Sperm sayısının sıfır olması

aysecankay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2025
6
0
1
28
Merhaba ben 1 buçuk yıllık evliyim ve çocuk istiyoruz eşimde sperm 0 çıktı ve tüp bebek yaptık ancak sperm yine bulamadılar acaba sıfırken artma durumu olur mu yaşayan var mı aslında 3 test yaptırdık ilk testte vardı ama çok az dediler ancak sonraki sperm testinde 0 dediler ne yapacağımızı bilemez durumdayız

Merhaba ben 1 buçuk yıllık evliyim ve çocuk istiyoruz eşimde sperm 0 çıktı ve tüp bebek yaptık ancak sperm yine bulamadılar acaba sıfırken artma durumu olur mu yaşayan var mı aslında 3 test yaptırdık ilk testte vardı ama çok az dediler ancak sonraki sperm testinde 0 dediler ne yapacağımızı bilemez durumdayız
Merhaba benim arkadaşımın eşinde de aynı sorun vardı kemoterapi gördüğü için 0 değerdi ve ilk tüp bebek tutmuştu ama maalesef düşük yaptı moralinizi bozmayın lütfen stres çok önemli bu dönemde beslenmenize çok dikkat edin sağlıkla mutlu haberi alırsınız inşallah

Muhtemelen mikrotese ameliyatını önerecekler alanında uzman bir ürologla görüşebilirsiniz İstanbul bahçeci Bülent Erol bu konuda baya iyi bi araştırın isterseniz öncesinde belki takviye verebilir o ilaçlarla da hala 0 çıkarsa ameliyatla bulunur

Merhaba benim arkadaşımın eşinde de aynı sorun vardı kemoterapi gördüğü için 0 değerdi ve ilk tüp bebek tutmuştu ama maalesef düşük yaptı moralinizi bozmayın lütfen stres çok önemli bu dönemde beslenmenize çok dikkat edin sağlıkla mutlu haberi alırsınız inşallah
Yani değer 0 olunca bile artma durumu oluyor mu

Merhabalar genetik ve hormon testi yapıldı mı acaba bizde aynı durumu yaşıyoruz esimde klinefelter sendromu var istanbul emre bakircioglunda tedavi görüyoruz haziran sonu gbi mikrotese ameliyatı olacak esim her hafta iğne vuruluyor.

Back
X