Erkek İnfertilitesi Sperm sayısında evicap ( e vitamini) kullanıp fayda gören varmı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bir melek gelsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2017
2.401
1.306
83
40
Arkadaslar okuduğum topiklerde hep evicap kullanıyoruz diye yazıyor.bizde sayı sorunu var evicap yani e vitamini kullanan sayısı artan var mı?

Arkadaşlar 1,5 yıldır korunmuyorduk ve çocuk sahibi olmak istiyorduk. Bize de tüp bebek önerdiler. eşimin sperm testleri hep düşük çıktı. En son yapılan testte 5 milyona kadar düştü. pes etmedik. Sonra sayfalarda yaptığım araştırmada muhteşem üçlü (sıvı l-carnitin, zinco, pharmaton) ile tanıştık. Uyguladık 1,5 ay içerisinde sonuç aldık ve şu an 1 aylık hamileyim çok şükür. Rabbim olmayanlarada nasip etsin. Bu üçlüyü deneyin mutlaka.

canim bizde sperm sorunu yoktu.yinede doktor verdi.ama faydasını gördük desem yalan olur.. Bir melek gelsin 123
Cok tşk ederim canm bilgi için solgarın l cartine l argine ve q10 başlıcam bu hafta kısmetse o bari biraz yükseltsin kaç aydır bosuna kürek cekiyorum

Solgar ın kini mi alacaksın? Bende düşünüyorum almayı. Kaç mg lık almak lazım ve günde kaç mg kullanmak lazım bilgin var mı?

Canim genelde morfoloji icin e vit kullaniliyor sayiya etkisini bilmiyorum ama ozellikle evicap karacigerde yaglanma yapıyormuş kullancaksaniz 400 degil 200 luk kullanin

Solgar ın kini mi alacaksın? Bende düşünüyorum almayı. Kaç mg lık almak lazım ve günde kaç mg kullanmak lazım bilgin var mı?
Canm bugün aldım hepsi solgar l carini 150 tl 1 yemek kaşıgı
L arginitini 42 tl 500 mg sabah aksam 1 tane 50 kapsül var
Q10 60 lık günde 1 tane alcak 174 tl ye aldım cnm

Canm bugün aldım hepsi solgar l carini 150 tl 1 yemek kaşıgı
L arginitini 42 tl 500 mg sabah aksam 1 tane 50 kapsül var
Q10 60 lık günde 1 tane alcak 174 tl ye aldım cnm
Vuuuu pek ucuzlarımış. İnşallah vesilesi olsun bebeğinizin canım. Şu hasar sonucu gelsin ona göre bende almayı düşünüyorum bakalım.

Vuuuu pek ucuzlarımış. İnşallah vesilesi olsun bebeğinizin canım. Şu hasar sonucu gelsin ona göre bende almayı düşünüyorum bakalım.
Geçtim artık paradan puldan yemin ederim son kuruşa kadar harcıyorum cnm yoksa psikolojim bozuluyo bide bunları denicem 3 ay ama sıpalar tam vitaminle zehir gibi olucak onca vitamini aldıkları için inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…