- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
- Konu Sahibi Bir melek gelsin
Arkadaslar okuduğum topiklerde hep evicap kullanıyoruz diye yazıyor.bizde sayı sorunu var evicap yani e vitamini kullanan sayısı artan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tşk ederim canm bilgi için solgarın l cartine l argine ve q10 başlıcam bu hafta kısmetse o bari biraz yükseltsin kaç aydır bosuna kürek cekiyorumcanim bizde sperm sorunu yoktu.yinede doktor verdi.ama faydasını gördük desem yalan olur..Bir melek gelsin 123
Canm bugün aldım hepsi solgar l carini 150 tl 1 yemek kaşıgıSolgar ın kini mi alacaksın? Bende düşünüyorum almayı. Kaç mg lık almak lazım ve günde kaç mg kullanmak lazım bilgin var mı?
VuuuuCanm bugün aldım hepsi solgar l carini 150 tl 1 yemek kaşıgı
L arginitini 42 tl 500 mg sabah aksam 1 tane 50 kapsül var
Q10 60 lık günde 1 tane alcak 174 tl ye aldım cnm
Çok pahalıymış yaCanm bugün aldım hepsi solgar l carini 150 tl 1 yemek kaşıgı
L arginitini 42 tl 500 mg sabah aksam 1 tane 50 kapsül var
Q10 60 lık günde 1 tane alcak 174 tl ye aldım cnm
Geçtim artık paradan puldan yemin ederim son kuruşa kadar harcıyorum cnm yoksa psikolojim bozuluyo bide bunları denicem 3 ay ama sıpalar tam vitaminle zehir gibi olucak onca vitamini aldıkları için inşallahVuuuupek ucuzlarımış. İnşallah vesilesi olsun bebeğinizin canım. Şu hasar sonucu gelsin ona göre bende almayı düşünüyorum bakalım.
Yok kuzum muhtesem üçlüde l cartini pharmaton çinko vardı bunlar başkaÇok pahalıymış yabunlar muhteşem 3 lü mü ?
İnşallah canım..Geçtim artık paradan puldan yemin ederim son kuruşa kadar harcıyorum cnm yoksa psikolojim bozuluyo bide bunları denicem 3 ay ama sıpalar tam vitaminle zehir gibi olucak onca vitamini aldıkları için inşallah![]()
Cnm bunları bi 3 ay deneyim olmazsa onlara geceyim aldım artık bu takımıZinco ve pharmatonda al pişman olmazsınız. pahalı şeyler değil.
Cnm sonucunuz ne oldu acaba fayda sagladimiCnm bunları bi 3 ay deneyim olmazsa onlara geceyim aldım artık bu takımı