi elimde kalan iğneleri isteyenler çıkıyor. Allah isteyen her kadına nasip etsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?