- 9 Haziran 2021
- 389
- 262
- 53
- 34
Merhaba, sizi öyle iyi anlıyorum ki geçen yıl ramazan ayındaydı tam 1 sene geçti üzerinden çok kötüydüm hayatla bağlantım kesilmişti artık dene dene sonuç hüsrandı. Tam geçen sene bugün sizin gibi embriyolog arasın diye bekliyordum ve gelişimi yavaş embriyolarım vardı. Telefon çaldığında koluma ağrı girmişti o stresi unutamıyorum. 6. Güne kadar zar zor gelrn 3 embriyom kaldı. Yavaş ilerlediler. Hemen doktorumun isteğiyle 3ünden de parça alınıp donduruldular. Doktorum genetik teste gönderelim dedi yavaş geldiği için kimyasal gebelik kürtaj kalp durma sorunlarından korktu. Biz maddi anlamda bitik durumda olduğumuzdan sadece 1 tanesini genetiğe gönderdik sağlıklı geldi transferi yaptık. Şuan o 6. Gün embriyosu 30. Haftasına gelen bir kız bebek oldu. Çok uzun yazdım biliyorum ama çok dua et ve sağlığına da dikkat et. Bak ne güzel ramazan ayındayız teheccüd namazına kalk bol bol ağla secdede. Rabbime ağla sana teslimim nolur bana sağlıklı hayırlı evlatlar ver de.İkinci tüp bebek denemem…İlkinde tuttu ama kalbi durdu.Şimdi embriyoların ikinci gününde 4 hücreli olması gerekirken 2 imiş galiba .Ama kalitesi iyi duruyor dedi.5 embriyonun 5 i de yavaş ilerliyormuş.Takip olacakmış.Çok bunaldım.Bizim erkek infertilitesi.çok az sayıda sperm var.Sürekli ağlıyorum ne yapacağımı şaşırdım.
“Rabbi la tezerni ferden veente hayrul varisin” oku bol bol